Author |
Topic |
Tonto
Advanced Member
8591 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 28/05/2013 : 16:12:16
|
U ovakvom društvu nažalost nema smisla da im se daju djeca na usvajanje... naše društvo za to nije sazrijelo i pitanje je da li ce ikada. Najmanji problem su stinky i slicni koji bi sjedili doma uvjereni u pravednost svojih svjetova i svrstavali tu djecu po svojim iskrivljenim ljestvicama vrijednosti, pravi problem je što je ova država prepuna retardiranih likova s raznišljanjima poput Maki Mostara ili Kraša (zajebavo se on ili ne) i što im se to tolerira. Problem su Igori Štimci koji ce braniti svetost braka podržavajuci ovakve akcije i varati ženu gdje god stignu, bez ikakve osude takvog licemjerja.
Osobno su mi jasniji homofobi, nego ovi sa stavom kako je to sve u redu, ali to se ne smije zvati brakom. Zar vam to jedno ime, ta jedna rijec toliko znaci. Spremni ste potrošiti milijune kuna na referendum u ovoj i onako usranoj ekonomskoj situaciji kako se to ne bi zvalo "brak" nego "krak"... znate što, ja vozim peugoeta i ako peder kupi peugoeta ja necu da se on zove tako nego pedergoet jer taj peder sigurno ima drukcije primisli kad uhvati mijenjac u ruku. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29444 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 28/05/2013 : 16:57:07
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
brni, je li se to samozadovoljavas na ovom topicu?
Pusti ti mene..pobrini se da ti muz bude namiren i zadovoljan..
Jer kako kaze zeljko muškarac = brak - žena..
|
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 28/05/2013 : 16:59:00
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by anto
Pretpostavljam da svi ovde koji su za istopolne brakove, podrzavaju i usvajanje dece od strane istih?
Ne.
Ni ja.. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 28/05/2013 : 17:06:49
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by anto
Pretpostavljam da svi ovde koji su za istopolne brakove, podrzavaju i usvajanje dece od strane istih?
Ne.
Ni ja..
Takodje.
Pre svega zato sto kod nas (mislim na Balkan uopste) niko u skoli ne bi imao milosti prema deci iz takvih brakova. |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 28/05/2013 : 17:12:34
|
Da to bi bilo traumaticno za dite..pogotovo za curice..zamislite da jednu djevojcicu odgajaju dva muskarca..kako ce se oni snac kad to dite dode u dob kada oko nekih stvari samo mater moze pricat i objasnit joj neke stvari.. |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 28/05/2013 : 17:15:37
|
brni, je li se to samozadovoljavas na ovom topicu?
Pusti ti mene..pobrini se da ti muz bude namiren i zadovoljan..
Jer kako kaze zeljko muškarac = brak - žena..
cek, kad je svima fora idem i ja matematicki odgovoriti
brak - muskarac = zena u +
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 28/05/2013 : 17:19:53
|
brak - muskarac = zena u +
Vi zene ste uvik u plusu.. |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 28/05/2013 : 17:21:29
|
Da to bi bilo traumaticno za dite..pogotovo za curice..zamislite da jednu djevojcicu odgajaju dva muskarca..kako ce se oni snac kad to dite dode u dob kada oko nekih stvari samo mater moze pricat i objasnit joj neke stvari..
vidi se da si neuk. Gej muskarci nemaju problema s pricom o "tim" stvarima da ih prepustaju materi ko nasi vrli machosapiensi, cak vjerujem da ih ima koji umiju prenijeti ono sto znaju bolje od nekih nasih vrlih gospoda mama, koje se i same zacrvene kad bi trebale o "tim stvarima".. mnogo toga je u nas jos tabu..otud i knjiga postanka, nastanka, zacetka ideje o braku kao iskljucivom pravu da u njemu pod tim imenom budu m+ž.
