forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Sodomija
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Tonka24
Advanced MemberGermany
11632 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/05/2013 :  19:45:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
SODOMIJA – PRESTUP PRED BOGOM I LjUDSKOM PRIRODOM( Termin "sodomija" (od biblijskog Sodoma i Gomora) autor upotrebljava da oznaci homoseksualizam i druga izopacenja seksualnog nagona.

Jedan od užasnih rezultata seksualne revolucije jeste najšira rasprostranjenost sodomije – najtežeg prestupa pred Bogom i ljudskom prirodom.

Prema podacima iz izvještaja doktora Alfreda Kinseya, 1948. godine, 10 posto muškaraca i žena u uzrastu od 16 do 55 godina bili su homoseksualci ili lezbejke, a 37 posto muškaraca je bilo sklono homoseksualnosti.( Kinsey report, N.Y., 1948.)

Posle seksualne revolucije i široke propagande homoseksualnosti, broj homoseksualaca i lezbejki je porastao 2.5 do 3 puta, tj. dostigao je procenat od 25 – 30 odsto odraslog stanovništva. Ako se doda broj Amerikanaca koji su bar jednom prakticirali homoseksualni cin, onda se procenat americkih homoseksualaca penje na najmanje 40 posto stanovništva. U SAD, Engleskoj, Nemackoj i drugim zapadnim zemljama sodomija nije samo legalizirana, vec ima i olakšice. Prema zakonima ovih zemalja, homoseksualci imaju pravo da zakljucuju brakove, da usvajaju decu, da predaju u decijim ustanovama i školama. Gotovo u svim ovim zemljama homoseksualci su clanovi vlada (1997. godine u vladi SAD su bila dva homoseksualca, a u Engleskoj tri).

Sodomija je nerazdvojni dio judeo-talmudske kulture i uvijek je imala militantni antikršcanski karakter.

U Bibliji (Knjiga Postanka, gl. 19) govori se o gradovima Sodomi i Gomori ciji su žitelji prakticirali homoseksualnost i pedofiliju. Sva težina prestupnickog ponašanja sodomista sastojala se u nenormalnosti i izopacenosti njihovog spolnog ponašanja, što je proizvodilo protivprirodne poroke obešcašcivanja djece i odnosa s muškarcima, kasnije nazvane "sodomitskim grijehom" prema nazivu toga grada.
O rasprostranjenosti ovih cudovišnih prestupa medu drevnim Jevrejima, a narocito medu razvratnim sodomistima, svedoci citav niz biblijskih izvora (Post. XIII, 13; XIX, 19; Lev. XVIII, 24 – 30; XX, 23 – 24; Is. III, 9; Jer VI, 15; Prem. X, 8; Mt. X, 15; XI, 23 – 24; 2 Petar II, 6 – 8; Jud. 7 i dr.).

Sodomija se u kršcanskoj etici smatra strašnim, smrtnim, grijehom, prestupom protiv Boga i ljudske prirode. Razobliceni sodomisti kažnjavani su strašnom smrcu. U Nemackoj su tokom XV – XVI vijeka, na primjer, homoseksualce i lezbejke bacali zvijerima ili spaljivali na lomaci.(100 Jahre Schwulnenbewegung, 1997, str. 18, 20.) Sve do XX vijeka zakonodavstvo kršcanskih država su predvidalo je kažnjavanje homoseksualizma.

Sodomijski pokret je uvijek išao ruku pod ruku s "Židovskom emancipacijom" i bio je predvoden zajednickim vodama. Sami sodomisti smještaju pocetak svoje borbe na kraj XIX vijeka. Godine 1997. u San Franciscu, svojevrsnoj svijetskoj zajednic sodomista, proslavljena je stogodišnjica borbe za "seksualno oslobodenje". Povodom ovog "praznika" bilo je objavljeno mnoštvo svakojake literature i brošura posvecenih povjesti sodomije. Iz nje proizlazi da su na izvoru sodomitskog pokreta stajala dva poznata delatnika judeo-talmudske kulture – Sigmund Freud i Magnus Hirschfeld.

