Author |
Topic |
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 07/07/2013 : 19:10:17
|
Cestitke Mareju, makar je pokazao vrhunsku defanzivu u pojedinim momentima. Ali više mu nije ni trebalo pored ovako lošeg Novaka. A Novak kao da prvi put igra ovakam mec, igra bez rizika, loš servis, cak i kad bi mu se otvorila neka šansa odigrao bi užasno u nastavku i izgubio. Jednostavno neprepoznatljiv danas. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 07/07/2013 : 19:11:20
|
quote: Originally posted by dosada
Papak obrisan s terena, bravo Andy!
Sam je sebe obrisao. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
maddox031
Senior Member
Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 07/07/2013 : 19:12:53
|
katastrofa finale, dosadno i negledljivo
jadni britanci, morali su docekat da im skot uzme titulu |
There can be only one, me! |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29621 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
legolas76
Average Member
637 Posts
Member since 31/08/2006 |
Posted - 07/07/2013 : 20:17:48
|
Cestitke Mareju...Puno mu je pomogao i Ðokovic, koji je delovao kao da igra prvi put GS finale. I previše grešaka ga je odvelo u poraz. Prvi servis-katastrofa, bekend, još gori...Nemogu da se nacudim da mu je Marej 2 i 3 set identicno uzeo. Ali i to je sport. |
|
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 07/07/2013 : 21:40:15
|
Djokovic - Del Potro je bilo finale prije finala, danas je igrao samo Murray, Djokovic je bio kao pacijent koji se budi nakon narkoze pa uci orijentaciju. |
These pretzels are making me thirsty... |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 07/07/2013 : 21:40:21
|
Totalno indisponiran Nole danas..prakticki neprepoznatljiv..onu svoju poznatu dominatnu igru uspia je drzati samo par gejmova..steta..ali eto Britanci su konacno dosli na svoje..
Inace highlight finala mi je bila Andyeva djevojka..koja mala slatkica, bas ono elegantna i profinjena cura.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 07/07/2013 21:40:40 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 08/07/2013 : 00:55:56
|
Jesam li ja jedini kojem se cini da je ovo bio poklon, onako, kao kum kumu. 70 i kusur godina bez britanskog pobjednika, za Murraya je ovo veci uspjeh nego da je zavrsio na prvom mjestu. Noletu je to jedan turnir manje vise, nista ne gubi, i dalje je prvi...Zajedno odrasli, najbolji prijatelji, kumovi...hmmm |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31279 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 08/07/2013 : 06:53:45
|
Neocekivano loš Novak, i eto titule za Murraya, mora se priznat kako je Murrayu pomogao Ðokovic sa hrpom pogrešaka, ali kao i lani Murray je odigrao svoj najbolji tenis baš zadnji dan turnira, baš u finalu, hocu reci svoj najbolji tenis na turniru, daleko je to od najboljeg Murrayevog tenisa (OI lani), ali ovaj put dovoljno! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 08/07/2013 : 08:32:49
|
quote: Originally posted by King Warrior
Jesam li ja jedini kojem se cini da je ovo bio poklon, onako, kao kum kumu. 70 i kusur godina bez britanskog pobjednika, za Murraya je ovo veci uspjeh nego da je zavrsio na prvom mjestu. Noletu je to jedan turnir manje vise, nista ne gubi, i dalje je prvi...Zajedno odrasli, najbolji prijatelji, kumovi...hmmm
ma kakvi jedini, i vronski2 tak razmišlja sigurno. A ni vas dvoje niste jedini (: |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 08/07/2013 : 09:37:28
|
Citam komentare po internet portalima i ne mogu da se nacudim kako pojedinci pljuju po Ðokovicu i omalovažavaju njegove uspehe.. Jadni su svi takvi koji za svoj fizicki izgled i neuspeh i frustracije u životu, okrivljuju Novaka Ðokovica! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 08/07/2013 : 09:49:23
|
Jedini razlog zbog kojeg simpatiziram Ðokovica je taj što je više puta izjavljivao da je Milanov navijac. Šteta, pronašli smo kolega Škot i ja ovdje neku kafanu u Istanbulu gdje smo gledali mec, malo mi je pricao o tom Andyjevom statusu i ocekivanjima koja ga prate doma. Njegovo je mišljenje da nakon ovoga Andyju slijede veliki uspjesi jer je skinuo veliki teret s leda. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 08/07/2013 : 11:27:34
|
quote: Originally posted by srdjandj
Citam komentare po internet portalima i ne mogu da se nacudim kako pojedinci pljuju po Ðokovicu i omalovažavaju njegove uspehe.. Jadni su svi takvi koji za svoj fizicki izgled i neuspeh i frustracije u životu, okrivljuju Novaka Ðokovica!
