Author |
Topic |
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 15/03/2013 : 18:57:05
|
quote: ZDRAVKO MAMIC je priveden, neslužbeno se doznaje te u policijskoj postaji u Heinzelovoj ceka dolazak svojijh odvjetnika! Ispred policijske postaje je 30-ak novinara, javlja nam naš reporter s mjesta dogadaja.
Priveden je na Maksimiru nešto prije 17 sati. Clan IO -a HNS -a i gazda Dinama prekršio je nekoliko zakona istupom u kojem je i na nacionalnoj osnovi izvrijedao ministra Željka Jovanovica. Kaznenu prijavu temeljem koje je Mamic priveden podiglo je Državno odvjetništvo RH (DORH).
Zdravko Mamic priveden je zbog kršenja clanka 325. Kaznenog zakona koji zabranjuje javno poticanje na nasilje i mržnju. Zbog govora mržnje Mamicu prijeti do tri godine zakona.
"Tko putem tiska, radija, televizije, racunalnog sustava ili mreže, na javnom skupu ili na drugi nacin javno poticu ili javnosti ucine dostupnim letke, slike ili druge materijale kojima se poziva na nasilje ili mržnju usmjerenu prema skupini ljudi ili pripadniku skupine zbog njihove rasne, vjerske, nacionalne ili etnicke pripadnosti, podrijetla, boje kože, spola, spolnog opredjeljenja, rodnog identiteta, invaliditeta ili kakvih drugih osobina", stoji u prvom stavku clanka 325. Kaznenog zakona RH.
Uskoro opširnije...
"On mrzi sve što pocinje s "hrvatski" - prosvjeta, nogometni klub Dinamo, olimpijski odbor, akademija znanosti i umjetnosti, nogometni savez... ima krvna zrnca koja pretežu na onu stranu koja mrzi sve hrvatsko.Iz njegovih ociju šiklja krv, a kada se nasmije, vidite samo zube spremne na klanje... On je uvreda za hrvatski um, hrvatski mozak i hrvatskog covjeka... Zamislite da covjek koji je Srbin, koji nikada nije radio u prosvjeti i sportu, osim što je bio dizac "tegova", je ministar tako važnog resora. I to daš covjeku bez ikakvog iskustva i s takvom hrvatomržnjom... On je najveci Hrvatomrzac poslije Khuena Hedervaryja..." uvrede su koje je Mamic sasuo na racun Jovanovica.
Bilo je i vrijeme ..kakvi utovljeni krmci..
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
Edited by - mr murdoc on 15/03/2013 18:59:47
|
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3025 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
tronožac
Average Member
Serbia
509 Posts
Member since 04/05/2008 |
Posted - 15/03/2013 : 19:21:08
|
Nisam pratio utakmicu od pocetka,ali ovo je nevidjeni autogol sa polovine terena. Koliko sam shvatio,doticni se njuši sa opozicijom ne bi li dobio zaštitu jerbo kruže oko njegove prcije,ali ništa ne nalaze-ovog to opet nervira pa proziva resornog ministra dajuci im povod za casove klavira. Ne mrzi taj Srbe,(zar nije jednog i jebavao i izrodio decu s njom)vec bilo koga ko bi ga pitao za racun. |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4600 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 15/03/2013 : 19:24:59
|
upravo tako, danas je nacionalist, sutra vec mozda komunist, ovisi ko ga intervjuira. On je bolestan covjek. sigurno u psihijatriji ima neki termin za takve ljude. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 15/03/2013 : 19:27:39
|
quote: Originally posted by adriano
upravo tako, danas je nacionalist, sutra vec mozda komunist, ovisi ko ga intervjuira. On je bolestan covjek. sigurno u psihijatriji ima neki termin za takve ljude.
