murdoce, sto to tebe toliko izjeda u dusi kad si uvjek mrzovoljan
znas da je zabranjeno cesto komentiranje moderatorovih odluka, ajde dobro nisu oni bas toliko striktni pa ponekad popuste, no ti stalno komentiras i provociras o onome sto je zabranjeno
poznato je da ni moderatorima sigurno nije lako procjenjivati i zamarati se svakojakim glupostima na ovom forumu, pa bilo bi uredu od nas clanova foruma ponekad sputiti loptu, pokusati umiriti situaciju, a ne se smijati tudjoj nevolji ako nekog izbace, a mi kao pojedinci i kao osobe koje su bile sugovornici na topicu gdje se dogodilo izbacivanje nismo bar i malo pokusati pomoci da se tom pojedincu ne dogodi izbacivanje
murdoce, sto to tebe toliko izjeda u dusi kad si uvjek mrzovoljan
znas da je zabranjeno cesto komentiranje moderatorovih odluka, ajde dobro nisu oni bas toliko striktni pa ponekad popuste, no ti stalno komentiras i provociras o onome sto je zabranjeno
poznato je da ni moderatorima sigurno nije lako procjenjivati i zamarati se svakojakim glupostima na ovom forumu, pa bilo bi uredu od nas clanova foruma ponekad sputiti loptu, pokusati umiriti situaciju, a ne se smijati tudjoj nevolji ako nekog izbace, a mi kao pojedinci i kao osobe koje su bile sugovornici na topicu gdje se dogodilo izbacivanje nismo bar i malo pokusati pomoci da se tom pojedincu ne dogodi izbacivanje
Kako je samo retoricki ljiigava ta tvoja komunikacija
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
od kud sad ljigavost, da me poznajes u zivo nikad ti ne bi pala takva pretupa izjava no moj dugogodisnji staz na ovom forumu, iako ovo nije prvi put da iskreno filozovski ulazim u raspravu, nikad nije kod osoba koja se bas nisu slagale sa mojim izjavama izjavljuju da pisem nesto ljigavo biti ce da sam pogodio u bolnu tocku kad reagiras tako ostro
mislio sam predloziti moderatorima da te upozore da ne krsis pravila na onom svom topicu pisuci o politici sto je zabranjeno, no ipak naletio sam na podatak da si ti bio jedna od osoba koja je bila izbacena na dulji rok, sto bi mozda bilo kontraproduktivno i moderatori bi te izbacili jer nemas bas dobar rejting razmisljam da je bolje neke stvari razjasniti otvoreno
sto te toliko privlaci zoni izbacivanja, da li to zelis ili experimetriras dokle bi to mogao ici?