forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kras i njegova kuca!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 10/02/2013 : 18:48:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
Kras daj mi objasni (kad vec to stalno istices) kaj ne valja s kucom koju si dobil od RH!?
Ti si kao Srbin koji želi državljanstvo RH i njoj boraviti dobil kucu koju je tvoj sunarodnjak, koji ne želi živjeti u RH (možda je bil i na barikadam, a možda i nije), napušta u trenutka kad vlasti RH uspostavljaju na tom podrucju ustavni poredak....kaj tu ne valja?
Netko tko ne želi i ne priznaje RH je napustil i to napušteno je dodijeljeno nekome tko želi tu živjeti...kud ceš bolje i poštenije!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 10/02/2013 : 18:49:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
e ovaj ce tek topik dugo trajati:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 10/02/2013 : 18:51:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

Kras daj mi objasni (kad vec to stalno istices) kaj ne valja s kucom koju si dobil od RH!?
Ti si kao Srbin koji želi državljanstvo RH i njoj boraviti dobil kucu koju je tvoj sunarodnjak, koji ne želi živjeti u RH (možda je bil i na barikadam, a možda i nije), napušta u trenutka kad vlasti RH uspostavljaju na tom podrucju ustavni poredak....kaj tu ne valja?
Netko tko ne želi i ne priznaje RH je napustil i to napušteno je dodijeljeno nekome tko želi tu živjeti...kud ceš bolje i poštenije!

Pogresio si temu, ovo treba u viceve

Edited by - Jasko on 10/02/2013 18:52:56
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/02/2013 : 18:52:58  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Ooooooo vrhunska navlakuša no nije moj komunistickoboljševickošovinisticki'rvatkršcaninbratmuhamedanackrmeljubacovcoskrnavatelj tako naivan...Nece se on upecati tako laHko i ostaviti mene da se sam koprcam po suhom...

Wtf?
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 10/02/2013 : 18:55:20  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Pogresio si temu, ovo treba u viceve

nemam namjeru skretati u politiku, a pogotovo ne s nekim koji ne shvaca elementarne stvari...
Uostalom takvi koji ne razumiju ionako imaju dovoljno svojih sranja koje moraju riješiti i prihvatiti!

Edited by - dosada on 10/02/2013 18:56:43
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 18:57:33  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Ne, ne nisi me shvatil, ja sam Hrvat iz Bosne- i moja rodbina je dobila srpske kuce po hrvATSKOJ... a ja se samo sprdam sa vama rvatinama, kako možete slavit oluju ? Jer, je HV umarširala u prazna sela, dakle nije bilo nikakve bitke a vi ti slavite kao bitku...

I moji su dobili tu srpsku kucu i imanje, od ljudi koji su bježali ispred 200 000 naoružanih hrvata...

Ja se samo pitam, jestel vi normalni ?

Zato treba otimat od hrvatske države di god se to može... eto, jel jasnije... istirali ste Srbe i njihovu imovinu dali bosanskim Hrvatima...

i vi se kršcanima nazivate...

Edited by - KRAS on 10/02/2013 19:01:16
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 10/02/2013 : 18:59:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
nemam namjeru skretati u politiku, a pogotovo ne s nekim koji ne shvaca elementarne stvari...
Uostalom takvi koji ne razumiju ionako imaju dovoljno svojih sranja koje moraju riješiti i prihvatiti!

Vec si pogresio skretanje kod Lajkovca
Indoktriniran
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 10/02/2013 : 19:00:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

Ne, ne nisi me shvatil, ja sam Hrvat iz Bosne- i moja rodbina je dobila srpske kuce po hrvATSKOJ... a ja se samo sprdam sa vama rvatinama, kako možete slavit oluju ? Jer, je HV umarširala u prazna sela, dakle nije bilo nikakve bitke a vi ti slavite kao bitku...

I moji su dobili tu srpsku kucu i imanje, od ljudi koji su bježali ispred 200 000 naoružanih hrvata...

Zato treba otimat od hrvatske države di god se to može... eto, jel jasnije...

Kakav zaokret!
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 10/02/2013 : 19:02:05  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
quote:

Zato treba otimat od hrvatske države di god se to može... eto, jel jasnije... isirali ste Srbe i njihovu imovinu dali bosanskim Hrvatima...

i vi se kršcanima nazivate...

a u kršcanskom duhu, jel ti i tvoja familija mislite vratiti pravim vlasnicima njihovu imovinu? ili je pojeo vuk magare?
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 19:05:04  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by djule

a u kršcanskom duhu, jel ti i tvoja familija mislite vratiti pravim vlasnicima njihovu imovinu? ili je pojeo vuk magare?

jes, moj stric je platio vlasniku, al nije to poanta... nego, kako može netko slavit bitku a bitke nije bilo...

i ako ti nadolazi 200 000 naoružanih ljudi, šta ceš nego bježat... a rvatine se prave budale, pa kažu- otišli sami..

eto, prestanite da sereta da ste neki civiliziran svijet, priznajte da ste balkanci- istirali ste svoje gradane i to je to...
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 10/02/2013 : 19:05:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

izmedu ostalog i po ovome se vidi kaj nisi, a kaj jesi znaš i sam (a ztnam i ja). Ali dobro, dal si mi odgovor koji si pokazal sve!

pozdravi ovce, beeeee

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 10/02/2013 : 19:06:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

ajde i ti ne budi naivan, pa ako je ikaj jasno onda su jasni Krasovi korijeni i ideologija! Ne nasjedaj na njegova lažna predstavljanja i obmane....

