forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 volim golf
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/04/2013 : 20:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

to sto si zamislila cak i meni nije palo na pamet:) ali i dalje sam hrabar i poziv i dalje vrijedi:)

pa ja si uvijek docaram neke situacije iz filma, knjiga.. i tad je gotovo
Svi smo mi Roko i Cicibela unutar zidina Dubrovackih, pritom ne mislim na njihovu ljubavnu pricu

Mene zoves u Dubrovnik, a beskucnicima ne bi dao hrane da se najedu??
Srami se

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 29/04/2013 : 20:01:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
elvude smetas:) otvori svoj topik o golfu:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 29/04/2013 : 20:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:

to sto si zamislila cak i meni nije palo na pamet:) ali i dalje sam hrabar i poziv i dalje vrijedi:)

pa ja si uvijek docaram neke situacije iz filma, knjiga.. i tad je gotovo
Svi smo mi Roko i Cicibela unutar zidina Dubrovackih, pritom ne mislim na njihovu ljubavnu pricu

Mene zoves u Dubrovnik, a beskucnicima ne bi dao hrane da se najedu??
Srami se

ne bi im ostavljao hranu kod kante za smece. sta god ti mislila o tome

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47132 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/04/2013 : 20:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

znan da smetan zato i pišen

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 29/04/2013 : 20:17:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

mamlazu:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 29/04/2013 : 20:21:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
ajd dosta vas dvoje. vratimo se golfu i volji naroda. sta mislimo o tome?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/04/2013 : 20:22:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

quote:

quote:

mamlazu:)

malmazu ne zajebaji! Htio si politiku nudila sam ti politiku, samo nisi prepoznao jer ti je sada milo po Dubrovniku mene vucarati da gledam i njusim oko golfera
Pakuj se sad na 2 tjedna kako si zapoceo

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47132 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/04/2013 : 20:26:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
iman osjecaj da ce te poznanstvo s carliton skupo koštat mamlaze

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 29/04/2013 : 20:55:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

iman osjecaj da ce te poznanstvo s carliton skupo koštat mamlaze

ignore uvijek pali kod zena:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/04/2013 : 21:21:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

ajd dosta vas dvoje. vratimo se golfu i volji naroda. sta mislimo o tome?

jooj bas sam se sjetila kako sam uvijek zeljela provozati se u golfu cabrio. Ja mislim da je to fenomenalan dozivljaj.

Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 29/04/2013 : 22:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message
Samo za ljubitelje golfa :)

http://www.youtube.com/watch?v=Z4w7H48tBS8

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38000 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 29/04/2013 : 22:59:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

ovo pase ovdje

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47132 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/04/2013 : 23:06:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

ovo pase ovdje

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/04/2013 : 23:20:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
sto sada? jesu na redu auto-oglasi? dobro.

Dam se vozat u golfu cabrio. Drugacije nikako.

eto sam malo popustljiva veceras

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47132 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/04/2013 : 23:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

mislia san da imaš više stila

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/04/2013 : 23:58:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
pa sta ce mi stil za voznju golfom?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47132 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/04/2013 : 00:06:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ko se pali na golfove??

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 30/04/2013 : 00:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

ko se pali na golfove??

preko kablova onaj koji ne moze upaliti

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 30/04/2013 : 00:22:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Meni su drage golfska struja, epizoda Alana Forda Golf i Golf petica, a za ovo na Srdu nisam nacistu.

Neki su dobro zaradili na prodaji zemljišta, a sad bi da im ne ude. Neki drugi na rijecima sve rade da privuku svakog novog gosta, a sad pricaju o ugroženosti kolonije crvenih mrava. Neki treci kukaju da Dubrovnik mora biti više od jednodnevne destinacije za cruisere, a kad se nešto treba uciniti onda se ne bi šteli mešati.

S druge strane, u igri je prevelika lova da ne bi bilo puno namještanja i politike. I sve bi se napravilo da se stav javnosti zaobide, sve da je jucerašnji referendum drugacije završio.

Sve u svemu mutna i dvolicna igra, ali možda posljedice i ne budu sasvim loše, i za Grod i za okolicu.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 30/04/2013 : 00:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Na forumu je Kras. Ljut je jer mu nisu ovce na broju, a ne moze naci cobane. Ovdje sam u kariranoj oblekici i totalno bez stila
palim Golfa na kablove, trazeci tko bi me provozao u cabriu.

