Author |
Topic  |
Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts
Member since 11/04/2011 |
Posted - 31/05/2013 : 13:57:29
|
Ako ima neko ideju za neku novu kategoriju ili zeli da me pomogne onda neka mi posalje PM. |
"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
|
 |
|
Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts
Posted - 31/05/2013 : 14:02:38
|
quote: Originally posted by Deers
Zanimljivo ti je to, nadam se samo da ti nece entuzijazam splasnuti nakon par mjeseci 
I ja se nadam po sto je ljetna sezona i postoji sansa da cu biti vise aktivan  |
"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
|
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 31/05/2013 : 14:25:07
|
quote: Originally posted by bjelolasica
quote: Originally posted by tinton
a mene nigdje 
Ti si uvijek prvi u našim srcima.
 |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17573 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 31/05/2013 : 14:28:58
|
haha, a ove kategorije su tvoja osobna procjena ili?
A zašto je delboj pobjednik mjeseca? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts
Posted - 31/05/2013 : 14:49:02
|
quote: Originally posted by DeeCay
haha, a ove kategorije su tvoja osobna procjena ili?
A zašto je delboj pobjednik mjeseca?
Tacno, to su moje procjene. Sto se tice nagrade to je bila mala sala jer ovaj prvi izvjestaj je kao neka vrsta eksperimenta da vidim kako ce ljudi da reaguju. Sledeci mjesec cu da dodjelim pravu nagradu. |
|
Edited by - Lastsioux on 31/05/2013 14:54:12 |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 31/05/2013 : 15:06:37
|
Možda da daš prilike ljudima da glasaju za onog ko bi morao dobiti mjesecnu nagradu... Ja se slažem da delboj bude prvi dobitnik mjeseca, covjek je to zaslužio!
A ti otvoriš još jedan topic u kojem ce biti samo glasanja za sve kategorije koje ti predložiš. Nek bude demokracija |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
emirem
Advanced Member

10855 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 31/05/2013 : 15:35:48
|
vidiš po avataru da ce to završiti na tržnici u Peckhamu 
samo 1 funta haj'mo narode! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
emirem
Advanced Member

10855 Posts
Posted - 31/05/2013 : 15:51:08
|
Good trade! (Wind in Hair) |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 31/05/2013 : 16:14:49
|
quote: Originally posted by acestroke
Pa sad ispade da je i nagrada jos izmisljena ...
:(

