Author |
Topic |
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 11/02/2013 : 20:57:54
|
quote: Originally posted by stinky
pustim si ja i teške boje. sjajno je to, samo bare fuflja. i generalno nema pojma ni o cemu. ali ako voliš Bukovskog onda ce ti Putovanje nakraj noci biti savršeno. pa Buk je nastao iz Putovanja.
Sve je relativno..uvijek izbjegavam definicije tipa od cega je sto nastalo, jer je to polje presiroko i putevi na njemu previse razgranati da bi se dotakli bitka. Ne znam kako bi o ovome govorio Zarathustra ..ali znam gdje stojim ja , a gdje ti stojis..i to postujem. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 11/02/2013 : 21:11:16
|
dobro je znati gdje stojiš i gdje ti je glava. svatko bi to trebao znati. vecina ne zna, a ti znaš ali to još uvijek ne znaci da nisi u krivu. ili preciznije, ti se rastvaraš u masi relativizama, dok papa presijece odlukom i ne gubi se u lutanjima. pape su veliki ratnici i znaju da uspjeh ovisi o onome tko ima hrabrosti povuci odluku, a beskrajne deliberacije su za koncile. promišljaj o tome murdoc tri dana i tri noci na švicarskom svježem zraku. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 11/02/2013 : 21:11:52
|
Uostalom koliko crnih dimova ocekujete dok se pojavi onaj bijeli.. Kladionica stoji..svoj ulog poklanjam u dobrotvorne svrhe..pickin dim |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 11/02/2013 : 21:15:18
|
pusti dimove što misliš o filmu Svecenikova djeca?
Za ovo imate filmski podforum s topicom tog naziva..drzimo se teme.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 11/02/2013 : 21:17:09
|
dobro je znati gdje stojiš i gdje ti je glava. svatko bi to trebao znati. vecina ne zna, a ti znaš ali to još uvijek ne znaci da nisi u krivu. ili preciznije, ti se rastvaraš u masi relativizama, dok papa presijece odlukom i ne gubi se u lutanjima. pape su veliki ratnici i znaju da uspjeh ovisi o onome tko ima hrabrosti povuci odluku, a beskrajne deliberacije su za koncile. promišljaj o tome murdoc tri dana i tri noci na švicarskom svježem zraku.
Isto bi se tako obrnuto proporcionalno tebi mogao obratiti..no necu. Ocigledno je da se nalazimo na stranama koje nazivaju razlicitima, no isto je tako ocigledno da cemo na istima i ostati. Paradox mozda..no tko ce vec pohvatati sve misli onih koji uistinu misle. Oni koji ne misle..brzo sagorjevaju..ali svrsi sluze.. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 11/02/2013 : 21:20:03
|
pusti dimove što misliš o filmu Svecenikova djeca?
Smatram da je brni u pravu..ide kljuc ako ti na ovo odgovorim , jer onda cemo se dotaci feminizma, liberalizma, i politike..ostavimo se dakle toga. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 11/02/2013 : 21:25:08
|
quote: Originally posted by brni
Tako je, drzmo se teme..a to je tko bi mogao biti novi Papa..
Talijan..rekoh vec svoja dva kandidata., i zasto rekoh...mislim Glede Nostradamusa koji je prorekao Crnog Papu kao posljednjeg..uvjeren sam da nije mislio na boju koze |
Edited by - mr murdoc on 11/02/2013 21:28:25 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 11/02/2013 : 21:32:55
|
Samo da znate, ako se ne budete ponasali u skladu s onim sta sam napisa u uvodnom postu, ali prije svega kulturno i civilizirano te se drzali teme (dakle nikakva skretanja u druge sfere) biti cu baniran..znaci ulog mog ostanka na ovom forumu je vas doprinos u normalnom komuniciranju i toleranciji..hvala..
Samo da napomenem da sam ja ovo predlozia jer vjerujem da vi to mozete..nemojte me razocarati.. |
Edited by - brni on 11/02/2013 21:35:13 |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 11/02/2013 : 21:38:10
|
Samo da znate, ako se ne budete ponasali u skladu s onim sta sam napisa u uvodnom postu, ali prije svega kulturno i civilizirano te se drzali teme (dakle nikakva skretanja u druge sfere) biti cu baniran..znaci ulog mog ostanka na ovom forumu je vas doprinos u normalnom komuniciranju i toleranciji..hvala..
Momacki si ga zakuhao brni..ja cu te u izgnanstvo odpratiti..no drugi nece...drugi su ovo dugo cekali. Razmisli. Drugi topic na istu temu...u jednom danu.. Sad je stani-pani.. Ja te potopiti necu..no pazljivo gledaj tko hoce . |
Edited by - mr murdoc on 11/02/2013 21:38:41 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 11/02/2013 : 21:40:04
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Momacki si ga zakuhao brni..ja cu te u izgnanstvo odpratiti..no drugi nece...drugi su ovo dugo cekali. Razmisli. Drugi topic na istu temu...u jednom danu.. Sad je stani-pani.. Ja te potopiti necu..no pazljivo gledaj tko hoce .
