Author |
Topic |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 10/02/2013 : 18:48:36
|
Kras daj mi objasni (kad vec to stalno istices) kaj ne valja s kucom koju si dobil od RH!? Ti si kao Srbin koji želi državljanstvo RH i njoj boraviti dobil kucu koju je tvoj sunarodnjak, koji ne želi živjeti u RH (možda je bil i na barikadam, a možda i nije), napušta u trenutka kad vlasti RH uspostavljaju na tom podrucju ustavni poredak....kaj tu ne valja? Netko tko ne želi i ne priznaje RH je napustil i to napušteno je dodijeljeno nekome tko želi tu živjeti...kud ceš bolje i poštenije!
|
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 10/02/2013 : 18:51:43
|
quote: Originally posted by dosada
Kras daj mi objasni (kad vec to stalno istices) kaj ne valja s kucom koju si dobil od RH!? Ti si kao Srbin koji želi državljanstvo RH i njoj boraviti dobil kucu koju je tvoj sunarodnjak, koji ne želi živjeti u RH (možda je bil i na barikadam, a možda i nije), napušta u trenutka kad vlasti RH uspostavljaju na tom podrucju ustavni poredak....kaj tu ne valja? Netko tko ne želi i ne priznaje RH je napustil i to napušteno je dodijeljeno nekome tko želi tu živjeti...kud ceš bolje i poštenije!
Pogresio si temu, ovo treba u viceve |
Edited by - Jasko on 10/02/2013 18:52:56 |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 10/02/2013 : 18:52:58
|
Ooooooo vrhunska navlakuša no nije moj komunistickoboljševickošovinisticki'rvatkršcaninbratmuhamedanackrmeljubacovcoskrnavatelj tako naivan...Nece se on upecati tako laHko i ostaviti mene da se sam koprcam po suhom... |
Wtf?
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 10/02/2013 : 18:55:20
|
quote: Originally posted by Jasko
Pogresio si temu, ovo treba u viceve
nemam namjeru skretati u politiku, a pogotovo ne s nekim koji ne shvaca elementarne stvari... Uostalom takvi koji ne razumiju ionako imaju dovoljno svojih sranja koje moraju riješiti i prihvatiti! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 10/02/2013 18:56:43 |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 10/02/2013 : 18:57:33
|
Ne, ne nisi me shvatil, ja sam Hrvat iz Bosne- i moja rodbina je dobila srpske kuce po hrvATSKOJ... a ja se samo sprdam sa vama rvatinama, kako možete slavit oluju ? Jer, je HV umarširala u prazna sela, dakle nije bilo nikakve bitke a vi ti slavite kao bitku...
I moji su dobili tu srpsku kucu i imanje, od ljudi koji su bježali ispred 200 000 naoružanih hrvata...
Ja se samo pitam, jestel vi normalni ?
Zato treba otimat od hrvatske države di god se to može... eto, jel jasnije... istirali ste Srbe i njihovu imovinu dali bosanskim Hrvatima...
i vi se kršcanima nazivate... |
Edited by - KRAS on 10/02/2013 19:01:16 |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 10/02/2013 : 18:59:00
|
quote: Originally posted by dosada nemam namjeru skretati u politiku, a pogotovo ne s nekim koji ne shvaca elementarne stvari... Uostalom takvi koji ne razumiju ionako imaju dovoljno svojih sranja koje moraju riješiti i prihvatiti!
Vec si pogresio skretanje kod Lajkovca Indoktriniran |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 10/02/2013 : 19:00:05
|
quote: Originally posted by KRAS
Ne, ne nisi me shvatil, ja sam Hrvat iz Bosne- i moja rodbina je dobila srpske kuce po hrvATSKOJ... a ja se samo sprdam sa vama rvatinama, kako možete slavit oluju ? Jer, je HV umarširala u prazna sela, dakle nije bilo nikakve bitke a vi ti slavite kao bitku...
I moji su dobili tu srpsku kucu i imanje, od ljudi koji su bježali ispred 200 000 naoružanih hrvata...
Zato treba otimat od hrvatske države di god se to može... eto, jel jasnije...
Kakav zaokret! |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 10/02/2013 : 19:02:05
|
Zato treba otimat od hrvatske države di god se to može... eto, jel jasnije... isirali ste Srbe i njihovu imovinu dali bosanskim Hrvatima...
i vi se kršcanima nazivate...
a u kršcanskom duhu, jel ti i tvoja familija mislite vratiti pravim vlasnicima njihovu imovinu? ili je pojeo vuk magare? |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 10/02/2013 : 19:05:04
|
quote: Originally posted by djule
a u kršcanskom duhu, jel ti i tvoja familija mislite vratiti pravim vlasnicima njihovu imovinu? ili je pojeo vuk magare?
jes, moj stric je platio vlasniku, al nije to poanta... nego, kako može netko slavit bitku a bitke nije bilo...
i ako ti nadolazi 200 000 naoružanih ljudi, šta ceš nego bježat... a rvatine se prave budale, pa kažu- otišli sami..
eto, prestanite da sereta da ste neki civiliziran svijet, priznajte da ste balkanci- istirali ste svoje gradane i to je to... |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 10/02/2013 : 19:05:12
|
izmedu ostalog i po ovome se vidi kaj nisi, a kaj jesi znaš i sam (a ztnam i ja). Ali dobro, dal si mi odgovor koji si pokazal sve!
pozdravi ovce, beeeee |
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 10/02/2013 : 19:06:32
|
quote: Originally posted by djule a u kršcanskom duhu, jel ti i tvoja familija mislite vratiti pravim vlasnicima njihovu imovinu? ili je pojeo vuk magare?