Sigmund Freud, kumir svjetskog židovstva, bio je pravovijerni židov, narociti poštovalac kabale, i, takoder, clan masonske lože "b'nai brith" kao i cionisticke organizacije.
Freudovi naucni pogledi predstavljaju razvoj ideja iz kabale u oblasti psihologije. Po kabalistickom ucenju, zadovoljstvo nije samo osnovna kategorija života, vec i njegov cilj. Ovakve bogohulne ideje, sa krršcanske tocke gledišta, Freud je primjenio u svojoj teoriji psihoanalize: covjek živi prema principu zadovoljstva – teži da zadovolji svoje želje, prije svega seksualne cjelokupna ljudska kultura predstavlja sublimaciju nezadovoljenih seksualnih želja, covjekovog "libida". Ako ne zadovoljava svoje želje, ta energija odlazi u oblast nesvjesnog i pocinje da ga iznutra traumira. Izbaviti se od ove traume moguce je jedino pomocu psihoanalize. I dalje Freud izvlaci važan zakljucak za sodomiste, što upravo predstavlja razvoj ideja kabale: covjek je izvorno biseksualan i bilo koji njegovi prohtijevi u seksualnoj sferi potpuno su prirodni. Sve zabrane u ovoj oblasti poticu od religioznih (citajte kršcanskih) predrasuda.

Ono što je Freud postavio na planu teorije, Hirschfeld je poceo da realizira u životu. Godine 1896. Hirschfeld je publicirao clanak pod nazivom "Sapfo i Sokrat", u kojem je tvrdio da je sodomija potpuno normalna pojava i da društvo ne treba da je osuduje. Pomocu novca bogatih Židova Hirschfeld je 1897. godine osnovao "Naucni humanitarni fond" – prvi u povjesti legalni savez sodomista, zapocevši aktivnu propagandu homoseksualizma i bucnu kampanju za izmjenu zakona u Pruskoj kojim se zabranjuje homoseksualizam medu muškarcima.

Od 1903. do 1922. godine Hirschfeldov sodomijski savez je izdavao prvi u svijetu almanah homoseksualaca i lezbejki – "Godišnjak za ljude neopredeljene seksualne orijentacije". Hirschfeld je uspio da dobije podršku homosekualaca na visokim položajima koji su bili u okruženju Vilhelma II. Iz zatvora su bile puštene tisuce sodomista prestupnika. Godine 1907. buknuo je veliki politicki skandal – slucaj moltke harden eulenburg– tokom kojeg je njemacko društvo saznalo da sodomisti koje su podržavale židovske vode imaju mocnu podršku u vladi.

Poslije Prvog svjetskog rata organizirani sodomijski pokret proširen je još jednim udruženjem. Usporedo s "Naucnim humanitarnim fondom" pocinje da "radi" i "Institut za seksualnu nauku" pod rukovodstvom istog Hirschfelda. Institut postaje centar sodomijskog razvrata ne samo za cijelu Njemacku, vec i za druge zemlje.

Godine 1919. pod njegovim pokroviteljstvom izlazi film koji propagira homoseksualnost. U Njemackoj, Engleskoj i SAD nicu desetine sodomijskih organizacija sa svojim novinama, casopisima, klubovima i cak hotelima za zabavu.


Od 1919. godine njemacki židov A. Brand je poceo da objavljuje novine "Evgenije" – organ "muške kulture, prijateljstva i slobode". Sa izvesnim E. Fazbinderom, 1921. on izdaje sodomijske novine "Prijateljstvo i sloboda (protiv buržoaskog morala)". Od 1924. one su pocele izlaziti pod nazivom "Prijateljstvo", proglašavajuci se organom svih homoseksualaca i lezbejki. (100 Jahre Schwulenbewegung, 1997, str. 89-90)

U SAD su sodomisti organizirali svoj savez u Chicagu (1924.), u Francuskoj – u Parizu, u Engleskoj – u Londonu i Manchesteru.

