Author |
Topic |
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 11/03/2013 : 21:24:54
|
Ne sumnjam ni najmanje u pobjedu Hrvatske, što ne znaci da omalovažavam protivnika.
Trenutno me više brine Platini i onaj njegov lik što je bio danas. Ako neka budala (ili više njih) pocnui s bengalkama pitanje je što i kako dalje. |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 11/03/2013 : 21:26:00
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by NESVRSTANI Kuca i dom nisu isto.
Zar to nisu sinonimi?
Ne, nisu sinonimi. |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 11/03/2013 : 21:27:05
|
lijevi bek nam je kriminalan. od doba jarnija. i golman nam je prosjecan(kao i svi dosad). tu jedino mogu srbi tražit šansu, inace bumo ih razbucali ko bugarsku skupštinu da parafraziram maksimirskog jocu mastercarda. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10267 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 11/03/2013 : 21:29:22
|
Zar to nisu sinonimi?
Nisu. Bez zajebancije.
@brni Nije, prije san zna zasadit koju pomu i papriku, posijat kapulu, i to je to od agrikulture. Osin toga ne bi bija grez pa sadija u kantu jupola |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 11/03/2013 21:30:04 |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16466 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 11/03/2013 : 21:29:56
|
quote: Originally posted by hello
quote: Originally posted by Caleb
Sve ide u prilog Hr, ali u ovakvim mecevima, retko kada kvalitet i trenutna snaga igra neku bitnu ulogu. Isto mislim da ce biti borbena utakmica, sa nacionalistickim ispadima, ali verujem da ce na terenu biti sve kako treba. Dosta je igraca igralo zajedno i u istim ligama, imaju medjusobno postovanje. Ako barem na tribinam bude sranja, na terenu ga nece biti, nadam se.
Ima Hrvatska dosta vrlina, ali i mana, pogotovo u obrani ali mislim (ili se barem nadam) da Mihajlovic kao trener još nije dorastao tome da iskoristi te mane.
Miha je smesan, jer pokusava da zavede neki red, na los nacin. On, koji je pljuvao igrace, bio se na utakmica, dobijao crvene. Pre sve ga mislim na ovo sranje za himnu. Ne moze na silu da se peva. To igrac treba da radi iz srca, zato sto hoce, a ne zato sto mu je neko rekao. Razumem potpuno Ljajica. Nepevanjem himne se ne pokazuje nepostovanje prema drzavi. Ko tvrdi suprotno, prica gluposti. A i ovo sada sa aplaudiranjem himni Hr. Isto glupost. Naravno treba pozdraviti svaciju himnu ili je barem ispostovati. Ovo sto on pokusava je ista stvar kao sa himnom. Sve je to vestacki, jer je pod prinudom. Ne shvata covek, al nadam se da ce otici sto pre. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 11/03/2013 : 21:32:00
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
@brni Nije, prije san zna zasadit koju pomu i papriku, posijat kapulu, i to je to od agrikulture. Osin toga ne bi bija grez pa sadija u kantu jupola
Steta..bas sam te mislia pitat kad dodem u Split da "kusam" tu tvoju "agrikulturu".. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 11/03/2013 : 21:33:11
|
Ja sam ucio da se na himne inace ne plješce, ne znam kakvo je danas pravilo.
|
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
Edited by - PAJDO on 11/03/2013 21:33:40 |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16466 Posts
Posted - 11/03/2013 : 21:33:14
|
quote: Originally posted by Caleb
Neces gledati?
Ako budem kuci Nervirace me bolidi za vreme i posle utakmice... Bicemo svedoci, videces na sta mislim
Razumem te. Al opet, ne mogu, a da ne gledam. Jedino bas, ako imam nesto da radim (al vrlo tesko). |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 11/03/2013 : 21:39:00
|
quote: Originally posted by wolf Ne, nisu sinonimi.
quote: Originally posted by NESVRSTANI Nisu. Bez zajebancije.
