forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Nezavisna Dalmacija
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 26/02/2013 : 14:00:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

Amos, pa ljudi uvijek najprije gledaju na sebe. Sigurno Dalmatincima smeta što se novac zaraden turizmom njim auzima i gradi se npr nešto u Slavoniji ili Zagorju,...isto kao što bi smetalo da se neki novac zaraden poljoprivredom u Slavoniji uzima onim seljacima i da se time novcem financira golf igralite negdje u Dalmaciji, na koje taj seljak ionako nikada nece ici igrati....

Pa onda svatko najprije pomisli na sebe i želi da taj zaradeni novac ostane kod njega, da bi se kod njega gradila infrastruktura i stvarala nova radna mijesta....
Pa to je valjda normalno i zbog toga ne treba ici ratovati.....treba razumijeti ljude.
Ali sam siguran da bi nešto takvo dovelo do rata (opet...) u hrvatskoj, jer vas ovakvi kao što su Amos, nece pustiti. Jedina mogucnost vam je, da prije toga nabavite neke saveznike, koji ce vam u slucaju rata stati na pomoc. Pošto SAD uvijek podupiraju takve stvari, sigurno bi vas poduprli....

Ne zaboravi da je Amos Dalmatinac i da zna zašto govori ovo što govori.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 26/02/2013 : 14:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by ZoranC

Evo poslije citanja ovog topica, hoce moje gace da se osamostale, traze vlastitu drzavu. Koje gluposti se ovdje sve mogu procitati. Cccc!

Dvostruki aršini, zanimljivo...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/02/2013 : 14:04:04  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Amos

Ne zaboravi da je Amos Dalmatinac i da zna zašto govori ovo što govori.

Dalmatinac koji zivi i vjerovatno radi u Zagrebu..jos najbolje da ces podrzat ovu ideju..izdajnice..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 26/02/2013 14:04:23
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 26/02/2013 : 14:04:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by split85

quote:
Malo mi je ovo cudno s obzirom da su nas Talijanima prodale "velike rvatine"..

I ne samo oni vec i neki kraljevi madarski i srpski.

A tema je glupa.

Ma nebitno je to..bitno je kako se svaki covjek u Dalmaciji osjeca..ja se osjecam prvenstveno Dalmatincem i kad me netko pita odakle si kazem iz Dalmacije..jednostavno prirodna teznja Dalmacije je da se osamostali ili da bar dobije veliki stupanj autonomije..

I šta si s time dobija.
Zašto su onda miljuni gradana RH ginuli za Hrvatsku u zadnjih 500 godina.

Ovu temu si treba otvorit za misec dana, kad je vec sama po sebi zajebancija.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 26/02/2013 : 14:06:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by split85

I šta si s time dobija.
Zašto su onda miljuni gradana RH ginuli za Hrvatsku u zadnjih 500 godina.

Ovu temu si treba otvorit za misec dana, kad je vec sama po sebi zajebancija.

Nisam baš siguran da je Dalmacija u svih 500 godina bila tu gde je
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 26/02/2013 : 14:06:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Nadam se da ce se i Viroviticko-podravska županija uskoro osamostaliti...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10227 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 26/02/2013 : 14:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Originally posted by 1Euro
Pošto SAD uvijek podupiraju takve stvari, sigurno bi vas poduprli....

Triba pitat Toma Hanksa.

Inace, ZA samostalnost.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 26/02/2013 14:08:55
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/02/2013 : 14:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

Evo poslije citanja ovog topica, hoce moje gace da se osamostale, traze vlastitu drzavu. Koje gluposti se ovdje sve mogu procitati. Cccc!

zašto gluposti? Pa treba pratiti trendove. Na ovim prostorima se uvijek spajalo i razdvajalo:

-rimski imperij
-karantanija
-turski imperij
-austrougarska
-shs
-kraljevina jugoslavija
-SFRJ

Moja baka živi vec u trecoj državi (Kraljevina Jugoslavija, SFRJ, Slovenija), promjenila vec nekoliko pasoša a skoro uvijek je kod kuce....a pasoša ima više od Gorana Milica....

Kada zagusti (rat) onda se ljudi spoje, kada to prode onda bi se razdvojili...Pa i porodice se razdvajaju....Pa i Baski hoce svoju državu,pa Katalonci, Palestinci,Kosovo, Gorski Karabah, Abhazija,....što bi onda bilo cudno da i Dalmacija hoce svoju, ili Istra, ili Štajerska,....a da se mene pita, trebalo bi skinuti sve granice, pasoše, grbove i zastave svugdje i da je covjek na prosto covjek i da ide i radi šta god želi.
Svi bi trebali pricati jedan jezik (engleski npr) imati jednu valutu (euro npr) i ne placati nikakvih poreza i to bi bilo super. Sve ove granice, vjera, jezik,....samo razdvajaju ljude i prave neke probleme.....
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 26/02/2013 : 14:09:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
quote:

Ma nebitno je to..bitno je kako se svaki covjek u Dalmaciji osjeca..ja se osjecam prvenstveno Dalmatincem i kad me netko pita odakle si kazem iz Dalmacije..jednostavno prirodna teznja Dalmacije je da se osamostali ili da bar dobije veliki stupanj autonomije..