Nastaje i svjetska organizacija sodomista - "Svjetska liga za seksualne reforme", koja je 1923. godine okupila u svojim redovima oko 130 tisuca homoseksualaca i lezbejki.


Podržani od židovskih krugova, sodomisti u cilju širenja svog utjecaja primjenjuju najprljavija sredstva – mito, ucjenu, zastrašivanje. Primjer za takvu praksu pružio je sam Hirschfeld. Postoje podaci prema kojima je upravo on bio uzrok samoubojstva industrijalca Alfreda Kruppa 1902. godine, objavivši u jednim berlinskim novinama informaciju o njegovim homosekusalnim vezama. Kako su primjetile cak i njegove pristalice: "Hirschfeld je, po svjedocenju ljudi koji su ga okruživali, za postizanje politickih ciljeva bio spreman na ucjenu. Nije se zaustavljao pred informacijama intimnog karaktera. Buduci da je narušavao profesionalnu etiku, to je dalo povoda jednom dijelu njegovih sledbenika na celu s Benediktom Fridlanderom da se odvoje od njega i da obrazuju paralelan pokret, nazvavši ga Društvom netrivijalnog".

Ispadi i prijestupi sodomista poceli su izazivati ogorcenje u mnogim zemljama. Postoji mnogo primjera da su obicni, normalni ljudi, negodujuci, tukli prestupnike, razbijajuci i palecii kancelarije njihovih saveza i redakcija. Godine 1920., npr, gnjevni gradani su razjurili miting sodomista u centru Munchena, a samog Hirschfelda su dobro istukli. Poslije 1933. godine u Njemackoj je bio obnovljen Zakon protiv homoseksualaca, poslije cega su mnoge sodomiste ponovo smjestili u zatvor, a njihovu "nepristojnu literaturu" spalili.

Poslije Drugog svjetskog rata sodomijski pokret ponovo jaca. Pod pokroviteljstvom "Medunarodnog komiteta za seksualnu ravnopravnost" održavaju se svjetski kongresi sodomista.

Npr. u Frankfurtu na Majni održava se Drugi kongres za seksualnu ravnopravnost. Ovaj kongres je bio posljednji na kojem je liderstvo pripadalo sodomistima iz Njemacke. Pedesetih i šezdesetih godina centar seksualnih prestupnika se premješta u Sjedinjene Države. Imena americkih homoseksualaca postaju svima poznata, pojavljuju se u milionskim izdanjima najvecih novina i casopisa u SAD. U New Yorku nastaje "Front za oslobadanje seksualnih manjina", koji je postao glavni štab za sprovodenje seksualne revolucije u djelu za propagandu i uvodenje sodomijstva. Akcije sodomista zadobijaju otvoreno militantan karakter. Tako su u ljeto 1969. godine u New Yorku u kafeu "Stounvol in" homoseksualci i lezbejke podigli "ustanak" protiv policije i svih koji su istupili protiv njih. Prestupnici su premlacivali policiju, palili kuce. U "ustanku" je ucestvovalo više od dve tisuce sodomista iz New Yorka i okoline. Od tog vremena sodomisti su poceli diktirati svoje uslove vlastima. Homoseksualci i lezbejke ne samo da su dobili sva juristicka prava o kojima sam govorio na pocetku poglavlja, vec su dobili i posebnu zaštitu od "predrasuda". Americko zakonodavstvo zabranilo je cak i da se protestira protiv sodomista, a o djelovanju protiv njih da i ne govorimo.