Kao i oni koji nemaju vlastitih uspjeha u životu pa njegove uspjehe proživljavaju kao svoje. |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Posted - 08/07/2013 : 11:49:25
|
quote: Originally posted by dr strangelove Kao i oni koji nemaju vlastitih uspjeha u životu pa njegove uspjehe proživljavaju kao svoje.
U sridu. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17136 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 08/07/2013 : 13:57:20
|
quote: Originally posted by Markos
Neshvatljivo loš Novak, ne mogu vjerovati kako je mogao ovako odigrati, doslovno mu je poklonio titulu.
Pa juce ujutro sam cuo da ce biti baš tako, kao Federer i Nadal su namjerno rano ispali da ne bi ucestvovali u namještaljci, jer ako se Škotska otcijepi iduce godine onda Velika Britanija ne vidi koji bi teniser mogao da im donese titulu na Vimbldonu.
Koliko je god poslije meca sve izgledalo cudno, ja u ovu pricu ne mogu da povjerujem. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17136 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
izivko
Advanced Member
Germany
12742 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 08/07/2013 : 16:12:52
|
Jesam li ja jedini kojem se cini da je ovo bio poklon, onako, kao kum kumu. 70 i kusur godina bez britanskog pobjednika, za Murraya je ovo veci uspjeh nego da je zavrsio na prvom mjestu. Noletu je to jedan turnir manje vise, nista ne gubi, i dalje je prvi...Zajedno odrasli, najbolji prijatelji, kumovi...hmmm
Je, usput mu je dao i ženu da mu je zguzi. Pa kumovi su |
Have mercy |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 08/07/2013 : 16:17:54
|
quote: Originally posted by izivko
Je, usput mu je dao i ženu da mu je zguzi. Pa kumovi su
Cisto sumnjam da je iko ikoga zguzio, na poklon mislim...Evo stavljam se na Noletovo mjesto, da mi je najbolji prijatelj u finalu, znaci sve isto kao kod njih dvojice...Ne znam, ne bih iskljucio mogucnost da mu pustim mec, cak je velika vjerovatnoca da bih to uradio. No dobro, nismo svi isti. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 08/07/2013 : 17:00:47
|
„Bile su ovo dve sjajne nedelje u Londonu. Jako sam zadovoljan svojom igrom na travi ove godine, ali nažalost kada je bilo najbitnije nisam izvukao svoj maksimum, kao što sam se nadao. Endi je bio bolji i zasluženo je odneo trofej. Nastavljam dalje, prvo cu da se odmorim, a onda pocinjem sa pripremama za US Open. Ostajem jos jedan dan u Londonu jer organizujemo humanitarnu veceru kako bismo prikupili što više novca za našu decu. Lepa vremena dolaze. Hvala vam svima!!!“, napisao je Ðokovic.
|
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Posted - 08/07/2013 : 19:45:42
|
quote: Originally posted by King Warrior Cisto sumnjam da je iko ikoga zguzio, na poklon mislim...Evo stavljam se na Noletovo mjesto, da mi je najbolji prijatelj u finalu, znaci sve isto kao kod njih dvojice...Ne znam, ne bih iskljucio mogucnost da mu pustim mec, cak je velika vjerovatnoca da bih to uradio. No dobro, nismo svi isti.
Ma ovo je sport, nemaju oni uredski posao sjedenja u fotelji od 8 do 16 pa da sa sigurnoscu mogu reci da ce i sljedece godine biti na istom mjestu u isto vrijeme. Tenis je postao brutalan sport u fizickom i psihickom smislu, samo za najizdrzljivije i ne mozes znati da li ces za godinu dana biti bez povrede ili u najboljoj mogucoj formi. Tako da vjeruj mi, onaj tko dodje u finale ne gleda ni prijatelje ni kumove pa ni bracu, nego zeli to osvojiti, jer ne moze dati ruku u vatru da ce se vise naci u toj poziciji. Ako mu je Nole stvarno to poklonio onda je najveci debil u povijesti, a Murray ima najboljeg frenda ikada. Ja bih ipak rekao da jucer nije bio Noletov dan i to je sve. Ponekad je najjednostavnije objasnjenje i najblize istini. |
Edited by - dante on 08/07/2013 19:46:46 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31279 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 20/07/2013 : 20:38:26
|
Svaka cast za Karlovica, ako ovako nastavi bit ce izravno na US openu, a i nece ga nitko željeti u svom dijelu ždrijeba! Odlican povratak Ive!!!! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Topic |
|