forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Mjesecni Izvjestaj Clanova - Maj/Svibanj 2013
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 31/05/2013 : 13:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message
Ako ima neko ideju za neku novu kategoriju ili zeli da me pomogne onda neka mi posalje PM.

"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 31/05/2013 : 14:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message
quote:
Originally posted by Deers

Zanimljivo ti je to, nadam se samo da ti nece entuzijazam splasnuti nakon par mjeseci

I ja se nadam po sto je ljetna sezona i postoji sansa da cu biti vise aktivan

"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 31/05/2013 : 14:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Zanimljivo, samo guraj.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 31/05/2013 : 14:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:
Originally posted by tinton

a mene nigdje

Ti si uvijek prvi u našim srcima.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17573 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 31/05/2013 : 14:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
Ja u svemu ovome ne vidim baš nekog smisla.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 31/05/2013 : 14:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
haha, a ove kategorije su tvoja osobna procjena ili?

A zašto je delboj pobjednik mjeseca?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 31/05/2013 : 14:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:
Originally posted by delboj

Ja u svemu ovome ne vidim baš nekog smisla.

+1
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 31/05/2013 : 14:49:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

haha, a ove kategorije su tvoja osobna procjena ili?

A zašto je delboj pobjednik mjeseca?

Tacno, to su moje procjene. Sto se tice nagrade to je bila mala sala jer ovaj prvi izvjestaj je kao neka vrsta eksperimenta da vidim kako ce ljudi da reaguju. Sledeci mjesec cu da dodjelim pravu nagradu.

Edited by - Lastsioux on 31/05/2013 14:54:12
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 31/05/2013 : 15:06:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Možda da daš prilike ljudima da glasaju za onog ko bi morao dobiti mjesecnu nagradu... Ja se slažem da delboj bude prvi dobitnik mjeseca, covjek je to zaslužio!

A ti otvoriš još jedan topic u kojem ce biti samo glasanja za sve kategorije koje ti predložiš. Nek bude demokracija

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10855 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 31/05/2013 : 15:35:48  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:

vidiš po avataru da ce to završiti na tržnici u Peckhamu

samo 1 funta haj'mo narode!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 31/05/2013 : 15:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Pa sad ispade da je i nagrada jos izmisljena ...

:(

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10855 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 31/05/2013 : 15:51:08  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
Good trade! (Wind in Hair)

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/05/2013 : 16:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

Pa sad ispade da je i nagrada jos izmisljena ...

:(

to baš i nece natirat forumaše da se polome

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 31/05/2013 : 17:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Lastsioux, kako si to lijepo i ukusno poslozio, svaka cast, bio je to odmor za moje oci.. uzivala sam gledati neciji trud, i osjetiti ozbiljnost kojom se posvetio poslu. Svaka cast, takva otvaranja topica su rijetka, najcesce se iz aviona baci link, bez rijeci vlastite o temi, misljenja za kojim bi se drugi poveli..
Dobri duse foruma, ovime si zasluzio biti forumas dana, ako nista drugo.
A sirom sam otvorila oci, u nevjerici, da sam tvoj izbor za topic mjeseca. Hvala ti, to mi je velika nagrada, veca od svih nekakvih sluzbenih priznanja, nagrada su mi ljudi koji u topicu pronadu nesto lijepo za sebe.

Posto sam vec i na listi visoko po broju postova u maju, vidim ono sto mi se i ne svida. Nadasve volim kvalitetu, kvantiteta to nije, i obecavam da cu se popraviti (a, mozda hocu ) i manje spamati, oftopicariri, i tak to.

Kao tvoj odabir za topic mjeseca, uzimam si pravo reci da bi
doista mogao napraviti nekakvo glasanje, kojem bi nas izlozio,
pa uz sve spomenute u kategorijama, napraviti listu od desetak najmarljivijih za tipkovnicom u maju, i od toga dobiti glas naroda, da i demokracija i deekaj budu zadovoljeni.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 31/05/2013 : 19:33:14  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Mislim da je tema dobra ideja, samo bih izbacio "naj" ovo ili ono, posto se radi ipak o previse subjektivnom izboru samo jednog clana, ali izvjestaj u obliku staistike, to je pun pogodak.
Dakle, malo manje stvari u pravcu ko je u cemu najbolji, a malo vise statistickih podataka, i onda ce biti sve za 10.

Primjer za mjesecnu statistiku: Koliko ima novih clanova, koliko je ko ostavio postova, koliko je novih tema, recenzija itd.
Koje teme su uzdrmale forum najvise u toku mjeseca i slicno.
Na taj nacin i oni odsutni clanovi mogu da ulete na ovu temu i vide sta su propustili u toku mjeseca.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 31/05/2013 : 20:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
Fora ti je ovo Lastsioux, pogotovo ova statistika i intervju sa Burattinijem. Samo naprijed!