Objasnite mi razliku. |
|
|
leshwolsh
New Member
Serbia
273 Posts
Member since 04/06/2006 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 11/03/2013 : 21:39:47
|
quote: Originally posted by PAJDO
Ja sam ucio da se na himne inace ne plješce, ne znam kakvo je danas pravilo.
To ne nepristojno, nikad se ne tapše. Ni tokom, ni pre, ni posle. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16466 Posts
Posted - 11/03/2013 : 21:42:48
|
Objasnite mi razliku.
Pa, koliko kontam, kuca je kuca. A dom moze biti i stan (bilo sta gde se zivi, ne samo kuca). A kucanice zive u kucama Mada, meni, kada kazem dom, prva asocijacija bude kuca. Stan je stan. |
|
Edited by - Caleb on 11/03/2013 21:43:46 |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 11/03/2013 : 21:43:09
|
Objasnite mi razliku.
Kuca je objekt, a dom može biti kuca, stan, vila... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47301 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 11/03/2013 : 21:45:46
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Za pocetak pogrešan ti je naziv topica. Igraju Hrvatska - Srbija. Ova tvoja najava vridi za rujan. tj, 9 misec. Iliti vaš anglizam septembar. Vidiš sad kad razimišljam o jeziku puno srba su zagovornici da mi u biti pricamo srpski, da je to sve isti jezik. A evo mi padaju na pamet samo neke vaše rijeci koje ste uzeli od recimo engleskog, pa izgleda da vi pricate hrvatski, nemate svojih rijeci. Historija (povijest), pa geografija (zemljopis) pa svih 12 miseci...itd AL dobro, otiša sam off topic. Da se vratim na temu. Šta ocekujem? Da cemo Vam dat po pixi, ništa manje.
A što kažeš na ovo: http://www.youtube.com/watch?v=U2kjf_P7AtU
Gleda, Izet je sve. NEgo, da se nadovežem na komentar od Senokutea...je, Bosna je je*beno jaka ekipa trenutno. Po meni, jaci od Srbije, zamalo ko mi. Jedino šta fali Zmajevima je širina ekipe i malo jaca obrana. Džeko, Miske, Pjanic, Vedo, Spahic, Begovic, Lulic...više nego dovoljno...Grcka pada i Bosanci idu u Brazil, uvjeren sam u to. Meni drago.
meni je ova serija dosadna |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47301 Posts
Posted - 11/03/2013 : 21:46:30
|
quote: Originally posted by tex2
Ocekujem pun stadion, festival mržnje, pobjedu Hrvatske...vrlo vjerojatno i crveni karton.
Što se ekipa tice, Hrvatska je favorit, to sugerira i koeficijent 1.70, po pozicijama: vratari su podjednaki, obrana prednost Srbije, vezni red i napad po meni prednost Hrvatske, još ako se uzme i obzir povijest, gdje je Hrvatska u kvalifikacijama od nastanka do danas jako malo puta prosula bodove doma, sve sugerira na pobjedu Hrvatske, ali utakmica je cisti no bet po meni!
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 11/03/2013 : 21:46:51
|
quote: Originally posted by lwood
Za pocetak pogrešan ti je naziv topica. Igraju Hrvatska - Srbija. Ova tvoja najava vridi za rujan. tj, 9 misec. Iliti vaš anglizam septembar. Vidiš sad kad razimišljam o jeziku puno srba su zagovornici da mi u biti pricamo srpski, da je to sve isti jezik. A evo mi padaju na pamet samo neke vaše rijeci koje ste uzeli od recimo engleskog, pa izgleda da vi pricate hrvatski, nemate svojih rijeci. Historija (povijest), pa geografija (zemljopis) pa svih 12 miseci...itd AL dobro, otiša sam off topic. Da se vratim na temu. Šta ocekujem? Da cemo Vam dat po pixi, ništa manje.
