forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Komentar na ovaj forum i ljude na njemu
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 01/04/2013 : 01:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message
Nemam rijeci. Neki ljudi ovdje su mi se toliko zgadili da to ne mogu opisati.
Moderatori su uzasni,odnose se bahato i prepotentno.
Vlastita misljenja nisu dozvoljena jer se odmah nade nekoliko ljutitih fanboya koji su u stanu totalno isprovocirati i/ili izvrijedati.
O nacionalistima da ne pricam

Moze vas sram biti !

I jos jedna stvar, 1 APRIL !!!!

"There are no men like me. Only me"

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082

teller
Advanced Member

Slovenia
19035 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/04/2013 : 05:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
quote:
Originally posted by Smomo8

Vlastita misljenja nisu dozvoljena jer se odmah nade nekoliko ljutitih fanboya koji su u stanu totalno isprovocirati i/ili izvrijedati.

Moze vas sram biti !

živa istina, i meni se smucio forum i neki forumaši...
odlazim, ovaj put zauvjek....zbogom braco.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1315 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 01/04/2013 : 08:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message
pa zar je stvarni svijet imalo drugaciji i od ovog virtualnoga? ;o/

Pike Bishop: Let's go!
Lyle Gorch: Why not?
Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1304 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 01/04/2013 : 09:35:05  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message
sretan i tebi 1. april smomo, mada mislim da se sad zove 1. travnja...

"How long, not long, 'cause what you reap is what you sow!"

Edited by - edvin on 01/04/2013 09:35:25
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3275 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 01/04/2013 : 09:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
uf kako ono beše...u svakoj zajebanciji pola istine?
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12531 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 01/04/2013 : 09:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by teller

quote:
Originally posted by Smomo8

Moze vas sram biti !

živa istina, i meni se smucio forum i neki forumaši...
odlazim, ovaj put zauvjek....zbogom braco.

dobra fora
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 01/04/2013 : 10:56:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Ovo jest zajebancija, ali iskoristit cu priliku pa reci.
Osim ovog, povremeno sam aktivan na još 3-4 foruma (jako mali i najveci).
I na stripovi com je ubjedljivo najmanja koncentracija budala, a najviše inteligencije i razumjevanja.
Možda sam ja naletio na takva okruženja, ali to je moj dojam...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 01/04/2013 : 11:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
ja sam jedino aktivan ovdje. mislim da je to razlog što vecina nas ovdje odrasli smo ljudi, a i okupljeni smo oko stripova koji sami po sebi, na neki nacin stvaraju moralne vrijednosti koje ipak nas cine boljim ljudima, za razliku od homo erectusa na forumima "o svemu i svacemu" ili sportsko-politickim forumima.

Edited by - djule on 01/04/2013 11:18:12
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4820 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 01/04/2013 : 13:53:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message
ovo ko heyoke iz magicnog vetra

sangue navajo
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 01/04/2013 : 18:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
Stripovi.com funkcionira primarno kao zajednica, a tek onda kao prostor za diskutiranje i svadanje. Kod ostalih "foruma" se to svodi samo na svadanje. Takoder, kvaliteta ovog foruma leži u broju aktivnih clanova, odnosno malom broju aktivnih clanova. Manje nas je i lakše je nešto reci i diskutirati, kvalitetnije je sve skupa. Ne možeš na news portalima diskutirati, nema smisla.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 01/04/2013 : 20:03:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17039 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 01/04/2013 : 22:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
quote:
Originally posted by nagor

Stripovi.com funkcionira primarno kao zajednica, a tek onda kao prostor za diskutiranje i svadanje. Kod ostalih "foruma" se to svodi samo na svadanje. Takoder, kvaliteta ovog foruma leži u broju aktivnih clanova, odnosno malom broju aktivnih clanova. Manje nas je i lakše je nešto reci i diskutirati, kvalitetnije je sve skupa. Ne možeš na news portalima diskutirati, nema smisla.

Istina
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 02/04/2013 : 01:36:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by velka031

quote:
Originally posted by nagor

Istina

a, e.
Vis`, ovdje me proglasili forumskom mamom.
Di bi to drugdje mogla biti nego u ovoj maloj forumskoj zajednici?

Ljubi vas mama, derista jedna

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 02/04/2013 : 13:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:
Originally posted by djule

okupljeni smo oko stripova koji sami po sebi, na neki nacin stvaraju moralne vrijednosti koje ipak nas cine boljim ljudima

Yep...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 02/04/2013 : 16:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Ovo jest zajebancija, ali iskoristit cu priliku pa reci.
Osim ovog, povremeno sam aktivan na još 3-4 foruma (jako mali i najveci).
I na stripovi com je ubjedljivo najmanja koncentracija budala, a najviše inteligencije i razumjevanja.
Možda sam ja naletio na takva okruženja, ali to je moj dojam...

Obi-wan podpisujem. Meni je to jedini sajt gde smo svih nacionalnosti, a vidim, da covijek sa kom komuniciraš, ne gleda šta si i odakle si.
Zato se mi svidja taj sajt i sa veseljem se vracam.
Pa i upoznaš puno ok ljudi. Sve dosad, koje sam i uživo upoznao, odlicni su ljudi.
I tu je velik point, da se razumijemo. To puno znaci za covijeka.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000