to baš i nece natirat forumaše da se polome  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 31/05/2013 : 17:20:29
|
Lastsioux, kako si to lijepo i ukusno poslozio, svaka cast, bio je to odmor za moje oci.. uzivala sam gledati neciji trud, i osjetiti ozbiljnost kojom se posvetio poslu. Svaka cast, takva otvaranja topica su rijetka, najcesce se iz aviona baci link, bez rijeci vlastite o temi, misljenja za kojim bi se drugi poveli.. Dobri duse foruma, ovime si zasluzio biti forumas dana, ako nista drugo. A sirom sam otvorila oci, u nevjerici, da sam tvoj izbor za topic mjeseca. Hvala ti, to mi je velika nagrada, veca od svih nekakvih sluzbenih priznanja, nagrada su mi ljudi koji u topicu pronadu nesto lijepo za sebe.
Posto sam vec i na listi visoko po broju postova u maju, vidim ono sto mi se i ne svida. Nadasve volim kvalitetu, kvantiteta to nije, i obecavam da cu se popraviti (a, mozda hocu ) i manje spamati, oftopicariri, i tak to.
Kao tvoj odabir za topic mjeseca, uzimam si pravo reci da bi doista mogao napraviti nekakvo glasanje, kojem bi nas izlozio, pa uz sve spomenute u kategorijama, napraviti listu od desetak najmarljivijih za tipkovnicom u maju, i od toga dobiti glas naroda, da i demokracija i deekaj budu zadovoljeni. 
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 31/05/2013 : 19:33:14
|
Mislim da je tema dobra ideja, samo bih izbacio "naj" ovo ili ono, posto se radi ipak o previse subjektivnom izboru samo jednog clana, ali izvjestaj u obliku staistike, to je pun pogodak. Dakle, malo manje stvari u pravcu ko je u cemu najbolji, a malo vise statistickih podataka, i onda ce biti sve za 10.
Primjer za mjesecnu statistiku: Koliko ima novih clanova, koliko je ko ostavio postova, koliko je novih tema, recenzija itd. Koje teme su uzdrmale forum najvise u toku mjeseca i slicno. Na taj nacin i oni odsutni clanovi mogu da ulete na ovu temu i vide sta su propustili u toku mjeseca. |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 31/05/2013 : 20:53:40
|
Fora ti je ovo Lastsioux, pogotovo ova statistika i intervju sa Burattinijem. Samo naprijed!
Ali pošteno si nas zbunio sa ovom mjesecnom nagradom za Delboja... još uvijek mi nije jasno... : )
U biti, izbaci mjesecnu nagradu... ako vec mora biti nagrada, neka bude godišnja.... motivacija za cijelogodišnje tipkanje... : ) |
 |
|
Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts
Posted - 31/05/2013 : 21:31:13
|
quote: Originally posted by DeeCay
Možda da daš prilike ljudima da glasaju za onog ko bi morao dobiti mjesecnu nagradu... Ja se slažem da delboj bude prvi dobitnik mjeseca, covjek je to zaslužio!
A ti otvoriš još jedan topic u kojem ce biti samo glasanja za sve kategorije koje ti predložiš. Nek bude demokracija
Ali to znaci vise posla za mene Ok, za 2 sedmice otvoricu novi topic gdje ljudi mogu da glasaju za juni mjesec. |
|
 |
|
Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts
Posted - 31/05/2013 : 21:35:41
|
quote: Originally posted by King Warrior
Mislim da je tema dobra ideja, samo bih izbacio "naj" ovo ili ono, posto se radi ipak o previse subjektivnom izboru samo jednog clana, ali izvjestaj u obliku staistike, to je pun pogodak. Dakle, malo manje stvari u pravcu ko je u cemu najbolji, a malo vise statistickih podataka, i onda ce biti sve za 10.
Primjer za mjesecnu statistiku: Koliko ima novih clanova, koliko je ko ostavio postova, koliko je novih tema, recenzija itd. Koje teme su uzdrmale forum najvise u toku mjeseca i slicno. Na taj nacin i oni odsutni clanovi mogu da ulete na ovu temu i vide sta su propustili u toku mjeseca.
Hmm.. Da li postoji mogucnost da se provjeri koliko novih clanova se primilo? To ce biti malo teze ali ako postoji nacin da sve to provjerim onda cu pokusati. |
|
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts
Posted - 31/05/2013 : 21:42:17
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Lastsioux, kako si to lijepo i ukusno poslozio, svaka cast, bio je to odmor za moje oci.. uzivala sam gledati neciji trud, i osjetiti ozbiljnost kojom se posvetio poslu. Svaka cast, takva otvaranja topica su rijetka, najcesce se iz aviona baci link, bez rijeci vlastite o temi, misljenja za kojim bi se drugi poveli.. Dobri duse foruma, ovime si zasluzio biti forumas dana, ako nista drugo. A sirom sam otvorila oci, u nevjerici, da sam tvoj izbor za topic mjeseca. Hvala ti, to mi je velika nagrada, veca od svih nekakvih sluzbenih priznanja, nagrada su mi ljudi koji u topicu pronadu nesto lijepo za sebe.
Posto sam vec i na listi visoko po broju postova u maju, vidim ono sto mi se i ne svida. Nadasve volim kvalitetu, kvantiteta to nije, i obecavam da cu se popraviti (a, mozda hocu ) i manje spamati, oftopicariri, i tak to.
Kao tvoj odabir za topic mjeseca, uzimam si pravo reci da bi doista mogao napraviti nekakvo glasanje, kojem bi nas izlozio, pa uz sve spomenute u kategorijama, napraviti listu od desetak najmarljivijih za tipkovnicom u maju, i od toga dobiti glas naroda, da i demokracija i deekaj budu zadovoljeni. 
Bas mi je drago da ti se dopada i samo nastavi sa finim radom.   |
|
 |
|
Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts
Posted - 31/05/2013 : 21:45:35
|
Otideš na "Members" i tamo biraš Member Name Title Posts Last Post Member Since Country
Ahh to nisam primjetio jer sam samo koristio search opciju. Hvala. odmah cu se baciti na posao.  |
|
 |
|
Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts
Posted - 31/05/2013 : 21:55:35
|
quote: Originally posted by emirem
Good trade! (Wind in Hair)
Odavno nisam pogledo taj film, moracu da kupim dvd  |
|
 |
|
kucak
Average Member

.jpg)
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 31/05/2013 : 21:57:22
|
Bravo majstore, jako lijepo i zanimljivo. Sažeto i pregledno. Dobra ideja i još bolja provedba. Ako mi padne na pamet kakav prijedlog napisat cu. Zasada sve suuupeeeeeer.
P.S. dodaj me na listu, iako po pisanju nisam baš aktivan. Ali neka me tu... |
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
 |
|
emirem
Advanced Member

10855 Posts
Posted - 31/05/2013 : 22:13:38
|
quote: Originally posted by Lastsioux
quote: Originally posted by emirem
Good trade! (Wind in Hair)
Odavno nisam pogledo taj film, moracu da kupim dvd 
Ej,ja ti imam bluray extended iz US ali kodiran za EU regiju i stoji mi na polici vec dugo vremena..amazon mi nakon reklamcije vratio novac a film ostao mogao bih ti pokloniti ako hoces?
 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Topic  |
|