forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 hrvatska-srbija u sarajevu
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

kreso_stanic
Senior Member

Croatia
1504 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 19/03/2013 : 10:11:44  Show Profile Show Extended Profile  Send kreso_stanic a Private Message
pozdrav svima

nisam dugo bio na forumu al mislim da bi ovdje bilo najlakse saznat sto me zanima. naime preselio sam se iz zagreba u sarajevo prije par mjeseci i sad planiram di cu gledat tekmu sa srbijom u petak. mislio sam skocit do zagreba gledat tekmu s ekipom u kvartovskom bircu al posto ipak necu moc ostajem tu. ljudi s kojima se tu druzim su uglavnom zene/nezainteresirani za nogomet/domaci kojima je samo grcka u glavi tako da smo samo ja i 1 frend tu koje bas jako zanima tekma i ne da nam se gledat solo u stanu ovaku utakmicu. jel ima sarajlija ovdje da mi odgovore na par pitanja:
- ima li neki dobar birc za preporucit za pogledat ovu tekmu u sirem centru tj. neki ajmo rec sportski kafic gdje ce se sigurno gledat utakmica- ne da mi se ic negdje na blef i da onda slucano ni ne prikazuju utakmicu ili jos gore haha da uletim negdje gdje ce vecina navijat za srbiju

http://typotecture.net / http://www.klada.hr

izivko
Advanced Member

Germany
12754 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 19/03/2013 : 14:59:49  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Ostani i gledaj u kuci ako možeš. Ne bih ti preporucio da gledaš negdje vani, pogotovo ne u bircu

Have mercy
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 19/03/2013 : 16:47:36  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Ma da kolega,ti si zaboravio da se nalaziš u europskom Teheranu......Gluposti,vjerujem da ceš negdje uspjeti naci prostor za gledati tekmu a da ne razmišljaš za koga ceš navijati...Pa nisi u Zagrebu ili Beogradu pa da strahuješ za glavu...

Wtf?
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17832 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/03/2013 : 17:50:24  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
ja bih se pritajio :D da sam na tvom mjestu

ne kažem da bi ti išta bilo
ali bolje ne riskirati

ja sam u cro dresu hodao u školu i niš mi nije bilo
ali uvijek možeš naletjeti na pijane budale :D

zapravo sumnjam da ce ti ijedan kafic tu utakmicu puštati ako je u isto vrijeme s bih grcka

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 19/03/2013 : 17:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
idi u mostar il vitez, tu ce bit atmosfera prava
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12526 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 19/03/2013 : 18:23:03  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

ali bolje ne riskirati

zapravo sumnjam da ce ti ijedan kafic tu utakmicu puštati ako je u isto vrijeme s bih grcka

http://www.youtube.com/watch?v=brZlvZtU2Bs
Go to Top of Page

kreso_stanic
Senior Member

Croatia
1504 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 19/03/2013 : 18:55:17  Show Profile Show Extended Profile  Send kreso_stanic a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

ali bolje ne riskirati

ne znam ja do sad nisam imao nikakvih problema u sarajevu sto se tih nacionalnih spika tice, a na pijane budale mozes uvijek naletit bilo gdje.. tekme nisu u isto vrijeme (hrvatska je u 6 a bih u 9) zato sam i mislio negdje ic gledat - sta nema neki kao 'hrvatski' birc u sarajevu gdje ce se navijat za hrvatsku?
a mozda i ostanem doma al me to tako kolje jer sam navikao 'vazne' tekme gledat s velikom ekipom u navijackoj atmosferi...

Go to Top of Page

kreso_stanic
Senior Member

Croatia
1504 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 19/03/2013 : 18:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send kreso_stanic a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

idi u mostar il vitez, tu ce bit atmosfera prava

to mi je i ovaj frend koji je iz livna reko- da zapicimo u hercegovinu negdje za tekmu :)

Go to Top of Page

kreso_stanic
Senior Member

Croatia
1504 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 19/03/2013 : 18:59:46  Show Profile Show Extended Profile  Send kreso_stanic a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

Ma da kolega,ti si zaboravio da se nalaziš u europskom Teheranu......Gluposti,vjerujem da ceš negdje uspjeti naci prostor za gledati tekmu a da ne razmišljaš za koga ceš navijati...Pa nisi u Zagrebu ili Beogradu pa da strahuješ za glavu...

pa tako nekako sam i ja mislio- ne pada mi napamet se tamo kurcit ili provocirat nekoga

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17832 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/03/2013 : 19:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
nisam znao da je u isto vrijeme

hm hrvatski birc... probaj fakultas

preko puta glavne pošte na obali... pored iranske i srbijanske ambasade je :D kakva slucajnost

ne kažem da ceš imati problema nego samo predostrožnosti radi

nemam ni ja nikakvih problema

al cutim ( i muljam hahahah ) :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 19/03/2013 : 20:06:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

Hrv. vs. Srb. = Iz x u x?