Pitanje je trenutka kada ce Kras zbrojiti 2 i 2 i ponuditi mi voznju
po golf terenu iznad Dubrovnika u onom golferskom auticu, jer njime
kani cuvati ovce dok one brste teren da bude uredan za golfere.

Taj posao je dobio uvaljujuci plavu kovertu na nekom javnom natjecaju za
odrzavanje terena, a ako jos nije, sada ce mu sinuti da se i to moze.

Ti ostani nocas tu, ja bjezim spati Boze.

Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 30/04/2013 : 00:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
Za 10-tak godina vidjet ce se što ce "dobroga" ovaj projekt donjeti Dubrovniku, ali poznavajuci korumpirane ljigavce koji vode Dubrovnik mogao bi se desiti scenarij zadnjeg velikog projekta. Bivša gradonacelnica Dubrovnika Dubravka Šujica svojevremeno je potpisala ugovor o gradnji javne garaže i svi sa strane bi rekli Super, treba omoguciti investicije, otvaranje novih radnih mjesta i kronican nedostatak parkinga. Ali pogledajte što se desi kad se potpiše izrazito štetan i nepovoljan ugovor (oštetiš grad za milijune, a sebi i suradnicima u džep proviziju) zbog kojeg bi u svakom uredenom društvu završio u zatvoru, a kod nas za nagradu postaneš europarlamentarac. Samo procitajte ovaj mali clanak:

Garaži na Ilijinoj glavici kljuc u bravu?

Hoce li javna garaža na Ilijinoj glavici docekati turisticku sezonu s kljucem u bravi? Ni taj scenarij nije iskljucen nakon otkaznog pisma koje je zbog nepodmirenih kreditnih obveza Privredna banka Zagreb poslala Midia grupi, osnivacu društva Garaža Dubrovnik d.o.o., od koje traži povrat cjelokupnog kredita od 12.542.145 milijuna eura za gradnju objekta s pripadajucim kamatama.

Nakon primitka PBZ-ova otkaznog pisma, Midia je u dopisu od 11. travnja pismeno upozorila Grad Dubrovnik da kroz mjesec dana podmiri 50,63 milijuna kuna nagomilanih dugova za garažu nastalih od veljace 2009. do danas po Ugovoru o upravljanju i zakupu. Uz taj iznos, dakako, potražuje i zatezne kamate.

Midijino društvo Garaža d.o.o. poziva gradsku upravu da uloži "najbolje napore" u pronalasku sporazumnog rješenja sporova nastalih iz spomenutog Ugovora. Ako se izlaz ne pronade u roku od 30 radnih dana, Midia najavljuje kako ce od Grada tražiti obeštecenje zbog PBZ-ova zahtjeva za trenutacnu naplatu kredita.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 30/04/2013 : 09:13:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

quote:

mislia san da imaš više stila

ceka ona bubu kabrio ko što dylan ima
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47132 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/04/2013 : 19:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ko to više uopce koristi?
ne koriste je ni bombaši samoubojice

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 30/04/2013 : 20:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
pa dobro sto vi imate protiv moje folcike??
danas sam cijeli dan bila na parama smijeha od sinoc s ovog topica,
i smijala se svome filmu u glavi o ekskurziji promatranja golfera u Dubrovniku. Jadni mamlaz, pojma nema u koju komediju sam ga smjestila, moje isprike mamlazu
No, da..sto fali mojoj folciki i mom raspolozenju danas:

a onda me popodne kuhajuci spagete s plodovima mora copila nostalgija, pa jos veca kad sam u "trscanske izloge" ponovo zavirila i stalno kuham, kuham, i nisam stala..kuham fazol u cast dana sutra, i bas sam pravila "pešt", a pest kad je tukla moja nona cijela kuca se tresla, i ja ga danas kuham po sjecanju na taj okus njezine kuhinje, i pojma nemam tko ce pojesti toliko hrane ali mi je bas dosao gust, i nekako shvacam da u kuhinji najcesce provedem vrijeme nostalgije, vracajuci nekim okusima vrijeme unatrag, i jedva sam se suzdrzala da i kruh ne zamijesim jer ja stvarno ne znam..mogla bih sve aktivne clanove foruma trenutno nahraniti

Edited by - Just_Charlie on 30/04/2013 20:23:51
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47132 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/04/2013 : 20:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
al ti ne živiš negdi u purgeriji?

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.18 seconds. Snitz Forums 2000