Sodomija je postala nacin života velikog djela Amerike. Njegov simbol danas je židovska glumica, lezbejka Madona. Teško je naci takvu koncentraciju banalnosti, neukusa i otvorene raspuštenosti, na cemu je ona, zapravo, i napravila svoju karijeru. Pred licem cijele Amerike ova sodomistkinja stalno se ruga kršcanskoj Crkvi, bogohulno manipulirajuci križem izmedu svojih nogu. Proglasivši se biseksualkom, americka porno zvezda "pravi novac" baveci se sodomijom direktno na sceni, ucestvujuci u panseksualnim orgijama, masturbirajuci pred ocima gledaoca.(Evo, na primer, jednog, možda i ne najprovokativnijeg šou-programa, koji je održala sodomistkinja Madona i koji je prikazan na mnogim centralnim kanalima americke televizije. Ovaj šou, na koji je bilo pozvano dvije tisuce ljudi, i koji je gledala "cela Amerika", ubjedljivo odražava nemoralnost i sodomijski duh ove zemlje. Na prvoj sceni, u bijelo-ružicastim nijansama sale bili su mladi muškarci zažarenih pogleda, kojima su jedva kožnim remenima bila pokrivena stidna mjesta. Vezani lancima za pod i zidove, izvodili su tjelima seksualne pokrete.
Na sredini sale uzdizala su se tri Podija. Na svakom su igrale – zapravo plesom pravile erotske "poeme" crnkinje u kratkim hlacama, sa prozracnim pelerinama i vojnickim cizmama. Na ogromnom ekranu "vrtio" se novi video-spot pjevacice – "Erotika": obnažena Madona ljuljala se u visecoj mreži, kupala se u oceanu, igrala sa prijateljicama.
Oko 10 sati je došla Madona osobno. Haljina u stilu XVIII vijeka s "dubokim" dekolteom, cipele s ogromnim potpeticama, s kosom upletenom u dvije kike pri vrhu. Sodomistkinja Madona licila je na malu devojcicu. Svita se popela na drugi sprat, prošla kroz salu i zaustavila se na podiju, gde su mladicu tetovirali spolni ud. Madona se približila mladicu, izvukla novcanicu od dvadeset dolara: "Možeš li mi napraviti dijete?" – pitala je smijuci se. Posjeta je bila kratka, i kroz pola sata sodomistkinja je napustila za nju pripravljeno "polje cudesa".)

Osamdesetih i devedsetih godina u Americi postaju popularne sodomitske svadbe. Tisuce homoseksualaca i lezbejki sklapa zakonite "istospolne brakove", a u nekim državama cak im daju i prednost prilikom usvajanja djece.

Sodomitski lideri su zahtjevali da se njihovi brakovi crkveno posvecuju. Žucni protesti jednog dela kršcanskog sveceništva bili su brzo ugušeni uz pomoc vlasti.


Prvi su zahtjevima sodomista odgovorili židovi. Reformatorske sinagoge su, bez posebne formalnosti "posvecivale" brakove homoseksualaca i lezbejki. Da bi se razvejale sumnje nekih kolebljivih rabina, u Philadelphiji je sazvana Centralna konferencija rabina reformatorskih sinagoga (ukupno 1750 rabina), koja je zvanicno odobrila sodomijske svadbe. "Odluka konferencije" izjavio je rabin A. Krolov iz sinagoge u Vestfildu "ima obavezujuci karakter." (San Francisco Chronicle, 29. 3. 1996.)


Sodomija je, takoder, bila odobrena od strane mnogih "kršcanskih" crkava SAD, i to od luterana, kalvinista, evangelista, a takode i od Episkopalne crkve, unitarista i metodista.


Ljeta 1997. sodomisti cjelog svjeta proslavljali su stogodišnjicu organiziranog sodomijskog pokreta, koji je trijumfirao nad kršcanskim "predrasudama". Tokom gotovo cetiri mjeseca sodomisti su sprovodili pripreme po glavnim ulicama San Francisca, koje su bile ukrašene zastavicama homoseksualaca i lezbejki – "dugom".(Ove zastave uvjek vise na kucama u kojima žive sodomisti. U kvartu Kastro (San Francisco) cjele ulice pripadaju sodomistima. Tu se nalaze mjesta za zabavu kafei, sumnjivi lokali.)