Znam da su drugi ovo dugo cekali..no vjerujem da ce razum prevladati.. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 11/02/2013 : 21:42:13
|
Momacki si ga zakuhao brni..ja cu te u izgnanstvo odpratiti..no drugi nece...drugi su ovo dugo cekali. Razmisli. Drugi topic na istu temu...u jednom danu.. Sad je stani-pani.. Ja te potopiti necu..no pazljivo gledaj tko hoce .
Znam da su drugi ovo dugo cekali..no vjerujem da ce razum prevladati..
Mene iza leda imas do gorkog kraja . |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 11/02/2013 : 21:43:29
|
Mene iza leda imas do gorkog kraja .
Sve je jasno brate..rijeci su suvisne.. |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 11/02/2013 : 22:07:39
|
Ako ima ikakve pravde trenutno u kršcanskome dijelu zajednickog nam svijeta sljedeci papa bi trebao biti crnac.Ja bih svoj glas dao kad bi imao pravo glasanja kardinalu Napieru iz JAR-a. |
Wtf?
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 11/02/2013 : 22:10:47
|
quote: Originally posted by bagi
Ako ima ikakve pravde trenutno u kršcanskome dijelu zajednickog nam svijeta sljedeci papa bi trebao biti crnac.Ja bih svoj glas dao kad bi imao pravo glasanja kardinalu Napieru iz JAR-a.
U pogresnoj instuciji pravdu trazis. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 11/02/2013 : 22:12:29
|
Ako ima ikakve pravde trenutno u kršcanskome dijelu zajednickog nam svijeta sljedeci papa bi trebao biti crnac.Ja bih svoj glas dao kad bi imao pravo glasanja kardinalu Napieru iz JAR-a.
Dakle tvoje je misljenje da je on bolji izbor od kardinala Turksona..vec kad povlacimo to da se ajmo to tako nazvati "uvazi" katolicki ogranak u Africi? |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 11/02/2013 : 22:17:05
|
Dakle tvoje je misljenje da je on bolji izbor od kardinala Turksona..vec kad povlacimo to da se ajmo to tako nazvati "uvazi" katolicki ogranak u Africi?
Ne vežem to sa uvažavanjem katolickog ogranka u Africi nego prije bih rekao ispravljanju velike nepravde nanesene crnackoj populaciji diljem kršcanskog (a bogami ponegdje i islamskog) svijeta...Sad je prilika za to... |
Wtf?
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 11/02/2013 : 22:19:24
|
Ne vežem to sa uvažavanjem katolickog ogranka u Africi nego prije bih rekao ispravljanju velike nepravde nanesene crnackoj populaciji diljem kršcanskog (a bogami ponegdje i islamskog) svijeta...Sad je prilika za to...
Ok to shvacam ali recimo zasto Napier a ne Turkson ili Arinze..ili si jednostavno odabra jednog s cijim se stajalistima slazes.. |
Edited by - brni on 11/02/2013 22:19:48 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Posted - 11/02/2013 : 22:20:27
|
Ne vežem to sa uvažavanjem katolickog ogranka u Africi nego prije bih rekao ispravljanju velike nepravde nanesene crnackoj populaciji diljem kršcanskog (a bogami ponegdje i islamskog) svijeta...Sad je prilika za to...
Ok to shvacam ali recimo zasto Napier a ne Turkson ili Arinze..ili si jednostavno odabra jednog s cijim se stajalistima slazes..
Arinze je prenapiljen a i stariji je od Ganca. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 11/02/2013 : 22:21:41
|
quote: Originally posted by lwood
Arinze je prenapiljen a i stariji je od Ganca.
A Napier..koje je tvoje misljenje o njemu? |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Posted - 11/02/2013 : 22:23:54
|
Arinze je prenapiljen a i stariji je od Ganca.
A Napier..koje je tvoje misljenje o njemu?
nije mi toliko poznat . pazi ako se zaista odluce za nekog iz Afrike to mora bit Ganac. ako ne vjerovatno ce bit Talijan. (imaju najviše kardinala pa ne bi bilo cudno) |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 11/02/2013 : 22:25:42
|
ako ne vjerovatno ce bit Talijan. (imaju najviše kardinala pa ne bi bilo cudno)
Da vjerovatnost velikih brojeva je tu..no naravno i najaci lobi..Scola bi moga odnit pobjedu od navedenih Talijana.. |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Topic |
|