Author |
Topic |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 26/04/2013 : 01:06:59
|
"Je li ovo uz najavljeni porez na nekretnine još jedan od nacina da se gradane natjera da prodaju svoju djedovinu", pita se predsjednik Otocnoga sabora."
I ovdje bi moglo planut. Bolje da si i to stavio pod "Umjetnost". : ) |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 26/04/2013 : 01:10:33
|
mogla bih se saliti pa reci- dobro je znati plivati. ali..ali.. u ovoj zemlji se sustavno radi na zatiranju onoga sto nam identitet jeste, u stvari. O cijeni prijevoza ovisi cijena hrane i ostalih namirnica na otocima. Strava. Turisti ce se drzati obale, mi cemo plivajuci do prvih skoja, i tak to.
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
Edited by - Just_Charlie on 26/04/2013 01:13:32 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Posted - 26/04/2013 : 01:19:55
|
vec 20 godina se trude ovde uništit šta god mogu. i budimo iskreni vrlo su dobri u tome |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 26/04/2013 : 01:40:22
|
Ja sam baš racuna, jeftinije ti je uzet povratnu avionsku kartu split - london nego ti i auto na trajekt povratnu split - starigrad. Bolesno. Jedino šta je manje više isto je vremenski koliko putuješ. |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
Edited by - Zagor-te-nay on 26/04/2013 01:42:30 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Posted - 26/04/2013 : 01:43:16
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Ja sam baš racuna, jeftinije ti je uzet povratnu avionsku kartu split - london nego ti i auto na trajekt povratnu split - starigrad. Bolesno. Jedino šta je manje više isto je vremenski koliko putuješ.
malo je rec sramota. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 26/04/2013 : 08:06:35
|
Kako cu sad prakticki svakodnevno citav kolovoz ici na Prvic na kupanje? Pa i u najoptimisticnijem slucaju uz "samo" 40 % poskupljenja? Eto nam sad, kad su namjerno upropašteni pokušaji da se Jadroliniji oduzme monopol, pa su zatuceni Tamo-amo way i Sem. I što kaže Charlie, koliko ce sad poskupjeti hrana na otocima? U pravilu je i ovako oko 30 % skuplja. Sreca u nesreci je da smo zemlja s "tradicionalnom pomorskom orijentacijom", ili tako nekako. I da se živjeti ne mora, ali ploviti mora! |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38004 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 26/04/2013 : 09:07:38
|
ono kad se pricalo o maslinama, pa je mislim lwood spomenuo cijene trajekta za mislim šoltu, ja sam stvarno ostao šokiran a sad bi ih još poduplali sramotno je to sve treba uvesti reda jadrolinija sigurno ima svoje dubioze kao i sva državna poduzeca, ima ih previše, rade premalo, krade se nafta, boja... pa onda ta agencija - ona je sasvim sigurno nepotrebna, kao da ministarstvo ne može izravno platiti subvencije jadroliniji žali bože države ako je npr hrana u vukovaru najskuplja u državi (i pored toga što je to prostor od posebne državne skrbi s manjim porezima), a u pomorskoj zemlji je jeftinije avionom na otoke nego brodom |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Posted - 26/04/2013 : 12:57:55
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Kako cu sad prakticki svakodnevno citav kolovoz ici na Prvic na kupanje? Pa i u najoptimisticnijem slucaju uz "samo" 40 % poskupljenja? Eto nam sad, kad su namjerno upropašteni pokušaji da se Jadroliniji oduzme monopol, pa su zatuceni Tamo-amo way i Sem. I što kaže Charlie, koliko ce sad poskupjeti hrana na otocima? U pravilu je i ovako oko 30 % skuplja. Sreca u nesreci je da smo zemlja s "tradicionalnom pomorskom orijentacijom", ili tako nekako. I da se živjeti ne mora, ali ploviti mora!
ti se vrtiš po Prvicu? nisan zna. možda se i vidimo |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Posted - 26/04/2013 : 12:59:26
|
quote: Originally posted by ken2
ono kad se pricalo o maslinama, pa je mislim lwood spomenuo cijene trajekta za mislim šoltu, ja sam stvarno ostao šokiran a sad bi ih još poduplali sramotno je to sve treba uvesti reda jadrolinija sigurno ima svoje dubioze kao i sva državna poduzeca, ima ih previše, rade premalo, krade se nafta, boja... pa onda ta agencija - ona je sasvim sigurno nepotrebna, kao da ministarstvo ne može izravno platiti subvencije jadroliniji žali bože države ako je npr hrana u vukovaru najskuplja u državi (i pored toga što je to prostor od posebne državne skrbi s manjim porezima), a u pomorskoj zemlji je jeftinije avionom na otoke nego brodom
samo šta mi u tu kategoriju spadamo jedino geografski. prakticki u ovih 20 godina trude se uništit sve šta ima veze s pomorstvom,pomorcima ,ribarstvom itd |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
|
Topic |
|