forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Ovi stvarno nisu normalni
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/04/2013 : 00:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.dalmacijanews.com/Hrvatska/View/tabid/77/ID/117403/Cijene-karata-na-brodskim-linijama-rastu-do-cak-173-posto.aspx

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 26/04/2013 : 01:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
"Je li ovo uz najavljeni porez na nekretnine još jedan od nacina da se gradane natjera da prodaju svoju djedovinu", pita se predsjednik Otocnoga sabora."

I ovdje bi moglo planut. Bolje da si i to stavio pod "Umjetnost". : )
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 26/04/2013 : 01:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
mogla bih se saliti pa reci- dobro je znati plivati.
ali..ali.. u ovoj zemlji se sustavno radi na zatiranju onoga sto
nam identitet jeste, u stvari. O cijeni prijevoza ovisi cijena hrane i ostalih namirnica na otocima. Strava. Turisti ce se drzati obale, mi cemo plivajuci do prvih skoja, i tak to.

~ Prvo suputnik onda put ~

Edited by - Just_Charlie on 26/04/2013 01:13:32
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/04/2013 : 01:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
vec 20 godina se trude ovde uništit šta god mogu.
i budimo iskreni vrlo su dobri u tome

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 26/04/2013 : 01:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Ja sam baš racuna, jeftinije ti je uzet povratnu avionsku kartu split - london nego ti i auto na trajekt povratnu split - starigrad. Bolesno. Jedino šta je manje više isto je vremenski koliko putuješ.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.

Edited by - Zagor-te-nay on 26/04/2013 01:42:30
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/04/2013 : 01:43:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Ja sam baš racuna, jeftinije ti je uzet povratnu avionsku kartu split - london nego ti i auto na trajekt povratnu split - starigrad. Bolesno. Jedino šta je manje više isto je vremenski koliko putuješ.

malo je rec sramota.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 26/04/2013 : 08:06:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Kako cu sad prakticki svakodnevno citav kolovoz ici na Prvic na kupanje? Pa i u najoptimisticnijem slucaju uz "samo" 40 % poskupljenja?
Eto nam sad, kad su namjerno upropašteni pokušaji da se Jadroliniji oduzme monopol, pa su zatuceni Tamo-amo way i Sem.
I što kaže Charlie, koliko ce sad poskupjeti hrana na otocima? U pravilu je i ovako oko 30 % skuplja.
Sreca u nesreci je da smo zemlja s "tradicionalnom pomorskom orijentacijom", ili tako nekako.
I da se živjeti ne mora, ali ploviti mora!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38004 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 26/04/2013 : 08:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Pa dignite bunu! Jest da se vjerovatno nece nista promjeniti ali treba dati glas...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/04/2013 : 09:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
ono kad se pricalo o maslinama, pa je mislim lwood spomenuo cijene trajekta za mislim šoltu, ja sam stvarno ostao šokiran
a sad bi ih još poduplali
sramotno je to sve
treba uvesti reda
jadrolinija sigurno ima svoje dubioze kao i sva državna poduzeca, ima ih previše, rade premalo, krade se nafta, boja...
pa onda ta agencija - ona je sasvim sigurno nepotrebna, kao da ministarstvo ne može izravno platiti subvencije jadroliniji
žali bože države ako je npr hrana u vukovaru najskuplja u državi (i pored toga što je to prostor od posebne državne skrbi s manjim porezima), a u pomorskoj zemlji je jeftinije avionom na otoke nego brodom

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 26/04/2013 : 09:17:36  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message
da li i trajekti poskupljuju ili samo brodovi i katamarani?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/04/2013 : 12:57:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Kako cu sad prakticki svakodnevno citav kolovoz ici na Prvic na kupanje? Pa i u najoptimisticnijem slucaju uz "samo" 40 % poskupljenja?
Eto nam sad, kad su namjerno upropašteni pokušaji da se Jadroliniji oduzme monopol, pa su zatuceni Tamo-amo way i Sem.
I što kaže Charlie, koliko ce sad poskupjeti hrana na otocima? U pravilu je i ovako oko 30 % skuplja.
Sreca u nesreci je da smo zemlja s "tradicionalnom pomorskom orijentacijom", ili tako nekako.
I da se živjeti ne mora, ali ploviti mora!

ti se vrtiš po Prvicu? nisan zna. možda se i vidimo

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/04/2013 : 12:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

ono kad se pricalo o maslinama, pa je mislim lwood spomenuo cijene trajekta za mislim šoltu, ja sam stvarno ostao šokiran
a sad bi ih još poduplali
sramotno je to sve
treba uvesti reda
jadrolinija sigurno ima svoje dubioze kao i sva državna poduzeca, ima ih previše, rade premalo, krade se nafta, boja...
pa onda ta agencija - ona je sasvim sigurno nepotrebna, kao da ministarstvo ne može izravno platiti subvencije jadroliniji
žali bože države ako je npr hrana u vukovaru najskuplja u državi (i pored toga što je to prostor od posebne državne skrbi s manjim porezima), a u pomorskoj zemlji je jeftinije avionom na otoke nego brodom

samo šta mi u tu kategoriju spadamo jedino geografski. prakticki u ovih 20 godina trude se uništit sve šta ima veze s pomorstvom,pomorcima ,ribarstvom itd

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 26/04/2013 : 14:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/poskupljuju-cijene-brodskih-karata-a-resorni-ministar-o-tome-nista-ne-zna/674744.aspx

izgleda da poskupljuju samo katamaranske linije, iako ministar baš i nije jasan.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000