ne dam nista. ni za djecu koja su bolesna ni za penzice koji umiru od gladi. tko ih sljivi. trebam kupiti novi auto jer je ovaj vec star godinu dana i mlade cure su prestale dolaziti do mene da bi se pokazale prijateljicama kako idu u mrak sa likom koji vozi zvijer. privikao sam se na drustvene vrijednosti i koristim ih obilno.
Na vecini portala jedino su komentari zanimljivi, ma kakvi god oni bili x puta su interesantniji od polupismeno-ispolitiziranih-senzacionalistickih clanaka, na net.hr pogotovo.
Na vecini portala jedino su komentari zanimljivi, ma kakvi god oni bili x puta su interesantniji od polupismeno-ispolitiziranih-senzacionalistickih clanaka, na net.hr pogotovo.
Neznan na koje portale odlaziš, al mene komentari bacaju u depru. Nevjerovatno mi je šta su ljudi u stanju pisat.
Mislim da bi se puno nas pod stare dane moglo naci u situaciji da jedemo iz švedskog kontejnera. Bojim se da ce samo drasticne mjere tipa rat ili spuštanje vanzemaljaca donijeti bilo kakve znacajne promene u našim životima. A ovu ženu što je sa strahom uzela hranu potpuno razumijem. Prije bih ocekivao da te netko drogira tom hranom i ukrade organe, nego da ti pomogne. I zabrinjavajuce je što tako mislim.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Strašno, a opet i tako dirljivo. Bobu sam još prije 3-4 godine otkrio na e-novinama, i otada je ne propuštam. Hebi ga, tko zna kakva sudbina svakog od nas ceka.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
odvratan clanak. promovira da je dovoljno ostaviti hranu uz jebeni kontejner i nahraniti ljude!!! pa jeste li svi pri sebi? sta cu time sto ostavljam hranu UZ KONTEJNER ZA SMECE pomoci siromasnima? ovo drustvo je stvarno otislo u tri p.m.
Mislim da bi se puno nas pod stare dane moglo naci u situaciji da jedemo iz švedskog kontejnera. Bojim se da ce samo drasticne mjere tipa rat ili spuštanje vanzemaljaca donijeti bilo kakve znacajne promene u našim životima. A ovu ženu što je sa strahom uzela hranu potpuno razumijem. Prije bih ocekivao da te netko drogira tom hranom i ukrade organe, nego da ti pomogne. I zabrinjavajuce je što tako mislim.
to je nažalost realnost. Kali Yuga
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
prokleto umirivanje savjesti. Kada cemo vise dici revoluciju?
Pokreni ju.
iskreno govoreci: zasto? dovoljno je ostaviti dvopek na kanti za smace i poslati sms kada treba pomoci nekome. i savjest mi je mirna. ali jebiga moja savjest ne pada na to. i dalje me bole ovakve stvari.
odvratan clanak. promovira da je dovoljno ostaviti hranu uz jebeni kontejner i nahraniti ljude!!! pa jeste li svi pri sebi? sta cu time sto ostavljam hranu UZ KONTEJNER ZA SMECE pomoci siromasnima? ovo drustvo je stvarno otislo u tri p.m.
Nekada su ljudi u redovima cvikali radne karte pri ulazu u tvornice, a danas cekaju na red za kontejnere. Oslobodili smo se tih okova prošlosti i sada smo potpuno slobodni da naša zvijezda uskoro zasja i na europskom nebu. Uz zvijezdu Njemacke - zemlje autoindustrije, Austrije - zemlje Mozartkugli i Slovenije - zemlje ugibališta za kamione, na sjajnom nebu Europe uskoro ce zasjati i zvijezda Hrvatske – zemlje kontejnera. Teško je zaista više baciti smece. Ne možeš do kontejnera od sveopceg interesa za njega.
Tema nije za sprdnju i smijanje,sve je ovo žalosno ali ova istaknuta kontastacija je urnebesna