edit: jooj, zaboravila smajlica da ne pomisli da vredam.. |
|
Edited by - Just_Charlie on 28/05/2013 17:23:10 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 28/05/2013 : 17:23:50
|
Da to bi bilo traumaticno za dite..pogotovo za curice..zamislite da jednu djevojcicu odgajaju dva muskarca..kako ce se oni snac kad to dite dode u dob kada oko nekih stvari samo mater moze pricat i objasnit joj neke stvari..
vidi se da si neuk. Gej muskarci nemaju problema s pricom o "tim" stvarima da ih prepustaju materi ko nasi vrli machosapiensi, cak vjerujem da ih ima koji umiju prenijeti ono sto znaju bolje od nekih nasih vrlih gospoda mama, koje se i same zacrvene kad bi trebale o "tim stvarima".. mnogo toga je u nas jos tabu..otud i knjiga postanka, nastanka, zacetka ideje o braku kao iskljucivom pravu da u njemu pod tim imenom budu m+ž.
A sta ja znam kakvi su gey muskarci..mogu obojica biti neke muskarcine..nisu svi ka oni modni macak..
Ali da sve je to ovako napamet..sve je to vjerovatno do individulnih kvaliteta pojedinih ljudi.. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 28/05/2013 : 17:24:39
|
vidi se da si neuk.
Da, ipak jos uvijek volim zene.. |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 28/05/2013 : 17:26:17
|
vidi se da si neuk.
Da, ipak jos uvijek volim zene..
cesto se pitam jesam li ja peder kad toliko volim muskarce? |
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 28/05/2013 : 17:27:22
|
vidi se da si neuk.
cesto se pitam jesam li ja peder kad toliko volim muskarce?
Znaci zarobljen si u tijelu zene?
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 28/05/2013 : 17:31:26
|
A sta ja znam kakvi su gey muskarci..mogu obojica biti neke muskarcine..nisu svi ka oni modni macak..
Ali da sve je to ovako napamet..sve je to vjerovatno do individulnih kvaliteta pojedinih ljudi..
eto vidis..jednostavno se ne moze ljude dijeliti na gej i hetero.. jednima dati dijete jer po defaultu mogu i znaju kakti, a drugi ne.. a gdje ces vise pogresaka i promasaja no u ovih sta im je bogom dano i zdravo za gotovo prihvaceno.. |
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 28/05/2013 : 17:33:39
|
vidi se da si neuk.
cesto se pitam jesam li ja peder kad toliko volim muskarce?
Znaci zarobljen si u tijelu zene?
aaa.. nisi skuzio vic, ja sam se tako nasmijala..
Kaze Mujo Hasi: moja Fata je peder.. (ne znam uvod) pita ovaj pa kako..pa ovaj objasni, jel..- da radi ono..s muskarcima |
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 28/05/2013 : 17:33:49
|
eto vidis..jednostavno se ne moze ljude dijeliti na gej i hetero.. jednima dati dijete jer po defaultu mogu i znaju kakti, a drugi ne.. a gdje ces vise pogresaka i promasaja no u ovih sta im je bogom dano i zdravo za gotovo prihvaceno..
Ne krivo si me shvatila nista ja ne dijelim..samo kazem da mater (zenska osoba) ipak sa zenskim ditetom zna bolje nego muska osoba..
Dakle moja teorija je da bi za djevojcicu ako je vec dovodimo u istospolnu obitelj bolja opcija bila zena/zena nego muskarac/muskarac..
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 28/05/2013 : 17:41:04
|
eto vidis..jednostavno se ne moze ljude dijeliti na gej i hetero.. jednima dati dijete jer po defaultu mogu i znaju kakti, a drugi ne.. a gdje ces vise pogresaka i promasaja no u ovih sta im je bogom dano i zdravo za gotovo prihvaceno..
Ne krivo si me shvatila nista ja ne dijelim..samo kazem da mater (zenska osoba) ipak sa zenskim ditetom zna bolje nego muska osoba..
