forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Poštanska uputnica/uplatnica
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 28/03/2013 : 11:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message
kako je tocno?

Dosad sam slao novac vrijednostnim pismom iz Hrvatskog naslova, pošto imam naslov tamo POSTE RESTANTE.

A sad bi hteo preko uplatnice(jer mi se cini da manje stoji, posebno za manje iznose), a zanima me da li možem s tim naslovom tako slati novac preko pošte?

Moje aukcije (kad su)
My website - Joomla - Blog

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 28/03/2013 : 13:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
znam sigurno da se postanskom uplatnicom moze slati na poste restante novac, ali ne znam da li obrnuto vrijedi. Vjerojatno moze.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

aved
Average Member

Bosnia and Herzegovina
633 Posts

Member since 25/12/2012

Posted - 28/03/2013 : 16:38:10  Show Profile Show Extended Profile  Send aved a Private Message
Postanskom uplatnicom mozes slati novac preko poste ili banke samo ako primaoc ima neki svoj racun.

A postanskom uputnicom mozes slati novac putem poste na adresu primaoca tj bez potrebe da primaoc ima neki racun, nego samo je dovoljno da navedes adresu i da posaljes novac

Mornie utúlië, mornie alantië
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 29/03/2013 : 09:31:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message
e ovo drugo sam tražio, hvala ti aved

Moje aukcije (kad su)
My website - Joomla - Blog

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000