A boldano ti je prijatelju moj brni, najveca od svih besmislica.
U rangu s onim kada likovi po pojedinim kvartovima gradova pocnu sa pricama "moj kvart, mi u kvartu, naše selo i niko drugi, nigdi nije ka u mom mistu, hebeš Pariz, dodi vidit kako je u mom kvartu na zidicu isprid ducana".
Koje gluposti!
Tih 300 tisuca triba malo makniti iz svoga kvarta/grada/mista/sela/otoka/cegagod da vide kako postoji veliki svit pa ce se i mentalni sklop malo osvježiti.

Samostalna Dalmacija.. pih.. Englezi su to kod sebe do nedavno zvali veleizdajom i dijelili metke za pokušaje..

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 26/02/2013 : 14:11:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI
Triba pitat Toma Hanksa.

Ja bih išao na sigurno
Džordž Kluni.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 26/02/2013 : 14:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
A boldano ti je prijatelju moj brni, najveca od svih besmislica.
U rangu s onim kada likovi po pojedinim kvartovima gradova pocnu sa pricama "moj kvart, mi u kvartu, naše selo i niko drugi, nigdi nije ka u mom mistu, hebeš Pariz, dodi vidit kako je u mom kvartu na zidicu isprid ducana".
Koje gluposti!
Tih 300 tisuca triba malo makniti iz svoga kvarta/grada/mista/sela/otoka/cegagod da vide kako postoji veliki svit pa ce se i mentalni sklop malo osvježiti.

Samostalna Dalmacija.. pih.. Englezi su to kod sebe do nedavno zvali veleizdajom i dijelili metke za pokušaje..

To bi onda bila agresija
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/02/2013 : 14:13:52  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Jak ti je primjer..nacija za divit se..

Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1916 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 26/02/2013 : 14:17:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message
quote:

quote:

Nadam se da uzivas u dojclandu..

Brni, ne uzivam vise nego sto uzivam u Hrvatskoj. Zao mi je, ako mislis da moj post ima veze sa mojom adresom boravka. Ja sam srecan u Njemackoj, ali bar isto toliko i u Hrvatskoj.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/02/2013 : 14:19:02  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Ja sam srecan u Njemackoj, ali bar isto toliko i u Hrvatskoj.

Samo ti budi sretan tamo gdje jesi..a mi PRAVI Dalmatinci cemo biti sretni kad ostvarimo nase teznje..

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 26/02/2013 : 14:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:

A i tebi svake gluposti padaju na pamet..

Zasto gluposti..prije par godina bila je jedna anketa i oko 30% Dalmatinaca je podrzalo ovu ideju..to je oko 300 tisuca ljudi..nije mala brojka..mislim da se sad odrzi da bi brojke bile kudikamo vece..

S tim svojim "anketama" si možeš rit obrisat.
Takve gluposti padaju na pamet samo anarhistickim narkomanskim besposlicarima koji nemaju pametnijeg posla nego cijeli dan vise netu i haluciniraju pod utjecajem kojekakvih opijata.
Odcijepili se neki vec odavno...od svojih mozgova, ako su ih uopce ikad imali.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 26/02/2013 : 14:23:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

Takve gluposti padaju na pamet samo anarhistickim narkomanskim besposlicarima koji nemaju pametnijeg posla nego cijeli dan vise netu i haluciniraju pod utjecajem kojekakvih opijata.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/02/2013 : 14:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

quote:

quote:

Zasto gluposti..prije par godina bila je jedna anketa i oko 30% Dalmatinaca je podrzalo ovu ideju..to je oko 300 tisuca ljudi..nije mala brojka..mislim da se sad odrzi da bi brojke bile kudikamo vece..

ajde ne jidi se, znaš i sam da je ideja autonomaštva puno starija ideja i nema nikakve veze s anrhizmom ili pak opijatima. I ti bi mogel malo razmisliti prije nek poceneš piskarati ;)

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/02/2013 : 14:26:59  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
@dsormaz1

Nisam ni ocekiva nista drugo od tebe osim uvreda..nadam se da ce te banirati za to..zajedno sa mnom..

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 26/02/2013 : 14:27:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
[quote]Originally posted by brni

Dalmatinac koji zivi i vjerovatno radi u Zagrebu..jos najbolje da ces podrzat ovu ideju..izdajnice..
[quote]

Koji je najveci dalmatinski grad?
Zagreb!

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/02/2013 : 14:28:30  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Zagreb!

Znaci inflitrirao si se tamo da zbunis njihove redove kako bi nam omogucio nesmetano osamostaljenje..ok tek sad shvatia..

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10227 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 26/02/2013 : 14:28:34  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

I ti bi mogel malo razmisliti prije nek poceneš piskarati ;)

Šta bi onda pisa?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 26/02/2013 : 14:29:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

quote:

quote:

quote:

ajde ne jidi se, znaš i sam da je ideja autonomaštva puno starija ideja i nema nikakve veze s anrhizmom ili pak opijatima. I ti bi mogel malo razmisliti prije nek poceneš piskarati ;)

Ima veze s nekima na ovom forumu.
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 26/02/2013 : 14:29:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
quote:

quote:

Jak ti je primjer..nacija za divit se..

Možda i nisu nacija za diviti se, ali su uvijek znali riješit probleme te prirode

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/02/2013 : 14:29:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

quote:

Zagreb!

jedino ak u Dalmoše brojiš Ercegovce (njih ima najviše u Zg), a to ipak nije v redu....oni su sorta za sebe ;)

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/02/2013 : 14:30:37  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Možda i nisu nacija za diviti se, ali su uvijek znali riješit probleme te prirode

Da isto ka sta su nebrojeno puta dobili po nosu..

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000