Gumena celija u izoliranom odjeljenju..da . |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8586 Posts
Member since 30/03/2005 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19051 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 15/03/2013 : 19:37:02
|
pravo u ludnicu, taj covjek je bolestan...kad netko hoce da se radi po zakonu, Mamo poludi.... kao on je zakon, on i Dinamo....šupak obicni. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Posted - 15/03/2013 : 19:44:34
|
sa h-altera:
Govor koji nije sankcioniran: Adalbert Rebic: “Pederi i lezbe upropastit ce Hrvatsku!”, "Bacanje kamenja izraz nekulture, ali izraz nekulture je i homoseksualizam”
cisto malo kao komparaciju... |
|
|
tronožac
Average Member
Serbia
509 Posts
Member since 04/05/2008 |
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Posted - 15/03/2013 : 19:54:20
|
jep, al prvenstveno covjek, a tek onda ono kaj ide... nacionalnost, vjera, vegetarijanac, pripadnost toj i toj partiji, navijac tog i tog kluba... |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4600 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16475 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Posted - 15/03/2013 : 20:08:43
|
sori, gluhi telefon
ono gore o kopitima zla je jedna u nizu mamicevih eskapada, a rebic je teolog, profesor na katolickom faksu, ugledan svecenik, a njegovu izjavu sam stavio cisto kao komparaciju jer nadam se da tema ovog topica nebu zdravko vec corpus delicti kao takav.
|
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 15/03/2013 : 20:10:18
|
Da se prisjetimo njegovih najludih ispada i izjava... Specite kokice, uvucite se u svoj najdraži naslonjac, ušuškajte u neku dekicu jer je zima i... Pa, uživajte.
Kako bi rekao sam Maminjo, pripremite se jer predstava pocinje:
I sad vi mene rasturite, pitajte me što god hocete, i polemizirajte s menom, recite to nije istina, to nije istina...
I sad ja naljutim se, naljutim se, razumiš me, nabijem vas sve na kurac... Pa nisam ja lud da ne znam! I ovaj Youtube nabijem isto na kurac!
DA Bero Jelinicu, jer smo puni ko brod!
Vadio sam krv, davao sam urin i davao sam pramenove kose!
...Ali da ga vidim kao jednom baletana, tekstopisca, novinara, apsolutno da!
Ostali citati:
"Kad god vi mene? razjebete ja dodam gas malo više i - novi igrac Dinama je Boško Balaban!"
"Imam dovoljno mudrosti, hrabrosti i odgovornosti prema svojoj domovini da uvijek takvim spodobama kažem - NON PASARA"
"A ja sam sinoc jedva preživio... Skupili se žena djeca oko mene kažu tata nemoj umrijet"
"Podijelio sam vam 50 elaborata, jednu jedinu rijec niste napisali..."
"Mamic manipulira skupštinom - u skupštini 80 ljudi, Mamic manipulira izvršnim odborom - u Odboru 18 ljudi, Mamic manipulira HNS-om - u HNS-u 200 ljudi, Mamic manipulira ljudima u Dinamu - u Dinamu zaposleno 200 ljudi - dajte me izaberite j***** bog za predsjednika, premijera da vas izvucem sve iz problema kad sam tako mocan i sposoban"
"Ovo je gore od Slobe Miloševica"
"PA JESAM LI JA JEDINI LUÐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??"
"Ja volim narodnu glazbu, a oni mi kažu da sam seljacina"
"Šta bi ja sad trebo rec.. Šta? Ma jebem vam mater svima u 24 sata, jebem vam mater koliko vas god ima.. Kome vi predstavljate nešto normalnom covjeku"
"Oni gadjaju moju fasadu pivskim bocama i neartikulirano arlaucu"
To naravno nije ni jedna cetvrtina od svega što je on ikada rekao.
I malo remixa, parodija itd.
