Frendica oslikava stolice za uredenje modernih interijera, a odnedavno je napravila i jednu na likove iz Alan Forda. Stolice se mogu koristiti, crtezi nisu tako osjetljivi,a mogu sluziti i kao ukras pored kolekcije stripova. Ako ima zainteresiranih, vjeorojatno bi radila po narudjbi i neke druge likove/kadrove. Ovo moze biti vrlo originalan poklon, kontakt mail je; drnasdesign@gmail.com
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
vidin da mi je jedna prijateljica vec lajkala tu stranu. možda i zna ovu tvoju priju.
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
ajde boga ti euro,barem nemoj ti o autorskim pravima