Author |
Topic  |
Barney
Average Member

Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 21/01/2013 : 08:36:02
|
Slovenija prolazi Egipat i Rusiju a dalje ce morati protiv domacina ili Njemacke i naravno sudaca. Francuska imala peh pa su izgubili od Njemacke u skupini i sad imaju vrlo težak ždrijeb i na kraju ce ispasti od Hrvatske. Ocekujem tvrdu utakmicu i manje od 50 golova. Dancima ne bi trebalo biti previše teško do pulufinala.
Umjesto Štrleka je uletio Nincevic (mnogi se slažu da je cak i bolji od Štrleka)a Lackovic je izgubljen do kraja prvenstva. |
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 21/01/2013 : 08:50:53
|
Sudeci dosad sve mi i Danci najbolje igramo i Slovenci. Francuzi kao i inace,igraju koliko treba, nadam se da to nece bit dovoljno protiv nas.
Polufinala po mojoj procjeni
Hrvatska - Danska Španjolska - Slovenija |
There can be only one, me! |
 |
|
Barney
Average Member

Croatia
685 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7670 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 21/01/2013 : 15:37:44
|
Možemo dobiti Francuze ako Omeyer nastavi kao i dosad. Problem je što je i na Olimpijadi bio u slicnoj formi, a onda je nas uništio. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
Barney
Average Member

Croatia
685 Posts
Posted - 21/01/2013 : 15:41:43
|
quote: Originally posted by dosada
joj smijeha...jucer (doslovno) su se svima tresle gace dans vec druga pesem. Kaj se brzo mijenjaju mišljenja, brži ste od partijskih drugova po tome!!!
Velika je razlika bojati se protivnika i imati respekt prema njemu. Ako mene pitaš, kod mene je ovo drugo. Ja vjerujem u hrvatsku reprezentaciju i siguran sam da mogu pobjediti bilo koga na ovom prvenstvu a isto tako znam i da možemo izgubiti. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7670 Posts
Posted - 21/01/2013 : 15:50:06
|
Prenosi li ijedna srpska TV utakmicu veceras???? |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7670 Posts
Posted - 21/01/2013 : 17:31:15
|
quote: Originally posted by nemanja93
Prenosi RTS2.
Hvala, druže! |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/01/2013 : 17:42:14
|
Balic i Metlicic i dalje kandidati za reprezentaciju
U Madridu se Gobac napokon uspio vidjeti s Ivanom Balicem. Je li napokon riješen slucaj koji je tjednima zaokupio pažnju sportske javnosti?
"Nije tu ni bilo nikakvih problema. S Ivanom nema od prvog dana problema. On je u statusu u kakvom su i Pero Metlicic i ostali igraci koji aktivno igraju. Dok aktivno igraju, oni su kandidati za reprezentaciju, a mi ne možemo odlucivati kad ce bit pozvani na koju akciju. To je stav izbornika hoce li ih zvati ili nece", zakljucuje Gobac.
Haha..pa Pero ne igra vec koliko za reprezentaciju..3-4 godine..i kad se sitim onih prica da je on sam isa ca, da mu triba odmor.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 21/01/2013 : 19:00:22
|
quote: Originally posted by selanne
Možemo dobiti Francuze ako Omeyer nastavi kao i dosad. Problem je što je i na Olimpijadi bio u slicnoj formi, a onda je nas uništio.
Ja moran rec da Omeyera nisan protiv nas gleda u nekin ekstra izdanjma. Je, uvik je branija dobro, ali baren protiv nas mu je baren 70% šuteva ocajnicki priko 17 ruku od kojih se pola jedva dobaci do gola, i na kraju lik ima 22-23 obrane. Baš me zanima da zaminimo vratare bi li onda Mirko ima 25 obrana, i koliko bi ih Omeyer ima da brani za nas. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/01/2013 : 19:07:43
|
Kljuc je uvik bila brutalna francuska obrana koja bi Omeyeru omogucila puno laksih sutova.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 21/01/2013 : 19:21:14
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Dugo sam bio u rukometu i poznajem ljude u i oko reprezentacije i stojim iza tvrdnje da je on jedan od najmanje zaslužnih za medalje koje su osvojene u njegovom mandatu.
Ko je najzaslužniji? Ozbiljno pitan.
Odlicna generacija igraca, koju je vodio najbolji rukometaš u povijesti, a kažu da i ovaj Babic iz Splita, pomocni trener, ima tu umiješane prste poprilicno. 
Pa šta ja znan. To bi prije reka za Lina. Goluža nema sjajnu genaraciju. Po meni mi imamo samo 2 ekstra igraca, Cupica i Duvnjaka. Ostali su dobri/vrlodobri igraci i svojon kvaliteton su uvik konkurenti za medalju, al ne više od toga.Goluža s njima ima rezultate koji su taman na njihovome nivou kvalitete. Ne triban valjda naglašavat da mi je Goluža ka lik ljigav, isto ka šta mi je ljigava cila prica oko saveza i Golužinog imenovanja za izbornika, ali ako šišne Franncuze i opet osvoji medalju za mene je dobar trener. Uostalon, rukomet iz Londona mi je nešto najbolje od rukometa šta san ikad gleda. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7670 Posts
Posted - 21/01/2013 : 19:29:21
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Pa šta ja znan. To bi prije reka za Lina. Goluža nema sjajnu genaraciju. Po meni mi imamo samo 2 ekstra igraca, Cupica i Duvnjaka. Ostali su dobri/vrlodobri igraci i svojon kvaliteton su uvik konkurenti za medalju, al ne više od toga.Goluža s njima ima rezultate koji su taman na njihovome nivou kvalitete.
Nije baš tako, imamo Lackovica, Mirka, Vorija, Kopljar postaje svjetska klasa (iako dosta kasno). Babic je dosta umiješan u taktiku i opcenito u igru reprezentacije. |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 21/01/2013 : 19:31:51
|
Gojun takoder
Šprem, Sepancic, Ivic, Mandalinic su medju boljima na svijetu u svom godištu
Vukovic, Bicanic, Horvat, Nincevic - iskusni igraci koji mogu doprinijet
ja bi rekaoda imamo odlicnu ekipu :) |
There can be only one, me! |
 |
|
Barney
Average Member

Croatia
685 Posts
Posted - 21/01/2013 : 19:35:03
|
Srbija ima samo 2 izbora: 1. Smanjit broj tehnicih pogrešaka u napadu i pojacati odbranu pa parirati Špancima do zadnje minute 2. Nastaviti igrati ovako kako su zapoceli i na kraju biti pregaženi sa minimalno 10 golova razlike a možda cak i 15 |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7670 Posts
Posted - 21/01/2013 : 19:37:59
|
Ovo je potpuno druga ekipa u odnosu na onu koja je igrala protiv Hrvatske. Pametnome dosta. |
 |
|
nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
Barney
Average Member

Croatia
685 Posts