Poll Question:
Donji dio foruma zaudara na crkotinu, ponukan time i nekim tipovima koji dolaze na stripovski forum samo kako bi pljuvali, vrijedali,svadali se, ismijavali i ponizavali,provocirali...a da nisu imali 20 postova u gornjem dijelu foruma. Vidim neki su u zadnje vrijeme bacili masku na gornji dio forma jer su skuzili neke stvari. Zanimaju me vasa misljenja...
Tonka ti si jedan od zadnjih koji treba da otvori ovakav poll ili temu... Glasao sam za trecu opciju.Svaštara je dubretara malo smrdljiva malo smiješna i kao takva treba da ostane za razliku od podforuma sport koji je gnijezdo svada i banovanja te kojeg je davno trebalo skinuti sa ovog foruma...
Tonka ti si jedan od zadnjih koji treba da otvori ovakav poll ili temu... Glasao sam za trecu opciju.Svaštara je dubretara malo smrdljiva malo smiješna i kao takva treba da ostane za razliku od podforuma sport koji je gnijezdo svada i banovanja te kojeg je davno trebalo skinuti sa ovog foruma...
Krivo... ja sam zadnji koji je trebao otvoriti poll, zato sam ga i otvorio. Pozdrav.
Neka svih dijelova foruma, pa neka su i žešci i puni zakljucavanja topica i banova forumaša.
Svatko ima pravo komentirati što hoce, otvarati teme koje želi i sve u tom smilsu, sve dok ne širi govor mržnje, ne podmece i ne vrijeda.
Znam, ima i onih koji to rade, cini mi se ipak sve manje, i oni su cesto bili i bit ce razlog zbog kojeg su neki pametni ljudi otišli s foruma, ili ce tek otici.
Da, neki su obavili (privremenu) mimikriju, što od straha od mogucih sankcija zbog previše banova, što zbog cinjenice da ih je puno forumaša stavilo na ignore-listu.
Ali i takva prikrivanja su vrlo prozirna i lako uocljiva, jer svacije pravo lice uvijek nekako izbije na površinu.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Zašto trulež pobogu? Sve što treba je uvest nekog..recimo lwooda..za moderatora svaštare..poizbacat nekoliko flejmera koji su se previše opustili na mjesec dana hladenja i to je to. Svaštara je skroz ok..
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Elvud objasnio... dio foruma gdje se željezo kuje dok je vruce, gdje se sudaraju ideali i pogledi... što nerijetko rezultuje zanimljivim raspravama i pravim malim spisateljskim bravurama, a još cešce razotkrivanjem magaraca, sila mraka i reakcije, šovinista i usijanih glava - no i to je korisno na svoj nacin.
Hocu da znam sa kim diskutujem o Feriju, bre. Hocu da vam opipam puls.
doljni dio je na dnu jer se sasvim igrom slucaja nalazi na djelu koji mozemo nazvati dnom, no, pojedine sasvim slucajne osobe koje u jednom djelu svog razmisljanja to nazivaju dnom trulezi ne mogu shvatiti da se ponesto mora nalaziti na dnu, pa dal namjerno il sasvim slucajno, nije uopce ni bitno
Ne djelim forum na gornji i donji dio. No, primjetio sam da su neki ljudi koji su ranije bili konstruktivni i dobronamjerni postali zamorni i zlocesti. Takoder neki od mladih koje pratim vec godinama nisu odrasli u ljude kakvi su se cinili da ce biti...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.