Author |
Topic |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 10/04/2013 : 08:55:16
|
quote: Originally posted by brni
Vidim da se na dosadine udice znaju uvatit i malo vece ribe..
opet ti o udicama, nikave udice nisu u pitanju vec me zanimalo Markosovo mišljenje....
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by dosada
vecinu stvari koje sam imal za napisat sam i napisal, ali ipak da još ovo preupitam Markosa ako ima volje odgovoriti:
quote: Originally posted by Markos Ja ne bi trebao biti vjeran samom sebi, nego trpjeti debile i idiote koji ovdje dolaze širiti mržnju, zlu krv i provocirati?
zar ti stvarno misliš da sam na forumu zbog ovih stvari!? Da sam lik koji širi mržnju i zlu krv?
Znam da me pojedinci tak doživljavaju, ali nisam ocekival su s njima i pojedinci koji misle svojom glavom!
a kaj se tice dosljednosti, ako ikaj svojim isticanjem (citiranjem i ponavljem jednih te istih stvari) i apsotrofiranjem ovdje tražim onda je to upravo dosljednost!
A nego što dolaziš raditi? Strip te ne zanima, ovdje se slabo raspravlja o filmu koji te primarno zanima, zašto onda dolaziš nego da provociraš srbe i ostale neistomišljenike?
ma bravo, ali onda si ti jako glup covjek kad dopuštaš da netko s takvim namjerama bude clan ove zajednice. S obzirom da sam nisi u stanju niti donijeti (barem) tocniju procijenu osobe, a niti donijeti cvrste odluke za dobrobit foruma i prekinute neke agonije ja bum to u vezi dosade napravil umjesto tebe!
pozdrav murdocu, rommelu, srdjandju, chrlieu, brniju, starudiji, oliveru (cromwellu) i još pokojem clanu, a ostali pamet u glavu prije nego kaj guknet koju. Osobito kad procijenjujete tko koga mrzi i mrzi li uopce, te tko se krije iz kojeg nadimka, kaj Vam je cesto jako loša praksa! Volio bih da su Markos i mladjo, pa i manhunter ljudi koji shvacaju i razumiju zajebanciju za razliku od provakacija i mržnji. Da su ljudi koji dopuštaju da i druga strana ima malo više prostora a da ne se ljudi izbacuju (i to pod izmišljenim optužbama) kad kriztiraju njima drage LAŽNE socijaliste i sl. Ali nisu, jebiga (:
|
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 10/04/2013 09:19:44
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 10/04/2013 : 12:22:18
|
Ma ti si dusa.Oluje,barikade i Kosovo pominjes bezazleno,a? Nikad se ne vracao,taj ko tebe smatra normalnim ni sam to ne moze biti. |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 10/04/2013 : 12:42:40
|
quote: Originally posted by wele
Ma ti si dusa.Oluje,barikade i Kosovo pominjes bezazleno,a? Nikad se ne vracao,taj ko tebe smatra normalnim ni sam to ne moze biti.
Ne branim dosadu i njegovu retoriku,nemojte me krivo shvatiti...Vidim da si se prvi javio welija i zbog toga reagujem-nisi uopce relevantan da se javljaš na ovakve teme jer nisi ni mrvicu bolji od dosade...Hoceš da pustim u javnost našu dopisku preko pe-ema od prije godinu dvije pa da se vidi kako si se deklarisao?...I još uzimaš za pravo suditi drugome za iste i gore stvari koje si navaljao...Svaka precutana je zlatna a kod tebe u ovom slucaju bi bila dijamantna da si se suzdržao od komentara... |
Wtf?
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 10/04/2013 : 13:14:15
|
Daj bagi ne avetaj,ne uporedjuj me sa ovim pacijentom.Ako u mojem nastupu na forumu uocavas mrznju prema bilo kojem narodu onda do kurca. Sto se tice pm,odgovoricu ti na pm :p |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 10/04/2013 : 13:39:22
|
Nije da dosada triba odvjetnika, niti ga iman potribu branit jer se on vrlo dobro može branit i sam. Ali... Može nekome ic na živce, može koji put bespotrebno zatupit, može i cvrsto držat stav oko stvari koje ne poznaje dobro, ali nacionalista sigurno nije. To šta se neki vataju na njegove upise je više do tih koji progutaju udicu nego do njega. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 10/04/2013 : 13:39:43
|
quote: Originally posted by wele
Daj bagi ne avetaj,ne uporedjuj me sa ovim pacijentom.Ako u mojem nastupu na forumu uocavas mrznju prema bilo kojem narodu onda do kurca. Sto se tice pm,odgovoricu ti na pm :p
Ne seri.Šta si sve nabaljezgao,sjecaš li se? Nisam ni ja cvjecka ali u toj prepisci nisam povlacio pitanje nacionalnosti i pripadanju ekstremnim i nacistickim izdancima tih nacionalnosti s bilo koje strane...A ti jesi,i to naglašeno si se deklarisao ko si i šta si... |
Wtf?
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 10/04/2013 : 13:44:52
|
hm, dobro, ocito je da ako ovako nastavite, morati cu udaljiti sa foruma Vas par, pa stoga kljuc...
I MOLIM VAS, nemojte više o politici na bilo kojem topicu |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
|
Topic |
|
|
|