Ludak ili ne - to sami prosudite... |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 15/03/2013 : 20:32:39
|
quote: Originally posted by tronožac
Nisam pratio utakmicu od pocetka,ali ovo je nevidjeni autogol sa polovine terena. Koliko sam shvatio,doticni se njuši sa opozicijom ne bi li dobio zaštitu jerbo kruže oko njegove prcije,ali ništa ne nalaze-ovog to opet nervira pa proziva resornog ministra dajuci im povod za casove klavira. Ne mrzi taj Srbe,(zar nije jednog i jebavao i izrodio decu s njom)vec bilo koga ko bi ga pitao za racun.
Ne mrzi taj nikoga osim onih koji žele uvid u njegove financijske malverzacije. To je lik koji ce bez problema koketirati i sa Sotonom ako mu u tom trenutku tako odgovara.
Iako se ministru može svašta prigovoriti ovo sa sportskim inspekcijama trebalo je davno uvesti. A na ove jeftine pokušaje prikupljanja bodova kod najokorjelijih ultradesnicara nema nikakve šanse, jer ni oni mu više ne vjeruju. |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
|
boddhisatva
Senior Member
Croatia
1315 Posts
Member since 08/01/2013 |
Posted - 15/03/2013 : 20:38:36
|
ne bi me iznenadilo da je na privodenju imao opet izljev provala tih svojih proljeva pa ih sve tamo i izvrijedao da su ga preventivno smjestili na hladenje sve ovo mi se cini kao nekoliko dobro znanih pocetaka u ovome stilu i sukoro ce nam Zdravkec na nekih mjesec dana u Remetinec ali kolikima li se on samo zamjerio i najbestijalnije ih izvrijedao da toga nema, tu je on stvarno fenomen, svakako da ce u Remetincu morati paziti da mu pri zajednickom tuširanju ne ispadne sapun iz ruke ;o))) |
Pike Bishop: Let's go! Lyle Gorch: Why not? |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 15/03/2013 : 20:47:34
|
Najviše mi se zgadio nakon onako divljackog napada na onog novinara (epizoda 'mucko dubre'), te kad je drobio o svojem domoljublju, kako je za Dinamo sve dao i radi samo za osnovnu placu, pa kako su svi igraci Dinama njegova djeca. A onda se u nastupu velike pohlepe uhvatio sudovati s Eduardom. |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8276 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
boddhisatva
Senior Member
Croatia
1315 Posts
Member since 08/01/2013 |
Posted - 15/03/2013 : 21:08:02
|
Ma on je takvi tip covjeka da mu ni ležanje od tjedan mjesec godinu dana u zatvoru ili ludnici ništa ne bi znacilo Po mojem bi ga trebali opaliti tamo gdje ga najviše boli - a to je po novcima Recimo npr. da mu za ovu provalu odrede da ima platiti milju €ura u državni proracun. Znam, utopijski, ali takve sankcije ih jedino bole ... |
Pike Bishop: Let's go! Lyle Gorch: Why not? |
|
|
dnevni boravak
Senior Member
Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 15/03/2013 : 21:14:09
|
A nije fer! Ovaj put nije cak ni spominja spolne organe! lol
ps Fala ti Bože na ovom petku |
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
Edited by - dnevni boravak on 15/03/2013 21:15:42 |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8276 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 15/03/2013 : 21:18:35
|
On je jedan trgovac koji koristi razne rupe u zakonu. Nesposobna država mu je to omogucila. I sad kad osjeti da se stisne obruc oko njega on pocme sa vrijedanjima od clanova obitelji, seksualnoj orjetanciji i nacjonalnoj pripadnosti. Kad bi se s njim država pozabavila, onda bi se svaka vlada/stranka suocila s istim problemom u svojim redovima. I zato im ne paše da se otvori pandorina kutija.
Jovanovic se zajeba jer je mislija da ce ga u roku godine dana dolaskom na vlast odstranit. Brzo mu je taj entuzijazam splasnua.
Tužno je šta su ga po prvi put sad priveli. Jer materijala ima podosta od prije, da su ga vec prije kaznili onda ne bi prica ovakve gluposti. |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
|
Topic |
|