Znaci ti bi za nas Dalmose spremia pakleni plan..a mogli bi se i mirno sve dogovorit oko osamostaljenja Dalmacije..vidis kako su to Srbija i Crna Gora mirno rijesile..
uh, ak buš se na njih ugledel onda moramo (hrvati i dalmoši) prije toga zaratiti s par susjeda, popušiti ratove i onda tek dada...previše glupo
Znaci ti bi za nas Dalmose spremia pakleni plan..a mogli bi se i mirno sve dogovorit oko osamostaljenja Dalmacije..vidis kako su to Srbija i Crna Gora mirno rijesile..znam da nije isto ali braca smo jbg..ne vidim razloga zasto i mi ne bi mogli..
Znaci ti bi za nas Dalmose spremia pakleni plan..a mogli bi se i mirno sve dogovorit oko osamostaljenja Dalmacije..vidis kako su to Srbija i Crna Gora mirno rijesile..
uh, ak buš se na njih ugledel onda moramo (hrvati i dalmoši) prije toga zaratiti s par susjeda, popušiti ratove i onda dada
Ma samo primjer je bija..nespretan doduse..kazem sve se moze dogovorit ako postoji volja i malo razuma..
Tema je izazvala teške politicke komentare i reakcije, a spominju se i traktori, prijašnji pokušaji otcjepljenja, susjedne države...Iako bih mogao udaljiti nekoliko ljudi sa topica, necu to uciniti nego cu samo zakljucati topic i molim da se u buducnosti suzdržite od politickih tema jer one (kao što svi dobro znate) nisu dozvoljene na ovome forumu.
Hvala na pažnji
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
JA cu udaljiti dsormaza, zato što je ono što je napisao nešto najodvratnije što sam procitao na ovom forumu. A inace sam ga smatrao za jednog od pametnijih forumaša.
JA cu udaljiti dsormaza, zato što je ono što je napisao nešto najodvratnije što sam procitao na ovom forumu. A inace sam ga smatrao za jednog od pametnijih forumaša.
Ok
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero