Author |
Topic |
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 11/04/2013 : 21:41:53
|
Samo-baniranja smatram pickastim i cmizdravim nacinom da se privuce paznja. Dosade glede, ili glede dosade je to mozda jedna drugacija perspektiva i jedna raznobojnija prizma promtranja i razmatranja. Uobicajeno ne otvaram ovakve topice , odnosno topice koji se ticu jedne odredene i na ovom forumu aktivne osobe, no veceras cinim iznimku. Dakle Seronjo..koliko jos dugo moram cekati na filmskom topicu da bi postavio novi fim ..Mišljenje o... Sto ima novo na Dokumentarci o filmašima-autorima! ? Koliko toga jos moram nauciti o Montazi? Postoje forumasi koji razumiju tvoj nacin ophodenja i koji cijene tvoju pasiju prema filmu i zivotu uopce. Postoje forumasi koji rado citaju tvoje topice i tvoje postove, ma kako kontradiktorni oni nekad bili. Postoji forumas koji kuzi taj i takav nacin zajebancije..taj sam. Da ne duzim...Never give up!
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 11/04/2013 : 21:57:01
|
Nepravda..bahh, pa to je valjda bas ono sto nas treba uciniti prkosnijima i jacima. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 11/04/2013 : 22:27:53
|
Samobaniranje kao i samozadovoljavanje ima blagotvorni utjecaj na psihu i tijelo covjeka. |
always progressive, never conventional! |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 11/04/2013 : 23:00:16
|
ma deca nikakvo samobaniranje, rijec je o bojkotu jednog medija ciji vlasnika ne razumije zbog cega mu clanovi posjecuju stranicu/forum! I s druge strane (a možda i s prve) se više ne želim dovoditi u situaciju da mi pojedinac (cak i više njih) koji ima odredenu "moc", zbog svog ega, zabranjuje pisanje na odredeno vrijeme. S obzirom da nikad nemam dlake na jeziku pitanje je samo vremena kad bi se opet takva situacija dogodila!
Za price o nekakvom inatu i dokazivanju kod mene nema mjesta, kao ni za promjenu odluke zbog podrške forumaša. Znal sam ja i prije nek sam donesel ovu odluku da imam podršku odredenih forumaša i da ih ovom odlukom (jednim djelom) zanemarujem, ali....
u svakom slucaju virtualni dosada na scomu umire i povratka nema, a s dragim ljudima koje sam ovdje srel se cujem preko P.M.!
p.s. murdoc isprika kaj sam te gnjavil da obrišeš film na mojoj temi a sad ovak reagiram... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
Posted - 11/04/2013 : 23:03:16
|
quote: Originally posted by fikus
Samobaniranje kao i samozadovoljavanje ima blagotvorni utjecaj na psihu i tijelo covjeka.
Koji si ti igrac .
Inace, baš me zanima dal ce se Dosada vratiti...zanimljiv mi je on...al mi nije jasno kako ima volju stalno upadati u neka sranja ovdje i onda ga bace na hladenje mjesec dana i tako stalno u krug. |
Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi! |
|
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 11/04/2013 : 23:06:17
|
quote: Originally posted by Nivox
quote: Originally posted by fikus
Samobaniranje kao i samozadovoljavanje ima blagotvorni utjecaj na psihu i tijelo covjeka.
Koji si ti igrac .
Inace, baš me zanima dal ce se Dosada vratiti...zanimljiv mi je on...al mi nije jasno kako ima volju stalno upadati u neka sranja ovdje i onda ga bace na hladenje mjesec dana i tako stalno u krug.
evo, bas sam ti odgovoril i to unapred |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Posted - 11/04/2013 : 23:06:52
|
quote: Originally posted by dosada
u svakom slucaju virtualni dosada na scomu umire i povratka nema
Ma daj, koji ti je q, buš se ti pak vrnul . |
Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi! |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4313 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 12/04/2013 : 09:14:19
|
Dosada samo voli kad se koluti sira kotrljaju niz brijeg. Ponekad pogurne, nekad samo promatra proces akceleracije a cesto sudjeluje u istome te utjece na njegovu stazu putanje. Ali to sve nikada nije iz ciste zlobe. Zna bit naporan i tupit svoje ali uglavnom je to cista satira i zajebancija što se površnim citanjem ne da baš uvijek primjetiti tako da mi je jasno da nekima ide na qrac. Osobno s guštom procitam njegove postove ergo potpisujem mr murdocov post. Kompletan.
|
Bok, kako si.
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10229 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 12/04/2013 : 09:25:43
|
Ja ga razumin. Od 10 puta, najmanje 6 je izbacem totalno bezveze. U konacnici je došlo do toga da ga ljudi usporeduju s vronskin šta je stvarno najniža uvreda. Vjerovatno bi i meni puka film. Pogotovo šta ga je i vlasnik sitea prozva da širi mržnju šta nema veze s vezon.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 12/04/2013 : 09:37:57
|
Da, samo brka u oko Srbima "legalnom redarstvenom akcijom" i stalnim pominjanjem Kosova kao nezavisne drzave. Da prica tako nesto njima oci u oci, garantujem da bi ga okrenuli naglavacke. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10229 Posts
Posted - 12/04/2013 : 10:06:06
|
quote: Originally posted by Jasko
Da, samo brka u oko Srbima "legalnom redarstvenom akcijom" i stalnim pominjanjem Kosova kao nezavisne drzave. Da prica tako nesto njima oci u oci, garantujem da bi ga okrenuli naglavacke.
Na šta misliš s ovin boldanin? |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 12/04/2013 : 10:20:15
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Na šta misliš s ovin boldanin?
Pominjao par puta. Ne znam sta, kome i zbog cega pokusava da dokaze. I nije samo to... Te zna se kome se preti izbacivanjem, te zna se kakvi su ovi-oni, te zna se kome smeta, te zna se... Idi bre, ne dosadjuje, nego je zloban. |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 12/04/2013 : 10:56:38
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Ja ga razumin. Od 10 puta, najmanje 6 je izbacem totalno bezveze. U konacnici je došlo do toga da ga ljudi usporeduju s vronskin šta je stvarno najniža uvreda. Vjerovatno bi i meni puka film. Pogotovo šta ga je i vlasnik sitea prozva da širi mržnju šta nema veze s vezon.
|
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10229 Posts
Posted - 12/04/2013 : 11:43:34
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Na šta misliš s ovin boldanin?
Pominjao par puta. Ne znam sta, kome i zbog cega pokusava da dokaze. I nije samo to... Te zna se kome se preti izbacivanjem, te zna se kakvi su ovi-oni, te zna se kome smeta, te zna se... Idi bre, ne dosadjuje, nego je zloban.
90% tih njegovih "provokacija" je na racun ljudske stoke(ovaca), nebitno s koje strane. Ovaca koje se hrane pamfletima, politickin govorima i idejama, velikin vodama, itd.... Ovaca koje svit oko sebe gledaju crno-bijelo i ne odstupaju od unaprid zacrtanih okvira koliko god imbecilni ti okviri bili. Ovaca za koje neko drugi triba mislit i rec in šta je ispravno a šta ne.
Jebiga, nacin komunikacije mu je takav, direktan, a na taj nacin vrlo lako uvridi covika/ovcu. Ja san 100% siguran da on ne mrzi srbe. Moj prvi kontakt s njin je bija takav da bi ga zašamara da sa je bija isprid mene jer je o dalmatincima pisa puno ružnije nego o srbima. Kad se navikneš na njegovu retoriku, skužiš da se radi o OK coviku koji ne mrzi ništa osin ljudske gluposti.
Uostalon, meni je jedna od najdražih poslovica "slatka usta šporko srce", tako da mi njegov oštar ton ni najmanje ne smeta. |
Edited by - NESVRSTANI on 12/04/2013 11:45:12 |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 12/04/2013 : 11:51:08
|
Pa i ja mislim tako, kao i 90% ljudi ovde. Sta, on je nesto posebniiji?
S druge strane, njegova istina je apsolutna i takvi ljudi idu na pimpek. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10229 Posts
Posted - 12/04/2013 : 11:58:46
|
S druge strane, njegova istina je apsolutna i takvi ljudi idu na pimpek.
Ima i ovde istine |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 14/04/2013 : 01:15:36
|
Pominjao par puta. Ne znam sta, kome i zbog cega pokusava da dokaze. I nije samo to... Te zna se kome se preti izbacivanjem, te zna se kakvi su ovi-oni, te zna se kome smeta, te zna se... Idi bre, ne dosadjuje, nego je zloban
Nikad se ne vracao,rekoh vec.Neke stvari nisu za zajebanciju,ja krecem od sebe kad kazem da sve sto ovdje napisem sam spreman da kazem lice u lice bilo kojem forumasu-glavu dajem da Dosada ni pola ne bi smio. |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47136 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 14/04/2013 : 03:01:55
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
@ Dosada, a kad bus se vrnul? Pa ni ti fora da se inatis duze neg` mi zene.
vratice se on,osin ako nije i spol prominia |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Topic |
|