Author |
Topic |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47132 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 20/02/2013 : 11:59:08
|
http://youtu.be/iv7GywXoD4k
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
maddox031
Senior Member
Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47132 Posts
Posted - 20/02/2013 : 12:20:00
|
ideja je odlicna,jel neko pokuša od forumaša možda? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38000 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 20/02/2013 : 12:55:21
|
Ma ja tako dragicku doma strasim, samo sto onda previse vristi i oduzimam joj par godina zivota... a u njenim godinama to nije... bas cool thing to do.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 20/02/2013 : 15:58:56
|
Ovo sam gledao prije nekih mjesec dana.
Ah ti japanski horori. |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 20/02/2013 : 18:13:41
|
i ja sam to vidio prije i ne vjerujem da sve nije odglumljeno, odnosno, siguran sam da je i gospoda glumila jer ako nije, onda je ovo zajebancija iza koje mogu ostat mrtvi ljudi a to onda prestaje biti zajebancija |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
sandyboy
Average Member
628 Posts
Member since 09/09/2010 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47132 Posts
Posted - 20/02/2013 : 20:28:10
|
al više ne povracaju? |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 20/02/2013 : 20:38:14
|
ovo je fejk.. pogledala sam par minuta i bilo mi dosadno. Ja bih sakom drmnula staklo, a nogom pokusala izbiti vrata od lifta, pa makar mi i ne uspjelo , ali bih pokusala.. babe samo malo vrisnu..zbunjola su, preparirane..ma daj. Skocila bih na malu s lutkom, bacila ju na pod, ruke iza leda, sjela na nju, pa nek sad ona malo vristi..za ozbiljno. A tek torba mi na ramenu, kad bih ja njome zamahnula.. ubojitija od Julijine s pepeljarom.
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47132 Posts
Posted - 20/02/2013 : 21:01:28
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
ovo je fejk.. pogledala sam par minuta i bilo mi dosadno. Ja bih sakom drmnula staklo, a nogom pokusala izbiti vrata od lifta, pa makar mi i ne uspjelo , ali bih pokusala.. babe samo malo vrisnu..zbunjola su, preparirane..ma daj. Skocila bih na malu s lutkom, bacila ju na pod, ruke iza leda, sjela na nju, pa nek sad ona malo vristi..za ozbiljno. A tek torba mi na ramenu, kad bih ja njome zamahnula.. ubojitija od Julijine s pepeljarom.
ja bi nogon zavida ovog duha |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 21/02/2013 : 00:01:32
|
quote: Originally posted by lwood ja bi nogon zavida ovog duha
vis, a to mi nije palo na pamet, meni izgleda meksa vrata od lifta |
|
Edited by - Just_Charlie on 21/02/2013 00:02:16 |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 21/02/2013 : 09:48:28
|
Hmm...Ti ili bi vrištala kao i ostale babe ili bi poduzeo fizicke mjere koje si gore naveo...Dvojba hehehehe.... |
Wtf?
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 21/02/2013 : 16:58:02
|
quote: Originally posted by bagi
Hmm...Ti ili bi vrištala kao i ostale babe ili bi poduzeo fizicke mjere koje si gore naveo...Dvojba hehehehe....
ili sam sad zbunjena, ili ste vi
Koliko vidim, ovdje se mnoge teme rjesavaju kroz poll, pa dajte da uskocimo u jedan, u kome cete glasati jesam li muskarac ili zena na forumu. Dajte se, molim vas, vec jednom izjasnite, da znam. |
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 21/02/2013 : 18:57:27
|
Ja jesam zbunjen i kroz tu igru rijeci izražavam svoju sumnju u vaš spol hehehe...Malo ste odvec ratoborni za žensko celjade,vidim kako ste opisali one zahvate-tako su i mene ucili u vojnoj policiji hehehe.... |
Wtf?
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 21/02/2013 : 19:21:06
|
Frend i ja smo raspravljali prije neki mjesec kako bi "rijesili" malu iz videa.. On je ragbijas , pa tako i razmislja..grubo.. Na moje pitanje "a sto bi ucinio da ti ruka prode kroz nju", je odgovorio.."e onda bi poceo da vristim" |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 21/02/2013 : 19:28:48
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Frend i ja smo raspravljali prije neki mjesec kako bi "rijesili" malu iz videa.. On je ragbijas , pa tako i razmislja..grubo.. Na moje pitanje "a sto bi ucinio da ti ruka prode kroz nju", je odgovorio.."e onda bi poceo da vristim"
Pusti pricu vrištao bi on odmah...Isto kao i ja... |
Wtf?
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 21/02/2013 : 19:34:08
|
Ja jesam zbunjen i kroz tu igru rijeci izražavam svoju sumnju u vaš spol hehehe...Malo ste odvec ratoborni za žensko celjade,vidim kako ste opisali one zahvate-tako su i mene ucili u vojnoj policiji hehehe....
pa i mene se da nauciti stosta..
znaci, svi ste previse zbunjeni da bi uopce i otvarali poll jer u njemu ni sami ne znate koju opciju uopce odabrati.
-jel ratoborna zenska, -jel skulirani specijalac -jel zenska specijalac cool ratoborna..
da vam pojednostavim, ja sam zena , samo sam onak, malo navodno seksi, kazu , i srednje ime mi je Bitch
I kad sve to zbrojis, doista dobijes (vatrenu) ratobornu zenu koja zna mnoge zahvate, raspolaze mnogim saznanjima, stekla neke vjestine... glinene golubove rasturam ko beba zvecku.. slikam, pisem,.. perem, peglam, radim, odgajam dijete, perem prozore, kuham ruckove, setam psa, usisavam ..i koji vam klinac jos treba da prestanete biti zbunjeni i naviknete se na zenu koja je takva kakva je, i bez samocenzure, uljepsavanja, manikiranja, friziranja tako o sebi i pise. Trenutno sam cupava, zguzvana i ovo pisem naopacke..ni sama ne znam koji je ovo polozaj (spidrewoman??)u kom se nalazimo ja i ovo cudo..i jos sam pricala na mobitel sa frendicama, grupno, i jako smo se smijale analizi bez koje ne nmozemo jer zapadamo u krizu ako par dana nemamo temu koja analizira nesto ili nekoga. :)) trenutno je bio "netko" i jako smo se smijale tome. Voila! dovraga.
jel jos netko zbunjen? Da mu izbijem to iz glave
|
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 21/02/2013 : 19:37:43
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Frend i ja smo raspravljali prije neki mjesec kako bi "rijesili" malu iz videa.. On je ragbijas , pa tako i razmislja..grubo.. Na moje pitanje "a sto bi ucinio da ti ruka prode kroz nju", je odgovorio.."e onda bi poceo da vristim"
Pusti pricu vrištao bi on odmah...Isto kao i ja...
vi muskarci i jeste bas ko pikice u mnogo slucajeva. Na sve bi vristali
|
|
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|