Author |
Topic |
Caleb
Advanced Member
Greece
16467 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 07/09/2013 : 22:54:48
|
quote: Originally posted by brni
Da to je zato sta si zna da cu te doc ode "prozvat" pa si me preduhitria..
Ko te ne zna..[
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 07/09/2013 : 23:40:08
|
quote: Originally posted by lwood
al poanta je u tome dosado da su narodnjacki klubovi extra popularni. i sigurno debelo više ljudi sluša cajke nego rock. žalosno al je tako
a sto to tako jarane mislis...dokle ovo omalovazavanje nas sto slusamo narodnjake od strane malogradjanstva... |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 08/09/2013 : 00:16:08
|
quote: Originally posted by KRAS
al poanta je u tome dosado da su narodnjacki klubovi extra popularni. i sigurno debelo više ljudi sluša cajke nego rock. žalosno al je tako
a sto to tako jarane mislis...dokle ovo omalovazavanje nas sto slusamo narodnjake od strane malogradjanstva...
a šta bi triba mislit? da je to neki kulturni domet? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 08/09/2013 : 00:24:59
|
a sto to tako jarane mislis...dokle ovo omalovazavanje nas sto slusamo narodnjake od strane malogradjanstva...
a šta bi triba mislit? da je to neki kulturni domet?
pa naravno da nije kuturni domet vec su.narodnjaci lek za dusu i bunt protiv nepravde uostalom bas me zanima po cemu je pjesma koje se upravo sjetih a ide nek ovak- ši kejm tu mi van morning on sandej lonli morning her long hair blablabla- bolja od nekog narodnjaka a bila je hit na emtiviju..
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 08/09/2013 : 00:29:10
|
quote: Originally posted by mr murdoc
http://www.youtube.com/watch?v=18tS0z20syE&feature=youtube_gdata_player
slusajte ovo remek.djelo a ne onaj vas budibog snama lelek narkomanski
varale me mnoge i ja sam ih varo u tamnicu zivota sebe zatvaro i sad me zivot muci i seca ej pesme tuzne vi ste moja decaaaaaaa
to je muzika to je pjesma
Nekako sam uvjerenja da postoje i "bolje" od ove
naravno
onomad ljubisa kosio livadu pa prilego da odmori u debelom.ladu dok.potok zubori i cvrkucu ptice svrnula darinka da si umije lice i taman se nagla vode da zavati kad li joj se zabezeknut pogled sunovrati
turio ljubisaaaaaa
ova pjesma jaca je od ode radosti |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 08/09/2013 : 00:33:38
|
a šta bi triba mislit? da je to neki kulturni domet?
pa naravno da nije kuturni domet vec su.narodnjaci lek za dusu i bunt protiv nepravde uostalom bas me zanima po cemu je pjesma koje se upravo sjetih a ide nek ovak- ši kejm tu mi van morning on sandej lonli morning her long hair blablabla- bolja od nekog narodnjaka a bila je hit na emtiviju..
valjda zato šta je bila na mtv-ju |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17036 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 08/09/2013 : 00:37:29
|
i nije al ga gleda neusporedivo više ljudi. |
|
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 08/09/2013 : 00:40:15
|
Jedan moj prijatelj narodnjake deli na nekoliko kategorija (nadam se da sam ih sve popamtio): FLAŠA, BURE, PODRUM, BUNAR.
U folderu na svom kompu ima ova 4 foldera gde smesta odgovarajuci narodnjak. To gde ce neka pesma treba da odgovara adekvatnoj kolicini popijenog alkohola potrebnog da bi se uzivalo uz nju |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 08/09/2013 : 00:51:07
|
narodnjaci se barem.nedrogiraju ko pankeri sto obavezno uz alkohol gutaju tablete bodu se u vene rezu zile jedu gljive inhaliraju plin puse marikuanu...mene narodnjaci na tri stvari navode- da pijem jebem i pucam |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 08/09/2013 : 01:01:16
|
narodnjaci se barem.nedrogiraju ko pankeri sto obavezno uz alkohol gutaju tablete bodu se u vene rezu zile jedu gljive inhaliraju plin puse marikuanu...mene narodnjaci na tri stvari navode- da pijem jebem i pucam
To je dakle taj bunar |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 08/09/2013 : 01:03:37
|
Dublje jequote: Originally posted by dosada
ovo je malo teže podzemlje...
Dublje je grublje |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 08/09/2013 : 01:19:39
|
narodnjaci se barem.nedrogiraju ko pankeri sto obavezno uz alkohol gutaju tablete bodu se u vene rezu zile jedu gljive inhaliraju plin puse marikuanu...mene narodnjaci na tri stvari navode- da pijem jebem i pucam
samo dokaz koliko se rulja u ovijeh krajevih poseljacila |
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 08/09/2013 : 01:54:29
|
quote: Originally posted by dosada
ma to apsolutno stoji, tu nema zbora. Poanta rasprave je bila u smjeru tko se profilira kroz narodnjacke klubove, koji grad je poznat po narodnjacima, masnom mesu i zgodnim djevojkama? Jel znaš koji ;)
hm,po ove tri postavke ? narodnjaci su svuda . masno meso? Split nije . zgodne djevojke? Zagreb nije. Gospic?
pa u Zagrebu ima dosta lijepih djevojaka..... |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 08/09/2013 : 01:56:31
|
quote: Originally posted by 1Euro
ma to apsolutno stoji, tu nema zbora. Poanta rasprave je bila u smjeru tko se profilira kroz narodnjacke klubove, koji grad je poznat po narodnjacima, masnom mesu i zgodnim djevojkama? Jel znaš koji ;)
hm,po ove tri postavke ? narodnjaci su svuda . masno meso? Split nije . zgodne djevojke? Zagreb nije. Gospic?
pa u Zagrebu ima dosta lijepih djevojaka.....
kad si zadnji put bija na pregledu vida? |
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 08/09/2013 : 01:57:54
|
quote: Originally posted by 1Euro
pa u Zagrebu ima dosta lijepih djevojaka.....
kad si zadnji put bija na pregledu vida?
a kad si ti zadnji put bio u Zagrebu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 08/09/2013 : 01:58:17
|
prošle godine |
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 08/09/2013 : 02:02:45
|
prošle godine
e pa od tada se puno promjenilo! A i nije isto ako gledaš djevojke iz autobusa ili vlaka....trebaš prošetati centrom....prepoznat ceš ih lako:
-nose 3 puta prevelike naocale (valjda moda?) -plavuše -ozbiljne -ne jebu živu silu -arogantne
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 08/09/2013 : 02:03:35
|
samo ti sanjaj €uro |
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
|
Topic |
|