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 19:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

quote:

izmedu ostalog i po ovome se vidi kaj nisi, a kaj jesi znaš i sam (a ztnam i ja). Ali dobro, dal si mi odgovor koji si pokazal sve!

pozdravi ovce, beeeee

ma kurku ti mog znaš, aj u 10 000 eura da se kladimo da sam hrvat, al sam covjek a ne šupak..

meni su srbi sve spalili, ali oni su bar fer pa kažu da jesu..a vi serete li ga serete
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 10/02/2013 : 19:08:09  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
quote:

quote:

jes, moj stric je platio vlasniku, al nije to poanta... nego, kako može netko slavit bitku a bitke nije bilo...

i ako ti nadolazi 200 000 naoružanih ljudi, šta ceš nego bježat... a rvatine se prave budale, pa kažu- otišli sami..

eto, prestanite da sereta da ste neki civiliziran svijet, priznajte da ste balkanci- istirali ste svoje gradane i to je to...

kolko je platio? gdje su racuni? kolka je bila tržišna cijena? ajmo,papire na sunce
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 10/02/2013 : 19:09:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

ma kurku ti mog znaš, aj u 10 000 eura da se kladimo da sam hrvat, al sam covjek a ne šupak..

meni su srbi sve spalili, ali oni su bar fer pa kažu da jesu..a vi serete li ga serete

Masala
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 10/02/2013 : 19:10:17  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
ovdje fali jedan viši nogometni teoreticar sa podforuma sport, pod incijalima T24(podaci poznati redakciji) koji bi mogao objektivno zapetljati ovaj gordijski cvor.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 19:11:02  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
ja sam svoje reko...

mene samo zanima, zašto slavite oluju i pobjedu, kad nikog pobijedili niste...imal kakvo objašnjenje?
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/02/2013 : 19:11:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

Ooooooo vrhunska navlakuša no nije moj komunistickoboljševickošovinisticki'rvatkršcaninbratmuhamedanackrmeljubacovcoskrnavatelj tako naivan...Nece se on upecati tako laHko i ostaviti mene da se sam koprcam po suhom...

Evo kvotam sam sebe i priznajem da sam bio u krivu...Predvidam da cu ostati bez oponenta na mjesec dana u kratkom roku...Šteta...

Wtf?
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 10/02/2013 : 19:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message

kakva je hiža? gdje se nalazi? kolko zemlje? ima kaj vinograda? kad buš pozvao forum na roštilj? jel se griješ na drva?
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 10/02/2013 : 19:11:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
... nego, kako može netko slavit bitku a bitke nije bilo...

ovo je vecim dijelom tocno, samo jesi se pital zakaj bitke bilo nije!? Zakaj je druga strana pribegla bežaniji

a još prije odjave s ove teme da se nekaj i navciš...ne slavi se bitka, vec Dan pobjede tj. dan oslobodenja okupiranih dijelova RH! Da bi danas iz te iste Rh mogel prodavati svoje ovce kome te volja i pljuvati po kome te volja bez da završiš zbog toga u zatvoru ili, ne daj bože logoru. Znaci da bi ti, kao i svi mi u RH bili SLOBODNI!

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 10/02/2013 : 19:12:34  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
quote:

ja sam svoje reko...

mene samo zanima, zašto slavite oluju i pobjedu, kad nikog pobijedili niste...imal kakvo objašnjenje?

jer je velika meša(gospa) 15. pa ak neko nema godišnji u kolovozu da si može spojit dane.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 19:13:10  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

quote:
... nego, kako može netko slavit bitku a bitke nije bilo...

ovo je vecim dijelom tocno, samo jesi se pital zakaj bitke bilo nije!? Zakaj je druga strana pribegla bežaniji

a ti nebi bježo da te goni 177 000 naoružanih ljudi ?
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 19:15:05  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

a još prije odjave s ove teme da se nekaj i navciš...ne slavi se bitka, vec Dan pobjede tj. dan oslobodenja okupiranih dijelova RH! Da bi danas iz te iste Rh mogel prodavati svoje ovce kome te volja i pljuvati po kome te volja bez da završiš zbog toga u zatvoru ili, ne daj bože logoru. Znaci da bi ti, kao i svi mi u RH bili SLOBODNI!

pa da, to cijemim da mogu srat po hrvatskoj, više nego išta...al opet, znaci onda Oluja nije bila bitka...samo vojno redarstvea akcija- marširanje kroz prazna srpska sela
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 10/02/2013 : 19:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
pa da, to cijemim da mogu srat po hrvatskoj, više nego išta...al opet, znaci onda Oluja nije bila bitka...samo vojno redarstvea akcija- marširanje kroz prazna srpska sela

vec sam ti odgovoril pa si procitaj...i RH postoje samo hrvatska sela, a vecinsko stanovništvo može biti i drugih narodnosti. Naravno to ih ne cini nikaj manje hrvtaskim mjestima, dapace!

Edited by - dosada on 10/02/2013 19:22:35
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 19:34:26  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
aj , necemo o ratu, jer nerazumite vi to, nego pazi ovo

quote:

evo i mene... malo sam još stidljiv

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000