Author |
Topic |
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 16/05/2013 : 23:54:14
|
quote: Originally posted by Felagund Aha, ti si to bio, i mislio sam si da je neki forumas to. Za sta ste se ono ti i Raven natjecali, sjecam se da je bila jedna stvar na kojoj ste dizali cijenu jedan drugome. I da, ti si kupio onaj Sumrak, jel tak?
U pitanju je bila knjiga "Inteligentni investitor", nije SF! Eh, a Sumrak uvijek možeš pokloniti necakinji za rodendan; za 16kn dobiti svjetsku uspješnicu, ee... Iza mene je sjedio Mali_Mate na aukcijama, tako da kao što vidiš, mi smo se planski grupisali! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 16/05/2013 : 23:55:34
|
quote: Originally posted by fikus
Ne oklijevaj predugo. Ucini prvi korak, pridi mu i reci što osjecaš prema njemu.
Doctor Fikus, love guru... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Felagund
Average Member
Croatia
872 Posts
Member since 01/10/2010 |
Posted - 17/05/2013 : 00:19:23
|
quote: Originally posted by DeeCay
Ne oklijevaj predugo. Ucini prvi korak, pridi mu i reci što osjecaš prema njemu.
Doctor Fikus, love guru...
Da
Iako postoji osoba za koju bi mogao poslusati fikusov savjet |
Sve je relativno (E = mc^2) |
|
|
Felagund
Average Member
Croatia
872 Posts
Posted - 17/05/2013 : 00:21:14
|
quote: Originally posted by Felagund Aha, ti si to bio, i mislio sam si da je neki forumas to. Za sta ste se ono ti i Raven natjecali, sjecam se da je bila jedna stvar na kojoj ste dizali cijenu jedan drugome. I da, ti si kupio onaj Sumrak, jel tak?
U pitanju je bila knjiga "Inteligentni investitor", nije SF! Eh, a Sumrak uvijek možeš pokloniti necakinji za rodendan; za 16kn dobiti svjetsku uspješnicu, ee... Iza mene je sjedio Mali_Mate na aukcijama, tako da kao što vidiš, mi smo se planski grupisali!
E da, to sam se dost smijao dok je Ziljak govorio o mladim buducim investitorima koji ulazu u sebe, a vas dva se natjecete.
Sto se tice sumraka, to sam si i mislio da si uzeo sa tom namjerom, a i kad pogledas knjiga je u algoritmu dosla prek 100kn, a ti si je dobio za sicu. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 17/05/2013 : 07:17:51
|
Taj Žiljak je predavao informatiku u mojoj srednjoj. Cesto smo ga znali ulovit kako prica s limenkom kokakole. Kasnije sam ga znao vidjet kad je gostovao Na rubu znanosti, kao kriptozoolog. Al nisam imao pojma da je SF autor. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38005 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 17/05/2013 : 09:47:57
|
quote: Originally posted by Felagund
Da
Iako postoji osoba za koju bi mogao poslusati fikusov savjet
Ja rektora ipak ne bih dirao. Ali to sam ja.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 17/05/2013 : 10:25:55
|
quote: Originally posted by Felagund Sto se tice sumraka, to sam si i mislio da si uzeo sa tom namjerom, a i kad pogledas knjiga je u algoritmu dosla prek 100kn, a ti si je dobio za sicu.
vidim da su svi tako razmišljali, ali nitko se nije usudio bidati! (jer u pitanju je notorni Sumrak) |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 17/05/2013 : 10:29:32
|
quote: Originally posted by paro
Taj Žiljak je predavao informatiku u mojoj srednjoj. Cesto smo ga znali ulovit kako prica s limenkom kokakole. Kasnije sam ga znao vidjet kad je gostovao Na rubu znanosti, kao kriptozoolog.Al nisam imao pojma da je SF autor.
ima on vec par romana iza sebe... Zadnji mu je Irbis, baco pogled na sinopsis http://www.superknjizara.hr/index.php?page=knjiga&id_knjiga=63799 Sad kads sam spojio djelo s likom, mislim da bi ovo potencijalno mogla biti zabavna prica. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 17/05/2013 : 12:09:22
|
Ma Žiljak je legenda Mislim da se još i filatelijom bavi...Ili numizmatikom, ne znam. Znam da je frend koji je filatelist s njim nekaj delal...Inace poslal sam mu zahtjev za prijateljstvom na fejs pa me nije prihvatio
Žilja, ako ovo citaš, prihvati me kao frenda |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Felagund
Average Member
Croatia
872 Posts
Posted - 17/05/2013 : 20:32:39
|
quote: Originally posted by paro
Taj Žiljak je predavao informatiku u mojoj srednjoj. Cesto smo ga znali ulovit kako prica s limenkom kokakole. Kasnije sam ga znao vidjet kad je gostovao Na rubu znanosti, kao kriptozoolog. Al nisam imao pojma da je SF autor.
I to cini se dosta dobar SF autor. Misak dok je djelio nagrade sfere je najavljivao Ziljaka kao nekoga tko stalno dobiva nagrade i da je vec svima dosadno kad on opet osvoji. |
|
|
Felagund
Average Member
Croatia
872 Posts
Posted - 17/05/2013 : 20:35:19
|
quote: Originally posted by Felagund Sto se tice sumraka, to sam si i mislio da si uzeo sa tom namjerom, a i kad pogledas knjiga je u algoritmu dosla prek 100kn, a ti si je dobio za sicu.
vidim da su svi tako razmišljali, ali nitko se nije usudio bidati! (jer u pitanju je notorni Sumrak)
Da, ja sam isto pomislio, ali se nisam mogao prisiliti da dam vise od kune za to (bar ne nakon sto sam ulozio toliko energije u pljuvanje i omalovazavanje toga). |
|
|
Felagund
Average Member
Croatia
872 Posts
Posted - 17/05/2013 : 20:50:40
|
quote: Originally posted by Poli
quote: Originally posted by Felagund
Da
Iako postoji osoba za koju bi mogao poslusati fikusov savjet
Ja rektora ipak ne bih dirao. Ali to sam ja.
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 17/05/2013 : 20:54:35
|
quote: Originally posted by Felagund I to cini se dosta dobar SF autor. Misak dok je djelio nagrade sfere je najavljivao Ziljaka kao nekoga tko stalno dobiva nagrade i da je vec svima dosadno kad on opet osvoji.
Znaci li to da nisi procitao nijednu njegovu knjigu?! Vjerojatno najnagradivaniji SF autor, no u smislu prode i prodaje knjiga teško da je reprezentativan. baš cu uzet prvom priliku jednu njegovu pa da vidim cemu je. |
|
|
Felagund
Average Member
Croatia
872 Posts
Posted - 18/05/2013 : 00:26:33
|
quote: Originally posted by Felagund I to cini se dosta dobar SF autor. Misak dok je djelio nagrade sfere je najavljivao Ziljaka kao nekoga tko stalno dobiva nagrade i da je vec svima dosadno kad on opet osvoji.
Znaci li to da nisi procitao nijednu njegovu knjigu?! Vjerojatno najnagradivaniji SF autor, no u smislu prode i prodaje knjiga teško da je reprezentativan. baš cu uzet prvom priliku jednu njegovu pa da vidim cemu je.
Do ovog SFeraKona nisam ni znao za njega, no sad kad znam svakako planiram procitati nesto od njega. |
|
|
Topic |
|