ajde i ti ne budi naivan, pa ako je ikaj jasno onda su jasni Krasovi korijeni i ideologija! Ne nasjedaj na njegova lažna predstavljanja i obmane.... |
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 10/02/2013 : 19:07:57
|
izmedu ostalog i po ovome se vidi kaj nisi, a kaj jesi znaš i sam (a ztnam i ja). Ali dobro, dal si mi odgovor koji si pokazal sve!
pozdravi ovce, beeeee
ma kurku ti mog znaš, aj u 10 000 eura da se kladimo da sam hrvat, al sam covjek a ne šupak..
meni su srbi sve spalili, ali oni su bar fer pa kažu da jesu..a vi serete li ga serete |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Posted - 10/02/2013 : 19:08:09
|
quote: Originally posted by djule
a u kršcanskom duhu, jel ti i tvoja familija mislite vratiti pravim vlasnicima njihovu imovinu? ili je pojeo vuk magare?
jes, moj stric je platio vlasniku, al nije to poanta... nego, kako može netko slavit bitku a bitke nije bilo...
i ako ti nadolazi 200 000 naoružanih ljudi, šta ceš nego bježat... a rvatine se prave budale, pa kažu- otišli sami..
eto, prestanite da sereta da ste neki civiliziran svijet, priznajte da ste balkanci- istirali ste svoje gradane i to je to...
kolko je platio? gdje su racuni? kolka je bila tržišna cijena? ajmo,papire na sunce |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 10/02/2013 : 19:09:39
|
ma kurku ti mog znaš, aj u 10 000 eura da se kladimo da sam hrvat, al sam covjek a ne šupak..
meni su srbi sve spalili, ali oni su bar fer pa kažu da jesu..a vi serete li ga serete
Masala |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Posted - 10/02/2013 : 19:10:17
|
ovdje fali jedan viši nogometni teoreticar sa podforuma sport, pod incijalima T24(podaci poznati redakciji) koji bi mogao objektivno zapetljati ovaj gordijski cvor. |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 10/02/2013 : 19:11:02
|
ja sam svoje reko...
mene samo zanima, zašto slavite oluju i pobjedu, kad nikog pobijedili niste...imal kakvo objašnjenje? |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 10/02/2013 : 19:11:14
|
quote: Originally posted by bagi
Ooooooo vrhunska navlakuša no nije moj komunistickoboljševickošovinisticki'rvatkršcaninbratmuhamedanackrmeljubacovcoskrnavatelj tako naivan...Nece se on upecati tako laHko i ostaviti mene da se sam koprcam po suhom...
Evo kvotam sam sebe i priznajem da sam bio u krivu...Predvidam da cu ostati bez oponenta na mjesec dana u kratkom roku...Šteta... |
Wtf?
|
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Posted - 10/02/2013 : 19:11:37
|
kakva je hiža? gdje se nalazi? kolko zemlje? ima kaj vinograda? kad buš pozvao forum na roštilj? jel se griješ na drva? |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 10/02/2013 : 19:11:57
|
quote: Originally posted by KRAS ... nego, kako može netko slavit bitku a bitke nije bilo...
ovo je vecim dijelom tocno, samo jesi se pital zakaj bitke bilo nije!? Zakaj je druga strana pribegla bežaniji
a još prije odjave s ove teme da se nekaj i navciš...ne slavi se bitka, vec Dan pobjede tj. dan oslobodenja okupiranih dijelova RH! Da bi danas iz te iste Rh mogel prodavati svoje ovce kome te volja i pljuvati po kome te volja bez da završiš zbog toga u zatvoru ili, ne daj bože logoru. Znaci da bi ti, kao i svi mi u RH bili SLOBODNI! |
|
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Posted - 10/02/2013 : 19:12:34
|
ja sam svoje reko...
mene samo zanima, zašto slavite oluju i pobjedu, kad nikog pobijedili niste...imal kakvo objašnjenje?
jer je velika meša(gospa) 15. pa ak neko nema godišnji u kolovozu da si može spojit dane. |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 10/02/2013 : 19:13:10
|
quote: Originally posted by KRAS ... nego, kako može netko slavit bitku a bitke nije bilo...
ovo je vecim dijelom tocno, samo jesi se pital zakaj bitke bilo nije!? Zakaj je druga strana pribegla bežaniji
a ti nebi bježo da te goni 177 000 naoružanih ljudi ? |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 10/02/2013 : 19:15:05
|
a još prije odjave s ove teme da se nekaj i navciš...ne slavi se bitka, vec Dan pobjede tj. dan oslobodenja okupiranih dijelova RH! Da bi danas iz te iste Rh mogel prodavati svoje ovce kome te volja i pljuvati po kome te volja bez da završiš zbog toga u zatvoru ili, ne daj bože logoru. Znaci da bi ti, kao i svi mi u RH bili SLOBODNI!
pa da, to cijemim da mogu srat po hrvatskoj, više nego išta...al opet, znaci onda Oluja nije bila bitka...samo vojno redarstvea akcija- marširanje kroz prazna srpska sela |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 10/02/2013 : 19:17:59
|
quote: Originally posted by KRAS pa da, to cijemim da mogu srat po hrvatskoj, više nego išta...al opet, znaci onda Oluja nije bila bitka...samo vojno redarstvea akcija- marširanje kroz prazna srpska sela
vec sam ti odgovoril pa si procitaj...i RH postoje samo hrvatska sela, a vecinsko stanovništvo može biti i drugih narodnosti. Naravno to ih ne cini nikaj manje hrvtaskim mjestima, dapace!
|
|
Edited by - dosada on 10/02/2013 19:22:35 |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 10/02/2013 : 19:34:26
|
aj , necemo o ratu, jer nerazumite vi to, nego pazi ovo