Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47183 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 27/01/2013 : 22:16:35
|
quote: Originally posted by bagi
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by zeljko
ne pratim nešto tu polemiku u hrvatskoj u vezi sa školskim programom ali podržavam svaki napor zaustavljanja liberalnih boleština koje su propale i u maticnim zemljama
dakle niko vas ne ferma sjašite sa svojih bolesnih teorija koje namecete normalnim društvima
moš mislit koliko smo "normalno" društvo
Šta si se tako zacerekao? Pa nije Željko mislio na propalitet od vaše države nego na našu uzvišenu i ubernormalnu BiH hehehehe...
skoro mi je miur explodira,vi ste u bar duploj kiti od nas |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 27/01/2013 : 22:21:35
|
Nemoj da vrijedaš konstutivne narode u dragoj nam i napacenoj BiH...Ne možemo mi biti dvije kite lošiji od vas nego TRI!... |
Wtf?
|
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47183 Posts
Posted - 27/01/2013 : 22:23:49
|
quote: Originally posted by bagi
Nemoj da vrijedaš konstutivne narode u dragoj nam i napacenoj BiH...Ne možemo mi biti dvije kite lošiji od vas nego TRI!...
izvinjavan se na politickoj nekorektnosti |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47183 Posts
Posted - 27/01/2013 : 22:34:45
|
evo na hrt 4 repriza koga zanima |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 27/01/2013 : 23:28:43
|
I tako,neki od postova:
Kiky...ti si ludak... Murdoc...ti si samo sirovina, inteligenciju spominjat...
da, dobro da recimo u nije u zlatnoj HDZ mladeži koja sije teror i podmece bombe po zagrebu!
...ili tip koji je prije toga postavio bombu na željeznickoj pruzi, a par dana kasnije digao u zrak autobusnu stanicu. Taj bolesnik, što su "demokratski" i "objektivni" mediji prešutili, bio je ekstremni ljevicar, bivša JNA oficircina i veliki štovatelj šumskog maršala. Valjda je previše gledao neke inspirativne filmove koji se u zadnje vrijeme obilno emitiraju na radmanovskoj televiziji.
pa bio je to i franjo tudman. zar nisi primijetio kako ga je oponašao?
Po tko zna koji put je dokazano da ovakve teme ne smiju biti dozvoljene ovdje. Odmah,svade, uvrede...Svašta |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
Edited by - mladjo on 27/01/2013 23:30:04 |
|
|
Topic |
|