Kad bi se skupio reprezentativan broj glasova, bilo bi zanimljivo vidjeti koji bi znak prevladao ( ako bi ikoji prevladao ). Cisto da znam da onda radim na svom klincu 9 mjeseci ranije da mu povecam šanse da postane stripoholik .
prije par godina san ja radia ovakakv poll. pobjedili strelci
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Kad bi se skupio reprezentativan broj glasova, bilo bi zanimljivo vidjeti koji bi znak prevladao ( ako bi ikoji prevladao ). Cisto da znam da onda radim na svom klincu 9 mjeseci ranije da mu povecam šanse da postane stripoholik .
Bar možeš vidjeti koga možeš eliminirati (ovan, djevica- moj stari i brat- nije im drago što citam stripove; evo ispada i ovdje da su najmalobrojniji). Ali, da je broj glasova još malo veci, do stotke, bilo bi bolje (ovo ja da "oživim" temu).