Stavia sam prvotno u topic o Dinamu ali mislim da sam ga ipak triba ode stavit..iz ovoga se ocito da zakljuciti zasto je Tonka uopce otvoria ovaj poll i zasto ga smatra trulezom..i vjerovatno nas je Tonka zauvik napustia ako izvucemo zakljucke iz ovog njegovog posta s Darkwooda..pa evo Tonka neka ti je sa srecom..
Originally posted by brni ..i vjerovatno nas je Tonka zauvik napustia ako izvucemo zakljucke iz ovog njegovog posta s Darkwooda..pa evo Tonka neka ti je sa srecom..
teško, ovo je bilo jedino mjesto gdje je mislil da ga netko doživljava. S darkwooda bu brzo letel ili milom ili silom jer s njegovim sposobnostima teško bu se snašel medu "strancima"...
Originally posted by brni ..i vjerovatno nas je Tonka zauvik napustia ako izvucemo zakljucke iz ovog njegovog posta s Darkwooda..pa evo Tonka neka ti je sa srecom..
teško, ovo je bilo jedino mjesto gdje je mislil da ga netko doživljava. S darkwooda bu brzo letel ili milom ili silom jer s njegovim sposobnostima teško bu se snašel medu "strancima"...
Da imas pravo..Darkwood mu je samo posluzia da se "javno" izjada nekome i jos jedanput da do znanja sta misli o nama i ovom forumu..no ja neman nista protiv njegovog povratka..dapace, nije mi jedanput uljepsa dan..
"Dosada, neki profesor koji je usisa svu pamet svijeta, a zapravo je odrasla osoba koji jos uvjek ima svog taticu i zivi pod staklenim zvonom, iksompleksirani lik koji gleda nerealno na svijet."
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Ne djelim forum na gornji i donji dio. No, primjetio sam da su neki ljudi koji su ranije bili konstruktivni i dobronamjerni postali zamorni i zlocesti. Takoder neki od mladih koje pratim vec godinama nisu odrasli u ljude kakvi su se cinili da ce biti...
pa i tib se svakak morao zamjetit u toj okaraketerizacji drugjeh
Cek, cek, evo i jednog smajlica u Tonkicinu cast, njegov omiljeni klovnovski nosic, neka je blagosloven taj covjek koji nas neprekidno zasmijava - .
tonka nas nasmijava al nije klovnj, a ti si svakako osoba koju bi mogel svatiti za zasmijavanje iliti se mozda moguce radi o mogucnosti koja u sebi podrazumjeva nasmijavanje koja ne oslikava u dovoljnu izrecenost te potrazuje ispravniju rijec, te se radi o osobi, a to si ti, koja nas uglavnom nasmije
Stavia sam prvotno u topic o Dinamu ali mislim da sam ga ipak triba ode stavit..iz ovoga se ocito da zakljuciti zasto je Tonka uopce otvoria ovaj poll i zasto ga smatra trulezom..i vjerovatno nas je Tonka zauvik napustia ako izvucemo zakljucke iz ovog njegovog posta s Darkwooda..pa evo Tonka neka ti je sa srecom..
brni, ti si neki zlotvor detektiv koji bi trebao otkriti tko je to portiv zla, pa ga prema potrebi zlobe okarakterizirati kao opasnog za zlo, a dobroga za potrebe dobrobitnosti
Ja ne znam da li treba da mi imponuje ili da pocne da me brine što me po drugim forumima ovakve individue stalno spominju? Prof-inz, vronski, vesele saonice, zosko, sad i tonka...