Stiže nam i nova kolekcija-Veliki jedrenjaci! Skupljate svaki broj i sastavite od delova iz svakog broja veliki stari jedrenjak iz 17 veka! Izdavac-Deagostini! Prvi broj-promo cena-199 dinara! Ostali brojevi 399 din!
•Drveni model s metalnim detaljima •Precizna lasersko rezanje glavnih dijelova •Vjerna i detaljna reprodukcija •Unutrašnjost s balastom, brodskom kuhinjom i skladištima •Dimenzije 78 x 66 cm •24 topa •Mjerilo 1:50
Pa ovo nije ni lose..iako bolje uzet model s dijelovima u paketu sve..jer koliko sam shvatia ovo ce izlazit po komadima pa vjerovatno dugorocno ce izac vise love..no mozda to i ima svoju draz..di se moze potrazit ovo?
Pa ovo nije ni lose..iako bolje uzet model s dijelovima u paketu sve..jer koliko sam shvatia ovo ce izlazit po komadima pa vjerovatno dugorocno ce izac vise love..no mozda to i ima svoju draz..di se moze potrazit ovo?
Ovo bi trebalo sad poceti izlaziti u Srbiji, verovatno ide na kioske. Mislim da je kod vas u Hrvatskoj ovo izlazilo pre par godina.
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
Ovo bi trebalo sad poceti izlaziti u Srbiji, verovatno ide na kioske. Mislim da je kod vas u Hrvatskoj ovo izlazilo pre par godina.
Steta..izgleda mi dosta kvalitetno..inace ovo modelarstvo mi je jako zanimljiv hobi..mjerilo 1:50 i dimenzije 78 x 66 upucuju da se tu imas sta radit..
Izlazi još uvijek.Dosad je izašlo otprilike 50 brojeva.
I meni zvuci sumnjivo, da ce neko u današnje vreme sigurno izdati 99*399 rsd (redovnja izdanja) + 199 rsd (promo) = cca 360€ - za (neizvesni) model galije?!
Na stranu to što bih tako nešto naravno voleo da imam.
Mene interesuje ritam izlazenja. Jer ako je jednom u dve nedelje, onda bi trebalo ovih 100 brojeva da izadje tek za 4 godine. A ako izlazi jednom nedeljno, onda za 2 godine. Dugacak je to period u oba slucaja...... I jos jedno pitanje, da li je dovoljno samo kupiti ove brojeve da bi se sastavio jedrenjak ili se moraju posedovati i neki drugi kucni alati i materijali? Sta je recimo sa postoljem, jel se i on dobija?
Sinoc si me dobro zafrka sa ovin linkon. Do 2 sata ujutro san pregledava galerije završenih maketa, a najviše su me oduševile diorame. Nevjerovatno mi je kako ljudi uspiju precizno obojat 1/72 vojnike. Ako je ovo tvoje, najiskrenije cestitke. http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=24344 Na ovome siteu se dosta cesto cestita ljudima i divi njihovin kolekcijama pa se prica o ljubavi, volji, trudu. Objektivno sve je to bezveze. Mislin, kupiš strip, procitaš, staviš na policu i to je to. Neš ti velikoga truda, samo je pitanje love. Ono šta san vidija na onome tvome linku je za duboki respect. Baš ono, ljubav, volja i trud.
Moj je stari napravio veliki jedrenjak,vecinom sve rukom izradeno,nije kod nas,ali ako ga uspijem uslikati,stavit cu sliku.Velim ja njemu da radimo makete,on ih izraduje,a ja da oslikavam detalje,a kaže on da nije to godinama radio,i da nije financijski isplativo jer se ovdje nema kome prodati,vjerojatno je i u pravu,kome ceš ovdje u krizi prodavati makete,a da osim da vratiš uloženo nešto i zaradiš....
Sinoc si me dobro zafrka sa ovin linkon. Do 2 sata ujutro san pregledava galerije završenih maketa, a najviše su me oduševile diorame. Nevjerovatno mi je kako ljudi uspiju precizno obojat 1/72 vojnike. Ako je ovo tvoje, najiskrenije cestitke. http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=24344 Na ovome siteu se dosta cesto cestita ljudima i divi njihovin kolekcijama pa se prica o ljubavi, volji, trudu. Objektivno sve je to bezveze. Mislin, kupiš strip, procitaš, staviš na policu i to je to. Neš ti velikoga truda, samo je pitanje love. Ono šta san vidija na onome tvome linku je za duboki respect. Baš ono, ljubav, volja i trud.
lipo je i umjetnost je,ali brale neman ja živaca za to sastavljat
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Originally posted by lwood lipo je i umjetnost je,ali brale neman ja živaca za to sastavljat
Imas i one "easy kit" samo sklopis i eto broda ili sta drugo..ja imam avion Easy Model 37272 - P-40E 1942 A ima ih cijela hrpa na amazonu,brodove nisam gledao...nemam prostora za to sve...
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"