Gleda, Izet je sve. NEgo, da se nadovežem na komentar od Senokutea...je, Bosna je je*beno jaka ekipa trenutno. Po meni, jaci od Srbije, zamalo ko mi. Jedino šta fali Zmajevima je širina ekipe i malo jaca obrana. Džeko, Miske, Pjanic, Vedo, Spahic, Begovic, Lulic...više nego dovoljno...Grcka pada i Bosanci idu u Brazil, uvjeren sam u to. Meni drago.
meni je ova serija dosadna
Meni je ta serija totalno smece.. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47301 Posts
Posted - 11/03/2013 : 21:48:26
|
Zar to nisu sinonimi?
nisu. npr dom ti može bit i pecina,a kuca je definirana stambena jedinica |
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 11/03/2013 : 21:49:42
|
quote: Originally posted by wolf Kuca je objekt, a dom može biti kuca, stan, vila...
Dakle dom može biti kuca? Onda je sinonim, otud izraz kucanica. Kad je usla u govor nije bilo stanova i vila. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47301 Posts
Posted - 11/03/2013 : 21:50:18
|
quote: Originally posted by brni
meni je ova serija dosadna
Meni je ta serija totalno smece..
eto na ,i kad pokušan bit ne grez ti me procitaš |
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 11/03/2013 : 21:52:05
|
eto na ,i kad pokušan bit ne grez ti me procitaš
Pa znam citati sifrirano pismo suborca za nezavisnu Dalmaciju.. |
Edited by - brni on 11/03/2013 21:52:32 |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 11/03/2013 : 21:53:49
|
quote: Originally posted by lwood nisu. npr dom ti može bit i pecina,a kuca je definirana stambena jedinica
Ono sto je u srpskom kuca, u hrvatskom je dom. Ono sto je u srpskom domacica, u hrvatskom je kucanica. Otkud izraz kucanica, onda? |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 11/03/2013 : 21:55:06
|
quote: Originally posted by wolf Kuca je objekt, a dom može biti kuca, stan, vila...
Dakle dom može biti kuca? Onda je sinonim, otud izraz kucanica. Kad je usla u govor nije bilo stanova i vila.
Ne može biti sinonim, jer kuca može biti i poslovni prostor. Po toj logici bi i stan i dom bili sinonimi. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 11/03/2013 : 21:57:18
|
quote: Originally posted by wolf Ne može biti sinonim, jer kuca može biti i poslovni prostor. Po toj logici bi i stan i dom bili sinonimi.
Stvarno ne zelim vise da ulazim u problematiku, kako god bilo. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47301 Posts
Posted - 11/03/2013 : 21:58:31
|
quote: Originally posted by lwood nisu. npr dom ti može bit i pecina,a kuca je definirana stambena jedinica
Ono sto je u srpskom kuca, u hrvatskom je dom. Ono sto je u srpskom domacica, u hrvatskom je kucanica. Otkud izraz kucanica, onda?
ne znan ne koristin ga |
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 11/03/2013 : 22:06:54
|
quote: Originally posted by djule
lijevi bek nam je kriminalan. od doba jarnija. i golman nam je prosjecan(kao i svi dosad). tu jedino mogu srbi tražit šansu, inace bumo ih razbucali ko bugarsku skupštinu da parafraziram maksimirskog jocu mastercarda.
Zar vam nije Strinic lijevi bek?On je na Euru bio odlican,ima paklen centarsut. Sto se tice same utakmice,idu mi na kurac mediji poput Kurira koji maltene svaki dan potpaljuju sa nebuloznim naslovima oko utakmice koji nemaju veze sa fudbalom a ni zdravim razumom.Kretena bez mozga ima na obje strane,nadam se da nece oni biti u prvom planu. Rezultat?Nepristrasno,mislim da Srbija nece izgubiti. Jos se sjecam onih Vucinicevih tri gola u susretu mladih reprezentacija,Srbija bi garant dala sve da u napadu ima nekog poput njega ili Jovetica(pa i Damjanovica),ovako se jezim svaki put kad vidim Scepovica i slicne panjeve na terenu-dok je Hrvatskoj upravo napad najjace oruzje(Mandzukic i Jelavic su zvijeri) Da se malo igram prognozera,konacan rezultat 1-1 |
|
|
Topic |
|
|
|