depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Nadam se da je druga opcija, ali se bojim da je prva. Stvarno mi nije jasno kako bilo tko s makar gramom soli u glavi može napraviti tako nešto. S druge strane, vremena Malog Ivice, Protmana i Glištuna Gmižica su odavno prošla, a ljudi se mijenjaju. Ne nužno na bolje...
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Pa šta drugo ocekivati od covjeka koji sebe naziva govnar smrti i crta stripove ciji su glavni junaci fekalije nego da pristupi desnoj (tamnoj) strani...Tamo je sva raja hehehe...Bio i ostao legenda taman kad bi se pridružio i srpskoj radikalnoj stranci te poljubio Šešelja u ruku...