Author |
Topic |
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 15/02/2013 : 21:31:44
|
quote: Originally posted by dosada
bojim se da je "danas" sve više u pitanju kiša ljudske paranoje i budalaština...
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 15/02/2013 : 22:54:57
|
Bas sam dosla iz vana, noc je vedra i mirna, ne brinite, nema meteora, nista vas strasno nece zadesiti. Osim mog PMS-a, ni za njega se ne zna kada dolazi, i s koje strane nailazi, tesko je procjeniti razornu moc, i kojim ce podrucjem proc`.
Je vam sada jasnije zasto su sve oluje nazvane zenskim imenom? Ili ste to od prije znali, dozivjeli.. nasli se u centru tornada, zavitlano zavrsili u nekom cosku, prebiruci po sebi jeste li citavi??
Zasto meteori i asteroidi nose oznake, brojeve i slova? Znate? Da se zovu muskim imenima, zene bi vas rastrgale jer imaju monopol na sva nebeska stanja, i zbivanja..pa blisko smo povezane s lunarnim ciklusom, ne? Ali, zasto meteori bas i nemaju zenska imena? Zamislite da pored zemlje projuri neka Hloverka, Stefica, ili Hillary. A sto bi od planete ostalo da u nju udari meteor od milja zvan Berta? Pa nis ne bi od nas ostalo. Neka njih, oznacenih slovima, i brojem. Barem imamo sanse, kakve takve.
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
Edited by - Just_Charlie on 15/02/2013 22:56:56 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
IGMAN2
Senior Member
2421 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 15/02/2013 : 23:37:06
|
quote: Originally posted by Tonto
VATRA S NEBA !!!
uuuu Trebao bi se zvati Vidoviti Tonto!
Sada ce na Uralu da zavladaju okati |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47132 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
IGMAN2
Senior Member
2421 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 16/02/2013 : 00:26:17
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
quote: Originally posted by Barney
Nego, malo o temi iz naslova.
Pitam se kako ga nitko nije uocio u putanji prema Zemlji, unatoc svoj tehnologiji, i mogucnoscu izracuna mjesta udara? Da nije od "stealth" materijala?
I ja sam se pitao kako to da ga nisu vidjeli. Navodno je bio izmedu mjeseca i sunca pa ga nisu mogli vidjeti. Kretao se brzinom 20 km u sekundi pa ako sam dobro izracunao to je 72000 km/h
je, kao skiljis golim okom, ali sva ta sofisticirana oprema je odjednom utihnula.. a nasi "mali" astronomi u Visnjanu rasturaju po svemiru i otkrivaju sva cuda..
To mi je najzanimljivije pitanje teme.
Ili su mislili da za valentinovo, to nebo samo malo romantiku glumi?
Ili je rijec o stealth materijalu?
cu da gatam na kavu, karte, da bih otkrila u cemu je fora? Ili doista da zovemo vidovitog Milana? Cek..on je vidovit, a niti on ga nije (pred)vidio
Nije uocen iz više razloga. Sva ta tehnologija i nije nešto kada ti države u krizi srežu budet toj skupoj tehnologiji. Vlade razmišljaju kao- više od 100 godina, još od Tunguske, nije se dogodio znacajniji udar, pa zašto bi onda palo iz svemira baš za vrijeme mandata naše vlade, stoga srežimo davanja projektu Svemirske straže. Ta tehnologija, koja i kad sva radi, pokriva vrlo mali djelic neba( naravno ukoliko kada radi, treba biti noc i nebo vedro, bez mješanja zracnih struja...etc). Vecinu kometa i meteoroida danas prvi otkrivaju amateri a ne zvjezdarnice. Malih tijela, kao ovaj što je pao ima puno i svaki dan prolaze blizu Zemlje, samo srecom ne pogadaju nas cesto. Ali koliko se i dalje možemo uzdati u srecu? Moguce je da ce Rusi sad malo ozbiljnije gledati na ove prijetnje. Ovaj kamen je bio promjera 5 metara -tako tamno malo tijelo je vrlo teško uociti, tim više ako ti, kao ovo, dolazi iz smjera Sunca. Kada ti Sunce bliješti nebi vidio ni Darth Vaderovu krstaricu, a kamoli ovakav kamencic.
Ali nema problema, imamo Vidovitog Milana, Chuck Norrisa, Bruce Willisa i Just Charlien PMS da nas brane.
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 16/02/2013 : 00:35:55
|
quote: Originally posted by IGMAN2
Ovaj kamen je bio promjera 5 metara -tako tamno malo tijelo je vrlo teško uociti, tim više ako ti, kao ovo, dolazi iz smjera Sunca. Kada ti Sunce bliješti nebi vidio ni Darth Vaderovu krstaricu, a kamoli ovakav kamencic.
Ali nema problema, imamo Vidovitog Milana, Chuck Norrisa, Bruce Willisa i Just Charlien PMS da nas brane.
To majstore! Svaka cast
p.s. Nema Chuck Norrisa, on prvi nadrapa od mene, uvijek kada imam PMS. Tek toliko da se zna, tko je jaci. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47132 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 16/02/2013 : 01:14:31
|
quote: Originally posted by IGMAN2
Ovaj kamen je bio promjera 5 metara -tako tamno malo tijelo je vrlo teško uociti, tim više ako ti, kao ovo, dolazi iz smjera Sunca. Kada ti Sunce bliješti nebi vidio ni Darth Vaderovu krstaricu, a kamoli ovakav kamencic.
To majstore! Svaka cast
p.s. Nema Chuck Norrisa, on prvi nadrapa od mene, uvijek kada imam PMS. Tek toliko da se zna, tko je jaci.
bruja |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 16/02/2013 : 03:49:33
|
da hoce stvarno nesto veliko da nas spici da odemo u pizdu lepu materinu za bolje i nismo |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
|
legaz
Senior Member
Serbia
2417 Posts
Member since 13/08/2009 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 16/02/2013 : 16:05:11
|
zajebancija druze dosado, zivot je previse lep i zanimljiv da bih izgoreo u plamenu... |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 16/02/2013 : 16:17:06
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by nemanja93
da hoce stvarno nesto veliko da nas spici da odemo u pizdu lepu materinu za bolje i nismo
možda ti...
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 16/02/2013 : 16:27:11
|
quote: Originally posted by nemanja93
zajebancija druze dosado, zivot je previse lep i zanimljiv da bih izgoreo u plamenu...
zajebancija, neobican nacin zajebancije nema kaj.....
uvjeren sam da nisi tak razmišljal u trenutku kad si ono napisal, ali ak ti veliš da jesi onda nema druge nek da ti verujem |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
|
Topic |
|