forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Vratimo Nori osmijeh...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/02/2013 : 23:17:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Ja nisam takav.Zar sam ja kriv sto navijam za Dinamo odavno, i sto su prvaci vec 8 godina,sto navijam za Uniteda preko 20 godina, sto navijam za PSG koji se jos koprcao po sredini ljestvice Francuske lige, a sad su došli Seici i kupuju sve živo, sto navijam za Anzhi dok je bio jos u drugoj ligi a sad imaju bogatog vlasnika?Vjeruj mi ja nisam kriv.
Sto se tice Rijeke za njih sam poceo navijati kad sam došao u Rijeku a Volpi nije bio ni blizu Rijeke.
I ja navijam za klubove zbog klubova a ne zbog toga da budem clan nekih "kultnih "navijaca koji navijaju za neki klub. ;-)
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/02/2013 : 23:21:59  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

Ja nisam takav.Zar sam ja kriv sto navijam za Dinamo odavno, i sto su prvaci vec 8 godina,sto navijam za Uniteda preko 20 godina, sto navijam za PSG koji se jos koprcao po sredini ljestvice Francuske lige, a sad su došli Seici i kupuju sve živo, sto navijam za Anzhi dok je bio jos u drugoj ligi a sad imaju bogatog vlasnika?

Sorry stari ali kenjas..budi iskren i priznaj da za ovaj klub do prije par godina (tocnije u 2011 kad ga je onaj bogatas kupia) nisi ni zna..za tvoju informaciju taj klub je osnovan 1991. dakle nema nekakvu tradiciju, navijace a ni rezultate pa ja ne vidim iz kojeg bi ti razloga navija za taj klub prije..i koliko imas godina 23-24..kenjas krivom coviku Tonka..jbg..

Navijas za United preko 20 godina..pa onda si jos piskia u pelene..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 02/02/2013 23:23:21
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 02/02/2013 : 23:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
ja sam mislila da je ovo neki humanitarni topic, ali sam zalutala
u nogometna prepucavanja na sportskom forumu.
Oprostite na smetnji.. idem ja.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/02/2013 : 23:33:12  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Oprostite na smetnji.. idem ja.

Nista nista milostiva..komodajte se vi..znamo da imate precih poslova..

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 02/02/2013 : 23:45:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Troškovi lijecenja su 575.000 dolara. Oko 3,3 milijuna kuna. Strašno!
Kud taj svijet ide kad je za jedno tako malo nevino stvorenje potrebna tolika kolicina novaca. Pa kakvi su to lijekovi i tretmani?!
A to su troškovi lijecenja, nitko ne garantira da ce se i izlijeciti...
Nadam se da ce probati i neko alternativno lijecenje.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/02/2013 : 23:54:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by brni

quote:

Ja nisam takav.Zar sam ja kriv sto navijam za Dinamo odavno, i sto su prvaci vec 8 godina,sto navijam za Uniteda preko 20 godina, sto navijam za PSG koji se jos koprcao po sredini ljestvice Francuske lige, a sad su došli Seici i kupuju sve živo, sto navijam za Anzhi dok je bio jos u drugoj ligi a sad imaju bogatog vlasnika?

Sorry stari ali kenjas..budi iskren i priznaj da za ovaj klub do prije par godina (tocnije u 2011 kad ga je onaj bogatas kupia) nisi ni zna..za tvoju informaciju taj klub je osnovan 1991. dakle nema nekakvu tradiciju, navijace a ni rezultate pa ja ne vidim iz kojeg bi ti razloga navija za taj klub prije..i koliko imas godina 23-24..kenjas krivom coviku Tonka..jbg..

Navijas za United preko 20 godina..pa onda si jos piskia u pelene..

Da stari 20 godina, kada sam bio dijete sa 6, tada sam prvi puta otkrio nogomet. Anzhi, njih pratim od 99 tada su bili u ruskoj drugoj ligi, drugi na tablici...
Uostalom zasto se ja tebi opravdavam... imas tamo Torcidu pa navijaj za MNK Torcida i uzivaj... i zasto moras uvijek moje topice zagaditi " uvjetno receno ".
Dodes na ovakav topic pricati o Dinamu i Hajduk, ajde molim te suzdrzi se za u buduce
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/02/2013 : 23:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Dodes na ovakav topic pricati o Dinamu i Hajduk, ajde molim te suzdrzi se za u buduce

Ono je ispalo slucajno o djuli i otud je krenia razgovor..i ko ti je kriv sta si se odma pripozna..moga si premucat..ali di bi Tonkica nas..i ja ne vidim zasto bi se pravda..volis klubove koji imaju love i uspjesni su..pitam se koji je sljedeci na tvojoj listi..sigurno neki kojeg ce kupiti neki bogati seik..

Edited by - brni on 02/02/2013 23:57:23
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/02/2013 : 23:56:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

Kud taj svijet ide kad je za jedno tako malo nevino stvorenje potrebna tolika kolicina novaca. Pa kakvi su to lijekovi i tretmani?!

Ma ta Amerika je cijela u qurcu. Tko uopce zna kome ide taj silan novac.
Da 575.000 dolara, mora da Amerikanci isto tako placaju.
Nazalost nasa drzava je stoljecima u zaostatku za jednom Grckom a kamoli Amerikom.
Ja sam uvjeren da ce se skupit novac i da ce malena uspijeti da se izljeci, nazalost novac je i za ovakve nevine zivote " kljucan ".
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/02/2013 : 00:01:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by brni

quote:

Ono je ispalo slucajno o djuli i otud je krenia razgovor..i ko ti je kriv sta si se odma pripozna..moga si premucat..ali di bi Tonkica nas..i ja ne vidim zasto bi se pravda..volis klubove koji imaju love i uspjesni su..pitam se koji je sljedeci na tvojoj listi..sigurno neki kojeg ce kupiti neki bogati seik..

