forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kolekcija policijskih vozila po svetu!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 27/03/2013 : 16:03:11  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Nova kolekcija-"POLICE-najpoznatija policijska vozila po svetu" od danas je uprodaji na svim kioscima i kod kolportera!
Izdavac je "Amercom" a prvi broj koji donosi model Mini cooper policijskog vozila sa ulica Minhena košta 150 dinara!
Naredni broj za dve sedmice koštace 299 din. i donosi model Folksvagen bube, americkog policijskog vozila a broj tri ce koštati 399 din. (konacna cena) i donosi model Subaru impreza, sa ulica Japana.
Modeli su metalni, otvaraju im se vrata a imaju i posebnu, zaštitnu plasticnu kutijicu. Radeni su u razmeri 1:43

Zvanicni sajt: kolekcijapolicijskihvozila.com

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/03/2013 : 16:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47315 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/03/2013 : 16:57:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
odvratno. pa ko bi uopce skuplja pandurska vozila??

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 27/03/2013 : 17:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Ako ti se ne svidaju pandurska vozila imaš od istog izdavaca ( takode od danas u prodaji) kolekciju "Izvrsna peciva" sa poklonom, silikonskim modlama za testo u prvom broju!
Siguran sam da se pališ na silikone!!! ;)))))))

Edited by - vronski 2 on 27/03/2013 17:01:54
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/03/2013 : 17:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
omjer 1:43?
koliko je to otprilike u cm?
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 27/03/2013 : 17:36:38  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

omjer 1:43?
koliko je to otprilike u cm?

Vidno su manji od modela iz kolekcije "Taksi po svetu" ali su ipak lepo uradeni.
A što se tice velicine u cm, to stvarno ne znam, a i merenja centimetara sam prestao da se bavim još sa 15 godina!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47315 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/03/2013 : 17:41:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by vronski 2

quote:
Originally posted by lwood

Ako ti se ne svidaju pandurska vozila imaš od istog izdavaca ( takode od danas u prodaji) kolekciju "Izvrsna peciva" sa poklonom, silikonskim modlama za testo u prvom broju!
Siguran sam da se pališ na silikone!!! ;)))))))

a ti se vidin pališ na uniforme

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3436 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 27/03/2013 : 17:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message
Ja ga kupio danas. Jedan tocak je bio polomljen, a kako sam ga uzeo u ruke svi drugi tockovi su poispadali, a plastika koja ih je drzala je pukla. Ostalo mi je jedino da ga bacim u kantu za smece. Toliko o kvalitetu i zabavi za jeftine pare od 150 din........

http://ddeki.deviantart.com/gallery/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009518400153
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47315 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/03/2013 : 17:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by ddeki

Ja ga kupio danas. Jedan tocak je bio polomljen, a kako sam ga uzeo u ruke svi drugi tockovi su poispadali, a plastika koja ih je drzala je pukla. Ostalo mi je jedino da ga bacim u kantu za smece. Toliko o kvalitetu i zabavi za jeftine pare od 150 din........

vjerovatno je šema koliko para toliko muzike

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12526 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 27/03/2013 : 18:08:38  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

šteta......
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 27/03/2013 : 19:28:15  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
quote:

Uzeo sam danas dva primerka prvog modela i oba su odlicna, bez ijedne mane. Ocigledno tebi zapao neki felerican primerak, dešava se to...
Go to Top of Page

aved
Average Member

Bosnia and Herzegovina
633 Posts

Member since 25/12/2012

Posted - 27/03/2013 : 20:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Send aved a Private Message
Meni su njihove kolekcije super. Stripovi i filatelija su mi prioritet tako da to iziskuje dosta novca pa mi je zao sto ne mogu njihova izdanja pratiti. Dosad sam uzeo avion F6F HELLCAT i tenk T-34/85 - 1944 i prezadovoljan sam sa kavlitetom i cijenom. Moji primjerci su bili bez ikakvog ostecenja.

Mornie utúlië, mornie alantië

Edited by - aved on 27/03/2013 20:45:39
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 28/03/2013 : 07:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by aved

Meni su njihove kolekcije super. Stripovi i filatelija su mi prioritet tako da to iziskuje dosta novca pa mi je zao sto ne mogu njihova izdanja pratiti. Dosad sam uzeo avion F6F HELLCAT i tenk T-34/85 - 1944 i prezadovoljan sam sa kavlitetom i cijenom. Moji primjerci su bili bez ikakvog ostecenja.

Kojim podrucjem u filateliji se bavis?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 28/03/2013 : 09:46:35  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Uskoro krece i kolekcija vatrogasnih vozila....
Go to Top of Page

aved
Average Member

Bosnia and Herzegovina
633 Posts

Member since 25/12/2012

Posted - 28/03/2013 : 17:04:07  Show Profile Show Extended Profile  Send aved a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:
Originally posted by aved

Kojim podrucjem u filateliji se bavis?

Tesko je reci konkretno jer sakupljam sve sto mi se svidi. Uglavnom ima svega- vozovi, avioni, svemir, istrazivanja, licnosti, markice koje se doticu historije i kulture Bosne i Hercegovine itd. Uglavnom su to markice iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Srbije i SSSR-a. Ima iz ostalih zemalja svijeta, al' ovo je vecina. Sto se tice filatelije na prostoru ex YU- Srbija ima najljepse markice, a Hrvatska ima najozbiljniju i najodgovorniju postu kad je u pitanju filatelija i prednjaci dosta za razliku od ostalih iz bivse Juge.

Mornie utúlië, mornie alantië
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000