BiH vs. Grk. = Iz x u 2?

E,jel to valja,to je moj problem.

Koliko si god mislio uplatiti, pošalji meni na racun, sigurno ce netko biti na dobitku.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12754 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 19/03/2013 : 22:41:47  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Možeš naci birc za gledat tekmu. Ali jebeš birc gdje ne služe pivu.

Have mercy
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
450 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 21/03/2013 : 10:51:08  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message
sport caffe u BBI centru. samo provjeri da li ce biti prenosa.

nemam potpis!
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 21/03/2013 : 23:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message
quote:
Originally posted by kreso_stanic

pozdrav svima

nisam dugo bio na forumu al mislim da bi ovdje bilo najlakse saznat sto me zanima. naime preselio sam se iz zagreba u sarajevo prije par mjeseci i sad planiram di cu gledat tekmu sa srbijom u petak. mislio sam skocit do zagreba gledat tekmu s ekipom u kvartovskom bircu al posto ipak necu moc ostajem tu. ljudi s kojima se tu druzim su uglavnom zene/nezainteresirani za nogomet/domaci kojima je samo grcka u glavi tako da smo samo ja i 1 frend tu koje bas jako zanima tekma i ne da nam se gledat solo u stanu ovaku utakmicu. jel ima sarajlija ovdje da mi odgovore na par pitanja:
- ima li neki dobar birc za preporucit za pogledat ovu tekmu u sirem centru tj. neki ajmo rec sportski kafic gdje ce se sigurno gledat utakmica- ne da mi se ic negdje na blef i da onda slucano ni ne prikazuju utakmicu ili jos gore haha da uletim negdje gdje ce vecina navijat za srbiju

Možeš otici na više mjesta u gradu i gledati tekmu bez ikakvih problema. Utakmica Hrvatska-Srbija pocinje u 18 sati, BiH-Grcka U 20/ 45.
Nemate ko šta provocirati, pa ko god bude gledao tekmu opredjelit ce se ili za jedne ili za druge. Možda ipak ti je njabolje ispred BBI centra. Kako hoceš, samo ovi koji ti savjetuju bilo što, a nisu iz Sarajeva samo lupetaju gluposti.
Uživaj u tekmi i nek pobjedi bolji.:)

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/

Edited by - all_ba on 21/03/2013 23:33:01
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1634 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 22/03/2013 : 10:58:59  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message
Imaš prijenos utakmice u City Pub-u. Evo ti teksta s njihovog facebook-a:
A danas na programu imamo dvije tekme u 17:55 Hrvatska – Srbija i u 20:45 BiH – Grcka. Utakmice pratimo i digitalnog kvalitetu slike na velikom platnu i na 2 LED TV ekrana. Ponesite svoje navijacke rekvizite, mi smo se vec naoružali sa šalovima, zastavama, kapama, trubama, dresovima ...

Elvis has just left the building!
Go to Top of Page

kreso_stanic
Senior Member

Croatia
1504 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 22/03/2013 : 11:45:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kreso_stanic a Private Message
@trax, all_ba, cerichus hvala na infu jos cu vidjet di cu

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17832 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/03/2013 : 15:26:30  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
ima u domu mladih prijenos sad slušam na radiju

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/03/2013 : 15:41:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Kaj je kod njih tekma vec pocela?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17832 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/03/2013 : 15:46:58  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
bice prijenos u domu mladih

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1634 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 22/03/2013 : 16:11:31  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message
Ma bice u svakom kaficu gdje se inace gledaju utakmice. Samo treba odabrati onaj gdje je najbolji ugodjaj. Pitam se hoce li se gdje u RS, Srbiji i Hrvatskoj moci pogledati prijenos BiH- Grcka?

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 22/03/2013 : 17:06:05  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:
Originally posted by kreso_stanic

@trax, all_ba, cerichus hvala na infu jos cu vidjet di cu

Ne budi naivan i ne istici se ikakvim navijackim rekvizitima....

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 22/03/2013 17:06:22
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1634 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 22/03/2013 : 21:32:39  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message
I gdje na koncu odgleda utakmicu? Prenesi nam dojmove ukoliko si gledao utakmicu na nekom javnom mjestu u Sarajevu.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 22/03/2013 : 21:45:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
ne javlja se, mozda nije dobro proslo
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12526 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 22/03/2013 : 21:48:03  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17146 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 22/03/2013 : 21:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:
Originally posted by cerichus

Ma bice u svakom kaficu gdje se inace gledaju utakmice. Samo treba odabrati onaj gdje je najbolji ugodjaj. Pitam se hoce li se gdje u RS, Srbiji i Hrvatskoj moci pogledati prijenos BiH- Grcka?

Pa sigurno da hoce ponegdje, znam da se i prije gledalo po nekim kafanama kad nije u isto vrijeme kad i Srbija.
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1634 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 22/03/2013 : 21:57:04  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

Ma zapio se negdje. Ipak mu je repka pobijedila :)

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000