Pa mora sam se pripoznati i reci jer vidim na koga podmuklo ciljas
Ja cu navijati za Al Arabi i Umm Salal, a ti se naoruzaj pirotehnickim sredstvima i ispaljuj na poljudskim tribinama... ma mozes i saditi krumpire na travnjaku ili pilati golove
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 00:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Pa mora sam se pripoznati i reci jer vidim na koga podmuklo ciljas
Ja cu navijati za Al Arabi i Umm Salal, a ti se naoruzaj pirotehnickim sredstvima i ispaljuj na poljudskim tribinama... ma mozes i saditi krumpire na travnjaku ili pilati golove

Hehe..a dosada ce ih prodavati..

Kazem, nije nista lose u tome da navijas za bogate i uspjesne klubove..ja navijam samo za Hajduk a simpatiziram Barcelonu jos od vrimena Romaria..to je sve..

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38005 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/02/2013 : 00:08:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Ovo su strasne stvari, za svakog roditelja. Jos i kad ne mozes pomoci svome djetetu jer je suma operacije prevelika.
Prijateljica na poslu je imala kcerku koja je bila tri puta operisana, mozdanski tumor. Posljednji put u Zagrebu jer su nasi rekli da nema vise nade. Operacija uspjela, cak su i nekako snizili cijenu operacije mada jos danas ima kredit. Ali nije pomoglo. Kada je Nika umrla imala je 3 godine.
Prosle godine je dobila blizance.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/02/2013 : 00:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Bitno da se skupi sada...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/02/2013 : 01:47:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

Ma ta Amerika je cijela u qurcu. Tko uopce zna kome ide taj silan novac.
Da 575.000 dolara, mora da Amerikanci isto tako placaju.
Nazalost nasa drzava je stoljecima u zaostatku za jednom Grckom a kamoli Amerikom.
Ja sam uvjeren da ce se skupit novac i da ce malena uspijeti da se izljeci, nazalost novac je i za ovakve nevine zivote " kljucan ".

koštaju ta istraživanja ,šta rjede sranje to skuplje.
jebiga,jadan onaj kome se dogodi a nema love

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/02/2013 : 18:28:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Cini se da ce se skupiti novac...
http://www.index.hr/sport/clanak/braca-mamic-uplatila-100-tisuca-kuna-uz-obecanje-donirat-cemo-koliko-god-treba-da-nora-ode-u-sad/660599.aspx
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/02/2013 : 16:28:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/molimo-vladu-da-pozuri-za-noru-prikupljeno-3-milijuna-kuna-ali-mora-se-platiti-pdv/660740.aspx

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 06/02/2013 : 15:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/366438/Hrvati-skupili-600000-dolara-za-lecenje-bolesne-devjcice-Amerikanci-im-podigli-cenu-na-800000

Jel ovo tacno?

Serem se i na Hipokratovu zakletvu i na sve ..

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 06/02/2013 : 15:31:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Je. Navodno, cim su došli u USA (da im jeben sve pod mramoron njima i Kolumbu što ih je naša) - odma cijena gori. Gube

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38005 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 06/02/2013 : 17:27:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Sve se vrti samo oko novca, a u zdravstvu je vec dugo tako. Pogotovo sto se ovih pijavica iz tvrtki tice.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 06/02/2013 : 17:29:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kaptol-o-akciji-za-noru-ne-moze-se-reci-da-crkva-nije-sudjelovala-jer-su-novac-uplacivali-i-vjernici/661142.aspx
quote:

"Koliko nam je poznato do sada je skupljeno 3,4 milijuna kuna, a za vjerovati kako je veliki dio donacija došao od vjernika pa se ne može govoriti da 'Crkva' nije doprinijela ovoj akciji", rekli su nam u Tiskovnom uredu Zagrebacke nadbiskupije.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/02/2013 : 17:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by split85

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kaptol-o-akciji-za-noru-ne-moze-se-reci-da-crkva-nije-sudjelovala-jer-su-novac-uplacivali-i-vjernici/661142.aspx
quote:

"Koliko nam je poznato do sada je skupljeno 3,4 milijuna kuna, a za vjerovati kako je veliki dio donacija došao od vjernika pa se ne može govoriti da 'Crkva' nije doprinijela ovoj akciji", rekli su nam u Tiskovnom uredu Zagrebacke nadbiskupije.

kakva glupa izjava

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 06/02/2013 : 22:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:

ide djevojcica u petak u SAD. s time da su Amerikanci povisili cijenu. sad više nije 3,3 vec oko 4,5 milijuna.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/02/2013 : 12:58:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nora-krenula-prema-americi-sretno-lavice/661215.aspx

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/02/2013 : 22:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by split85

quote:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kaptol-ipak-nasao-uplatnicu-uplatili-smo-nori-5000-kuna/661324.aspx

nevjerovatna velikodušnost

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 07/02/2013 : 23:54:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
doputovala je veceras u Philadelphiju. mislim da je lijecenje vec krenulo.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/02/2013 : 17:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://edition.cnn.com/2013/02/07/us/pennsylvania-croatian-patient/index.html

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000