Dakle moja teorija je da bi za djevojcicu ako je vec dovodimo u istospolnu obitelj bolja opcija bila zena/zena nego muskarac/muskarac..
to apsolutno ne mora biti istina, radilo se o gej ili hetero muskarcu. stojim iza toga, iako sam zena, stojim iza tvrdnje da ima i znam muskarce koji su roditelji djetetu bolji nego se za mnoge zene moze reci. Oni mogu biti na ponos muskom rodu, a zene.. o njima necu..nije majka uvijek ona koja rodi, niti mnoge zasluzuju nositi to casno ime.. |
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 28/05/2013 : 17:41:48
|
Ne podrzavat gejevima pravo da osvajaju djecu samo zato sto se bojite da ce tu djecu raja zajebavat u skoli je cista glupost.
Gejevi su vrlo svjesni koji je rizik u pitanju, i tu odgovornost uzimaju na sebe. Nije na nama, ni na bilo kome, da im sudimo kakve ce poslijedice to dijete da ima u skoli, u svom drustvu, itd. Stvari se nikad nece promjenit ako se ovako bude mislilo.
Uostalom, nije niko rek'o da "zrtvi" nece biti. Svaki put kad ovaj svijet uzme prvi korak u novom, nepoznatom pravcu (ukidanje robova u USA u 1860-im godinama, civilna prava crnaca u 1960-im, brak izmedju razlicitih rasa, itd), dosta ce tu patnje da bude.
Ali to je cijena slobode za buducnost sledece generacije. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 28/05/2013 : 17:42:22
|
@Charlie
Ok uvjerila si me..na kraju krajeva kad zena koja ima dicu ovo kaze ko sam ja da tvrdim suprotno.. |
Edited by - brni on 28/05/2013 17:43:04 |
|
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 28/05/2013 : 17:50:23
|
@Charlie
Ok uvjerila si me..na kraju krajeva kad zena koja ima dicu ovo kaze ko sam ja da tvrdim suprotno..
Istina je, vjeruj mi. Znam za taj dio medalje preko jednog covjeka kojeg postivam i on je ponos muskog roda. Borio se ko lav za svoje troje djece ..ne znam detalje, ali je zena negativka, i odgaja to troje djece u izvrsne ljude, vrhunske sportase, odlicne ucenike.. i tako sam dosla do svijeta muskaraca koji se lavovski bore za svoju djecu, samohrani su roditelji, takvi da se mnoge mi divne zene mozesmo sakriti. Zene su manipulatorice, i ne vjerujte uvijek zenama, niti bi im sudovi trebali vjerovati, sluze se djecom za ucjene, za osvete bivsima, ne misleci pri tom nimalo na to dijete, dok muskarci pate neopisivo a sustav im po nekom eto defaultu ne vjeruje uvijek, kao sto majkama vjeruje.. Srecom je nesto, mislim, po tom pitanju poduzeto, i ukoliko se otkrije da jedan roditelj (najcesce majka) manipulira djetetom, ucjenjuje bivseg muza/zenu ..biti ce im oduzeto skrbnistvo, a ja bih s njima jos u zatvor.. Da zene..kakva to znaju biti bica! |
|
Edited by - Just_Charlie on 28/05/2013 17:52:46 |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8192 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 28/05/2013 : 18:24:06
|
quote: Originally posted by stinky
vas trojica ste krasan primjer gej indoktrinacije. labavi ste, labilni, kilavi, niste geni kameni. vas dvojicu ne znam (ajde difool ima neke kvalitete, stavi neke postove --- ali što sve to vrijedi kad se ovako sroza na top temi), a ken... što reci. nekad sam te baš volio ken, a sad si neprepoznatljiv, uvijek u krivu, lutaš, ocito moralno rasulo djeluje i na tebe.