Sodomijski "praznici" održavani su u koncertnim salama, kulturnim centrima, bibliotekama i muzejima. "Kulturni program "praznovanja su organizirali i financirali sodomijske i židovske organizacija – "Centar homoseksualaca i lezbejki San Franciska", "Geteov institut", "Harvej milk institut", "Centar holokausta Sjeverne Kalifornije", "Komitet za održavanje festivala židovskih filmova".

"Kulturni program" je, izmedu ostalog, ukljucivao:

– ciklus lekcija iz povjesti i prakse homoseksualizma i lezbejstva u biblioteci Gete instituta i u glavnoj gradskoj biblioteci.
– koncert horova homoseksualaca i lezbejki u Velikoj sali masonskog templa Kalifornije;
– prikazivanje klasicnih filmova o životu homoseksualaca i lezbejki u gradskim bioskopima;
– održavanje konkursnog festivala sodomitskih filmova u glavnoj bioskopskoj sali sodomista u kvartu Kastro;
– otvaranje Muzeja seksologije po imenu Magnusa Hirschfelda.(Ulaz u muzej košta 35 dolara, u sredini velike sale je podiji, oko njega u specijalnim ložama su prilegli posjetitelji kojima se služe aromaticna uzbudujuca jela i pica, na podiju se odvijaju "seksualne igre" razlicitih "seksualnih orijentacija". Uz salu su sobe sa velikim krevetima gde posjetioci odvode (uz posebnu naplatu) "eksponat" koji im se dopao.)

Kulminacija sodomitskih praznovanja je bila velika gej-parada po glavnim ulicama medunarodne prestonice sodomista.


Premda se gej-parada od 1970. svake godine održava u San Franciscu (ovo je bila XXVII), stanovnici su u jedan glas govorili da ovako nešto još nisu vidjeli. Prema zvanicnim podacima, u sodomijskom sabatu je ucestvalo od 500 tisuca do 700 tisuca ljudi, od 10 ujutro do 18 sati navecer.(San Francisco Chronicle, 30. 6. 1997.) Ulice bliže centru bile su pune gomila sodomista i onih koji su ih podržavali.


Veliku gej-paradu otvorio je osobno gradonacelnik San Francisca, a s pozdravnim govorima sodomistima su se obratili i predstavnici vlade i Kongresa SAD. Sa izrazima saosecanja prema sodomistima nastupila je clan Kongresa SAD, lezbejka S. Suhurner.


Paradu je otvorilo 200 parova lezbejki, grudi obnaženih do pojasa, na motorima. Mnogima od njih grudi su bile živo obojene, a pojedine su na stomacima imale nacrtane sotonisticke znakove. Lezbejke su vozile polako, uzvikujuci svoje parole a one koje su sjedele pozadi na motociklima, bacale su u gomilu paketice s prezervativima i sodomijskim lecima.


Iza lezbejki dolazili su isto tako motorizirani parovi homoseksualaca. Oni su bili obojeni i iscrtani više od lezbejki: narocito "prijatelji" muškog spola koji su sjedeli na zadnjem sjedištu.


Iza motoriziranih lezbejki i homoseksualaca sljedila je kolona sodomista na biciklima.

Na nekoliko vozila sa platformama bili su clanovi sportskih klubova homoseksualaca, poput sovjetskih komsomolaca dvadesetih godina, izvodeci sportske radnje i izvikujuci parole.

Neprestano je treštala glasna muzika, odzvanjale su pjesme koje su izvodili sodomijski orkestri i horovi.

Posle prolaska motociklista i sodomista na vozilima sa platformama, ulicama su prošle beskrajne kolone, poredane u redove, pješaka sodomista i ostalih izopacenika.

Zvececi lancima i šibajuci bicevima promarširali su mracni mazohisti i sadomazohisti.

Na kratkom odstojanju od pješaka sodomista kretali su se, na desetak motocikala, zoofili – muškarci i žene. Na sjedištima motocikala, pored svakog je sjedela omiljena životinja – po pravilu, pas.

Motocikliste su opet smjenile kolone pešaka sodomista. Posebno su išle kolone homoseksualaca Azijata – Japanaca, Kineza, Korejanaca.

