forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 A mene je bilo sram, sram jer sam posumnjala...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/04/2013 : 12:24:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
eno jucer za eu parlamentarce glasalo cak 20 % glasaca

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/04/2013 : 13:26:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by stinky
anto,
u redu. ali daj se drži jasnog stava, ili jesi ili nisi, ono što ti nisi pravilno shvatio jest da ja prezirem glumatanja, igrice i takve niske zajebancije (dakle, upravo ono što si ti bezveze, iz nekih svojih fantazija, umaštao i pricao o nekakvim dvostrukim nikovima (još ti je to kao dobra fora). takve stvari ja ne priznajem i tu nema popuštanja, a takoder necu ni neku ispraznu pristojnost, pa se kao nešto podnosimo. ili smo si dobri ili nismo, sredina je za pedere.

i dalje nisam nacisto da li bimbo zaista postoji ili je tvoj drugi nik?
ali dobro, nije to mnogo ni važno (cak sam jedno vreme mislio da vronski ne postoji i da je to neka Coltova sprdnja - uvideo sam posle da covek zaista postoji)

sa moje strane nema isprazne pristojnosti - ti si mi stvarno simpa lik, osim što mi ideš na kurac sa svojim napadanjem markosa.
to je stvar izmedu vas dvojice, ali stvarno umeš da budeš naporan sa tim.Sve drugo što pišeš mi je gušt procitati.
I u pravu si - sredina je za pedere.

Kiky mi se sa druge strane stvarno ne svida, kao lik pre svega - ali verujem da je antipatija obostrana, pa se tu držim one "ne diraj me,ne diram te".

pa valjda to modovi tamo mogu provjerit? mislin bezveze je nekog optuživat bez dokaza?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 15/04/2013 : 16:45:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
anto, vidim da i dalje ne kužiš: ne zanima me netko tko sumnja u nekakve nikove i slicne gluposti. možda je tebi to "simpa", meni je bezveze. dakle, mi imamo potpuno suprotne vrijednosti, ne možemo se ni razumjeti. ti se kolebaš tamo-vamo, jebote nemaš jasan stav. rekao bih ti i kako to proizlazi iz tvojih postova o stripovima, pa da uvidiš gdje griješiš i kako ima tu, što kiky rece, "izgubljenosti u prostoru i vremenu". ali cemu, kad ti nisi nacisto (sam sa sobom). ma nije mi ni do svade, mi se anto ne razumijemo i svakom svoje.
kiky, evo ovaj kiky kojega ne voliš i tako pišeš, jest na suprotnom polu od mene po raznim pitanjima, ali ja ga cijenim jer je covjek i ne koleba se, ne pretvara se i iskren je. a ti, koji tobože jesi na istoj strani kao ja, obitelj, konzerva ovo ono, ma to si samo deklarativno ili ne razumiješ to za što se zalažeš. prvo i osnovno, anto: covjek stoji iza svojih rijeci i djela u vrijednosnom sustavu koji ti tako lijepo deklarativno podržavaš. ako sam ti jasno i glasno rekao da ja nisam Bimbo i da je Bimbo moj prijatelj - onda je to to. nema dalje, nema "dobrih fora" i "simpa". to bi ti bilo jasno da jesi taj kako se ovdje prikazuješ: otac, patriot, krv, rad, znoj, suze. znaci, prvo nacisto sam sa sobom, a onda porazmisli o drugima. valjda ceš ovoga puta uvažiti ovu jasnu poruku. tek onda možemo graditi odnose, ako možemo. ako ne, svaki svojim putem.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/04/2013 : 17:36:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by fikus

Ja za svog "prijatelja" nemam nadimak. Zovem ga pravim imenom - kurac. Jer on to zaslužuje.

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 15/04/2013 : 17:39:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Jesi nacrta spolovilo na listic?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/04/2013 : 17:43:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

Jesi nacrta spolovilo na listic?

krenua san s najboljon namjeron da nacrtan golemi falus.
doden tamo i kažu mi oni iz odbora da nisan više tu jerbo san na drugoj adresi.
pa jednom glasan tamo ,jednom 500 metri dalje.
a pošto je bilo prevruce nije mi se dalo pješacit.
sad moran cekat izbore za gradonacelnika

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 15/04/2013 : 17:48:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

Lokalni su zakon. Pogotovo na selima. To je šou. Prošle godine u mene su HDZ-ovci skakali u kiperu od srice kad su dobili. Nada san se da ce ih iskipat u kafileriju, ali jebiga...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/04/2013 : 17:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

Lokalni su zakon. Pogotovo na selima. To je šou. Prošle godine u mene su HDZ-ovci skakali u kiperu od srice kad su dobili. Nada san se da ce ih iskipat u kafileriju, ali jebiga...

je,je. lokalni su najjaci. pa onda za Sabor. ovi svi drugi su od q

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 15/04/2013 : 17:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

Bi li volia da imamo prijenos iz ukrajinske skupštine umisto UFC-a recimo?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/04/2013 : 17:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

naravno. ufc je uspavanka u odnosu na ove

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 15/04/2013 : 18:00:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

quote:

quote:

naravno. ufc je uspavanka u odnosu na ove

Valjalo bi bar neke streamove rješit...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 15/04/2013 : 20:36:02  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
Ja sam naucio da ..
"Kada dijelis nemoj da zna lijeva koliko je udijelila desna ruka i obrnuto"