to što ste mijenjali mišljenje (pod agresivnom kampanjom gejeva i baba) jasno pokazuje da su oni ljudi koji izlaze sa izlizanim floskulama o "gej opasnosti" djelomicno u pravu. promoviranje gej platforme po medijima i ponavljanje jednog te istog djeluje na svijest jer je covjek adaptibilan. to je s jedne strane dobro, adaptibilnost, s druge je odvratan fenomen jer se troma gomila mijesi kako se želi. ionako malo tko ima jasne pojmove i mišljenje o bilo kojoj stvari te je vecinu vrlo lako uvjeriti u štošta.
e baš zato je dobro da postoje ovakvi protuudari, zajednicka fronta crkve i razumnih gradana kao protuteža gej kampanjama. jedni i drugi mijese tijesto, pasivnu plutajucu gomilu, u koju je na žalost usisan ken, difool i ovaj treci.
crkva tu ima izvanrednu ulogu (i uvjek ce imati!) jer ona je kristal (mase). ja cak ni ne idem u crkvu, ali u ovakvim srazovima cu uvijek rado podržati tu sjajnu instituciju.
ah, stinky a ja tebe još uvijek volim i nemoj da mi ovo netko izvrne volim te još od onog pisma zagoru i nasmijao si me pitaj boga koliko puta, i još ceš evo, ova 'fronta crkve i razumnih gradana' me je totalno rasturila - pa odakle si to skovao ipak, ako sam se ja promijenio, i ti si se promijenio sada više nisam siguran kada se zajebavaš a kada ne, ali nema veze, ja znam da u tebi nema zlobe malo si me razocarao onim kvazifilozofskim sakacenjem from hella, a isto tako kvazifilozofskim uzdizanjem jedne jako dobre zagorove epizode, ali koja je 90% plagijat, ali si zato imao dobrih misli o ljepoti tame veselim se daljnjim raspravama
|
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16471 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 28/05/2013 : 19:54:23
|
vidi se da si neuk.
Ti se svidja ova lepotica. mmm.. njam
http://s.tf.rs/2013/05/17/Andrej-Pejic-Foto-Marko-Todorovic-11.jpg |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 28/05/2013 19:54:50 |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 28/05/2013 : 20:04:58
|
quote: Originally posted by acestroke
Ne podrzavat gejevima pravo da osvajaju djecu samo zato sto se bojite da ce tu djecu raja zajebavat u skoli je cista glupost.
Gejevi su vrlo svjesni koji je rizik u pitanju, i tu odgovornost uzimaju na sebe. Nije na nama, ni na bilo kome, da im sudimo kakve ce poslijedice to dijete da ima u skoli, u svom drustvu, itd. Stvari se nikad nece promjenit ako se ovako bude mislilo.
Uostalom, nije niko rek'o da "zrtvi" nece biti. Svaki put kad ovaj svijet uzme prvi korak u novom, nepoznatom pravcu (ukidanje robova u USA u 1860-im godinama, civilna prava crnaca u 1960-im, brak izmedju razlicitih rasa, itd), dosta ce tu patnje da bude.
Ali to je cijena slobode za buducnost sledece generacije.
Na istoj smo strani što se tice mišljenja. Jedino nisam siguran za ono prvo. Naime, u našem društvu, dijete sa gej roditeljima bi itekako imalo probleme u školi. Djeca znaju biti okrutna, a ne treba zaboraviti ni ucitelje. Problem je naravno u našem homofobicnom društvu. Treba prvo raditi na mjenjanju svijesti kod ljudi po pitanju prihvacenosti homoseksualaca u društvo. Priznavanje bracnih prava mi se cini kao dobar prvi korak... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 28/05/2013 : 20:17:01
|
E ovo o "crkvi kao sjajnoj instituciji" može stici samo od stinkyja. Cijenim dobre provokacije, samo nije red zbunjivati Mhejla. Covjek siguran da ima posla s istomišljenikom i ideološkim parnjakom, kad ono hladan tuš! |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
Topic |
|