Ali pošteno si nas zbunio sa ovom mjesecnom nagradom za Delboja... još uvijek mi nije jasno... : )

U biti, izbaci mjesecnu nagradu... ako vec mora biti nagrada, neka bude godišnja.... motivacija za cijelogodišnje tipkanje... : )
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 31/05/2013 : 21:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Možda da daš prilike ljudima da glasaju za onog ko bi morao dobiti mjesecnu nagradu... Ja se slažem da delboj bude prvi dobitnik mjeseca, covjek je to zaslužio!

A ti otvoriš još jedan topic u kojem ce biti samo glasanja za sve kategorije koje ti predložiš. Nek bude demokracija

Ali to znaci vise posla za mene Ok, za 2 sedmice otvoricu novi topic gdje ljudi mogu da glasaju za juni mjesec.

Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 31/05/2013 : 21:35:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Mislim da je tema dobra ideja, samo bih izbacio "naj" ovo ili ono, posto se radi ipak o previse subjektivnom izboru samo jednog clana, ali izvjestaj u obliku staistike, to je pun pogodak.
Dakle, malo manje stvari u pravcu ko je u cemu najbolji, a malo vise statistickih podataka, i onda ce biti sve za 10.

Primjer za mjesecnu statistiku: Koliko ima novih clanova, koliko je ko ostavio postova, koliko je novih tema, recenzija itd.
Koje teme su uzdrmale forum najvise u toku mjeseca i slicno.
Na taj nacin i oni odsutni clanovi mogu da ulete na ovu temu i vide sta su propustili u toku mjeseca.

Hmm.. Da li postoji mogucnost da se provjeri koliko novih clanova se primilo? To ce biti malo teze ali ako postoji nacin da sve to provjerim onda cu pokusati.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 31/05/2013 : 21:37:22  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
Otideš na "Members" i tamo biraš
Member Name Title Posts Last Post Member Since Country

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 31/05/2013 : 21:42:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Lastsioux, kako si to lijepo i ukusno poslozio, svaka cast, bio je to odmor za moje oci.. uzivala sam gledati neciji trud, i osjetiti ozbiljnost kojom se posvetio poslu. Svaka cast, takva otvaranja topica su rijetka, najcesce se iz aviona baci link, bez rijeci vlastite o temi, misljenja za kojim bi se drugi poveli..
Dobri duse foruma, ovime si zasluzio biti forumas dana, ako nista drugo.
A sirom sam otvorila oci, u nevjerici, da sam tvoj izbor za topic mjeseca. Hvala ti, to mi je velika nagrada, veca od svih nekakvih sluzbenih priznanja, nagrada su mi ljudi koji u topicu pronadu nesto lijepo za sebe.

Posto sam vec i na listi visoko po broju postova u maju, vidim ono sto mi se i ne svida. Nadasve volim kvalitetu, kvantiteta to nije, i obecavam da cu se popraviti (a, mozda hocu ) i manje spamati, oftopicariri, i tak to.

Kao tvoj odabir za topic mjeseca, uzimam si pravo reci da bi
doista mogao napraviti nekakvo glasanje, kojem bi nas izlozio,
pa uz sve spomenute u kategorijama, napraviti listu od desetak najmarljivijih za tipkovnicom u maju, i od toga dobiti glas naroda, da i demokracija i deekaj budu zadovoljeni.

Bas mi je drago da ti se dopada i samo nastavi sa finim radom.

Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 31/05/2013 : 21:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message
quote:

Otideš na "Members" i tamo biraš
Member Name Title Posts Last Post Member Since Country

Ahh to nisam primjetio jer sam samo koristio search opciju. Hvala. odmah cu se baciti na posao.

Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 31/05/2013 : 21:55:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message
quote:
Originally posted by emirem

Odavno nisam pogledo taj film, moracu da kupim dvd

Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 31/05/2013 : 21:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message
Bravo majstore, jako lijepo i zanimljivo.
Sažeto i pregledno.
Dobra ideja i još bolja provedba.
Ako mi padne na pamet kakav prijedlog napisat cu.
Zasada sve suuupeeeeeer.

P.S. dodaj me na listu, iako po pisanju nisam baš aktivan.
Ali neka me tu...

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10855 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 31/05/2013 : 22:13:38  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:
Originally posted by Lastsioux

quote:
Originally posted by emirem

Odavno nisam pogledo taj film, moracu da kupim dvd

Ej,ja ti imam bluray extended iz US ali kodiran za EU regiju i stoji mi na polici vec dugo vremena..amazon mi nakon reklamcije vratio novac a film ostao mogao bih ti pokloniti ako hoces?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/05/2013 : 22:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
odlican omot

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000