Posle azijatskih sodomista i kolone homoseksualaca i lezbejki periodicno su pocele smjenjivati se grupe pojedinaca i organizacija za podršku sodomistima. Prolazili su mnogobrojni automobili s natpisima pozdrava i podrške od strane državnih, religioznih i kulturnih ustanova Amerike. Poseban utisak su proizvele luksuzne limuzine koje koriste viši državni cinovnici i rukovodioci velikih korporacija. Medu ovim limuzinama nalazile su se i one s predstavnicima Vlade i Kongresa SAD.

U zasebnim kolonama prošli su biseksualci i transseksualci, a za njima ponovo razlicite organizacije za podršku sodomistima.

Živu sliku je pružala velika kolona ispred koje je na transparentu bilo napisano: "Židovi za podršku homoseksualaca i lezbejki". Židovi su, uz gromoglasnu muziku, položivši ruku na rame jedan drugom, obrazovali kolo i plesali nacionalne igre pozivajuci sve Židove da im se prikljuce.

Stotine vozila s platformama na kojima su umjetnici izvodili glazbene numere ponovo su smjenjivale kolone i grupe za podršku sodomistima – od strane televizije, nogometaša, pilota itd.

Ucestovali su i americki svecenici. Ispred svake je nošen transparent sa imenom crkve koja podržava sodomiste. Narocito je mnogobrojna bila kolona Episkopalne crkve San Francisca, koju je predvodio episkop Sving, inicijator stvaranja Crkve Antikristove – Organizacije ujedinjenih religija. Iza episkopalaca sjedili su luterani, zatim baptisti, metodisti, unitarij anci, Gradska crkva, evangelisti i dr. Neki su nosili bogohulne parole poput: "Bog-gej".

Samo da predocim koliko je to i kod nas zastupljeno, ali jos u povoju.

Sto li nas ceka?

Quitting is not an option.Fight on.

tinton
stripovi.com suradnik14646 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 27/05/2013 :  19:50:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Go to Top of Page

bagi
Advanced MemberBosnia and Herzegovina
3751 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 27/05/2013 :  19:57:00  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Zaista cinjenice za zamisliti se...Hej,možda je to i kazna koju dugo cekamo od svevišnjega - da svi postanemo sodomisti i izjebemo jedni druge do strašne i zle smrti pri tome ne ostavivši nasljednike za sobom (jelte dokazano je da sodomija nemože namaketi potomstvo-bar ne prirodnim putem) te privedemo ovo opako i naopako covjecanstvo kraju kojem i zaslužuje...

Wtf?

Edited by - bagi on 27/05/2013 20:00:23
Go to Top of Page

lwood
Advanced MemberColombia
37638 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/05/2013 :  19:57:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ovakvu gomilu gluposti odavno nisan vidija

La libertad sublime derrama las auroras de su invencible luz.La humanidad entera,que entre cadenas gime,comprende las palabras del que murió en la cruz


Go to Top of Page

Jasko
Advanced MemberNicaragua
6048 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 27/05/2013 :  19:57:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Nauci sta je polimorfizam, te ces mozda shvatiti.
Go to Top of Page

Smomo8
Average MemberCroatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 27/05/2013 :  21:53:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message
govoris o sodomiji a nisi spomenuo Marquis de Sadea.

"There are no men like me. Only me"

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page

brni
Advanced MemberCroatia
10043 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 27/05/2013 :  21:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
@Tonka

Koji si se vrag sad uvatia ovih tema..jbt svaki put kad se vratis iz przuna imas neke fiks ideje..


"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced MemberGermany
11632 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/05/2013 :  22:03:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by Smomo8

govoris o sodomiji a nisi spomenuo Marquis de Sadea.


Da zacetnika, mislim da svi znaju tko je on.