Hoce reci da kad se dijeli nekome njegova hmm...nafaka (ono sto je zapisano da ce dobiti u zivotu materijalno),ono sto mu je subdinski dodijeljeno da ce mu drugi ljudi dati iz milosrdja,da se ne zna koliko si kome dao,da je netko dobio vise od drugog...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21081 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 17/04/2013 : 20:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
@kiky & stinky
ne razumem što toliko "penite" oko toga što sam pomislio da je Bimbo drugi Stinkijev nik? ok, necu više pominjati to.
i cemu tolika frka oko mojih životnih stavova - pa zar ne može covek da bude malo neodlucan u životu? I što to vas pogada?
Mislio sam stinky da si malo fleksibilniji, malo opušteniji lik.
Ispade da si neurotik kao i kiky.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 17/04/2013 : 22:46:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message
evo za pocetak broj od UNICEFA 2360000-1501092524, tako možete pomoci djeci, da ne kopaju po kantama kad odrastu, kao i za onu djecu koja imaju teškoce u razvoju, poziv na broj 1342-06-508664

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/04/2013 : 07:18:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
1,380.000 - toliko nas je siromašnih
Na sjednici Vlade iznesen je šokantan podatak - Hrvatska ima cak 1,38 milijuna siromašnih gradana prema kriterijima Europske komisije! Rijeci su to potpredsjednika Vlade Branka Grcica.

Njihov ce se broj smanjiti, rekao je, tek s gospodarskim rastom, koji ce omoguciti i otvaranje novih radnih mjesta. No to nece biti tako brzo. Stoga je Vlada predstavila Ekonomski program koji je uputila na ocjenu u Bruxelles. U programu za ovu godinu Vlada predvida gospodarski rast od 0,7%.

Teško da ce rezultata biti, poruceno je u isto vrijeme iz središnjice HDZ-a. Vlada ima, kažu, potpuno pogrešnu ekonomsku politiku. Hitno nam treba hrvatska vrsta New Deala, ulazimo u EU, nemamo vremena, kljucan je trenutak da iskoristimo geostrateški potencijal, turisticki, poljoprivredni i energetski, smatra HDZ-ovac Domagoj Ivan Miloševic.

Ne slažu se oko ishoda investicija, ne slažu se ni jesu li uklonjene investicijske barijere, no, ipak, slažu se oko brojnih projekata koje treba realizirati.

Rezultat Vlade elementarna nepogoda

Rezultat ove Vlade je elementarna nepogoda za gradane, rekao je predsjednik HSLS-a Darinko Kosor koji je zajedno s kandidatom za gradonacelnika Zagreba (HSLS-HSS-Zelena lista) Vladimirom Ferdeljijem održao konferenciju za novinare ispod prozora Vlade.

Ne znajuci što se dogada pod njegovima prozorom, Milanovic je na sjednici rekao: Ljudi sad manje-više znaju šta su alternative u Hrvatskoj. Na nama je da ih svojim radom i rezultatima, a ne poziranjem i slanjem praznih poruka, uvjerimo da zaslužujemo njihovo povjerenje.

Takoder, premijer se hvalio da su pred realizacijom brojni projekti - od Vukovara, Slavonije, Kupara, Dubrovnika, Pelješkog mosta. Posebno je izdvojio željeznicku prugu Botovo - Rijeka, investiciju vrijednu nekoliko milijardi eura.

Istodobno, siromašnim gradanima sve je teže cekati bolja vremena koja nikako da dodu

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/04/2013 : 12:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.poslovnipuls.com/2013/04/11/godisnji-rast-od-84-posto-krajem-ozujka-368-558-nezaposlenih/

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/04/2013 : 13:25:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
normalno,ovo sve prode nezapaženo ili vulgarno jebe se kome i za siromašne i za nezaposlene i za penzice.
ali da je u pitanju gej parada ili cirilica odma bi se uzjebali

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/04/2013 : 13:27:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Bit ce nas oko 400 k oko iduceg Božica.

EDIT: greška - ovog Božica, 2013.

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 21/04/2013 13:29:33
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/04/2013 : 13:28:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Bit ce nas oko 400 k oko iduceg Božica.

bice dobro ako i ostane na 400 k

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/04/2013 : 13:31:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Ali što kažeš, fascinantno je kako se skupe kad je neko totalno nebitno pitanje, valjda svaki drkadžija u ovom šupku svita doleti u Zagreb (jebiga, tad se ima). A kad triba prosvjedovat protiv pljacke, nezaposlenosti, privatizacije - 10 ljudi plafon.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 21/04/2013 : 13:33:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

Ali što kažeš, fascinantno je kako se skupe kad je neko totalno nebitno pitanje, valjda svaki drkadžija u ovom šupku svita doleti u Zagreb (jebiga, tad se ima). A kad triba prosvjedovat protiv pljacke, nezaposlenosti, privatizacije - 10 ljudi plafon.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/04/2013 : 13:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 21/04/2013 : 13:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Cirilicari su krivi za sve.
Tako je valjda najlakše...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 21/04/2013 : 13:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

homici, zidovi, crveni, feministkinje..ti izaberi.
Vecina koja je protestirala protiv cirilice je nepismena i glede latinice.
Uzas..svi bi nesto mukte i svi bi se jebali a da im ne ude..ahh...klasika.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/04/2013 : 13:48:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by Obi-wan

homici, zidovi, crveni, feministkinje..ti izaberi.
Vecina koja je protestirala protiv cirilice je nepismena i glede latinice.
Uzas..svi bi nesto mukte i svi bi se jebali a da im ne ude..ahh...klasika.

piše se s velikin Ž.
i ti si mi sumnijiv.

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000