Quitting is not an option.Fight on.
Go to Top of Page

Poli
Advanced MemberSlovenia
26367 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 27/05/2013 :  22:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced MemberGermany
11632 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/05/2013 :  22:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by brni

@Tonka

Koji si se vrag sad uvatia ovih tema..jbt svaki put kad se vratis iz przuna imas neke fiks ideje..
Nije to fiks ideja vec cinjenica.
Vidim kad sam ja na forumu odmah se aktiviraš, naša ljubav je nerazdvojna

Quitting is not an option.Fight on.
Go to Top of Page

brni
Advanced MemberCroatia
10043 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 27/05/2013 :  22:06:30  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
I ako mi mozes objasnit ovu recenicu u signature - "bog je ne pokrenuti pokretac svega"..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced MemberGermany
11632 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/05/2013 :  22:08:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Uskoro tema o tome

Quitting is not an option.Fight on.
Go to Top of Page

brni
Advanced MemberCroatia
10043 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 27/05/2013 :  22:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

Uskoro tema o tomeOk..radujem se..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member3513 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 27/05/2013 :  22:14:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
Sodomy Fellatio Cunnilingus Pederasty
Father, why do these words sound so nasty?
Masturbation can be fun Join the holy orgy Kama Sutra Everyone!
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior MemberCroatia
2683 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 27/05/2013 :  22:18:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
Kakva gomila klerofašistickih gluposti!
Nisu problem samo gejevi nego tu treba odmah utrpati i židove i masone.
Najbolje da ih odmah sve potrpamo u stocne vagone i pravac u logore smrti.
Šokiran sam ovom gomilom kretenizma.

Policajac dolazi i vidi djecaka kako place i pita ga: 'Zašto placeš, djecace?'
Djecak: 'Ma, bio sam na kiosku i Zagor još nije izašao.'
Na to policajac izvadi pištolj, uperi ga u kiosk i povice: 'Izadi, Zagore, necemo ti ništa!'
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9637 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 27/05/2013 :  22:28:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
mmmm mile ovcice:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced MemberGermany
11632 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/05/2013 :  22:29:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Ja sam šokiran kako se ti imaš obraza obracati tako nekome s kime prvi puta postaš.
Nitko nije rekao da ih treba pobiti. Drugo je homoseksualnost drugo je cin, i heteroseksualni cin van braka je grijeh.
Nitko ne osuduje osobe vec grijeh.
Umjesto da vrijedaš, daj neke argumente.

Quitting is not an option.Fight on.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9637 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 27/05/2013 :  22:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
ali meni se svidjaju ovcice:) sta si nervozan:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

fikus
Senior Member1962 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 27/05/2013 :  22:35:01  Show Profile Show Extended Profile
Tri nedjelje dana jebe Šarca Kraljevic Marko,
Kad se najebaše,
Oba se posraše.

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced MemberGermany
11632 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/05/2013 :  22:35:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Ništa tebi nisam rekao

Quitting is not an option.Fight on.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9637 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 27/05/2013 :  22:35:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

Ja sam šokiran kako se ti imaš obraza obracati tako nekome s kime prvi puta postaš.
Nitko nije rekao da ih treba pobiti. Drugo je homoseksualnost drugo je cin, i heteroseksualni cin van braka je grijeh.
Nitko ne osuduje osobe vec grijeh.
Umjesto da vrijedaš, daj neke argumente.ajd ozbiljno, zasto je grijeh imati seksualne odnose izvan braka? to me jako zanima kao ateista? jesi ozenjen? i ako nisi da li si nevin?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mladjo
ModeratorCroatia
16313 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/05/2013 :  22:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Moram reci da je ovo stvarno krajnje neprimjeren topic (mislim, naravno na prvi post). Ne samo da ovakve rasprave nisu dopuštene na forumu, nego se krše sa osnovnim ljudskim pravima i slobodama. Vrlo uznemiravajuci, da ne kažem opasan, nacin razmišljanja.Tonka, ocito je da tvoji razmišljanja u tim stvarima nisu spojiva sa pravilima ovoga foruma, pa te molim da više ne otvaraš ovakve teme.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member3513 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 27/05/2013 :  22:36:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
mislis

????? ?????, ???? ????? ???? ??????? ??? ?? ????!

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000