Author |
Topic |
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30976 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 12/04/2014 : 23:46:32
|
da, Arsenal nicim ne ulijeva povjerenje da ce osvojit FA Cup, danas na penale izbacili Wigana! Wigan svakako najbolje izgleda od 4 ekipe koje ce u Play off za Premierleague, ali to je najjaci Play off na svijetu i redovito najveci favoriti se ne plasiraju u Premierleague (QPR, Derby i Wigan su sigurni, a volio bi da mali Bournemouth ude u Play off). Inace i najmanji grad koji je ikad igrao u Premierleague, Burnley (70000 stanovnika) je na dobrom putu povratka u Premierleague, 8 bodova prednosti zadnja 4 kola ne bi smjeli prokockati! Sve je to ok, al nek sutra Liverpool dobije |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30976 Posts
Posted - 16/04/2014 : 22:49:01
|
Rasplet sve bliže, veliki kiks Cityja veceras doma samo remizirao sa posljednjim Sunderlandom, kako sada stvari stoje za 27.4. pada odluka Liverpool ili Chelsea? |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 16/04/2014 : 23:34:04
|
Prvo da prodje Noric. Da Manone nije kiksnuo, sa sigurnoscu bi mogli da kazemo da je Siti otpao, ovako je jos za vratom. Sanderlend je muski odigrao. Kad bi uzeli i bod protiv Celsija, onda bi Liverpul mogao i na X 27. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30976 Posts
Posted - 17/04/2014 : 06:26:35
|
Norwich je stara mušterija, zadnje 3 Suarez im utrpao 8 golova, a vec dugo nije zabio :-)
04.12.13 Liverpool Norwich 5 : 1 19.01.13 Liverpool Norwich 5 : 0 29.09.12 Norwich Liverpool 2 : 5 28.04.12 Norwich Liverpool 0 : 3
Liverpoolu igra i neriješeno sa Chelseajem, uz sve ostale pobjede opet ce biti prvaci! Pobjeda nad Chelseajem znaci 99 % naslov!
|
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30976 Posts
Posted - 17/04/2014 : 06:30:34
|
Chelsea nema gdje kiksnuti, ali mora dobiti Liverpool želi li biti prvak, vidjet cemo, nadam se da ce ih malo ludi ritam omesti! Inace, svaka cast Sunderlandu, zaslužili su pobjedu jucer!
quote: Originally posted by Caleb
Prvo da prodje Noric. Da Manone nije kiksnuo, sa sigurnoscu bi mogli da kazemo da je Siti otpao, ovako je jos za vratom. Sanderlend je muski odigrao. Kad bi uzeli i bod protiv Celsija, onda bi Liverpul mogao i na X 27.
|
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30976 Posts
Posted - 20/04/2014 : 10:57:22
|
NOVINARI ŠOKIRANI
Mourinhovo ludilo dobilo jednu sasvim novu dimenziju!
Karizmaticni portugalski nogometni strucnjak Jose Mourinho odradio je još jednu konferenciju za novinare za pamcenje, nakon što je njegova momcad pretrpjela neocekivani poraz u utrci za naslov prvaka...
Chelsea je u subotu na svom Stamford Bridgeu poražen od Sunderlanda s 1-2, cime je Liverpool dobio priliku odvojiti se na velikih pet bodova prednosti uoci dolaska Chelseaja na Anfield. Menadžer londonskog sastava bio je vrlo ljut nakon susreta i poraza od Sunderlanda, a njegova kratka konferencija za novinare zvucala je ovako:
'Želim reci cetiri stvari. Odmah vam se ispricavam jer ce to biti jedino što cete cuti od mene danas, jer bih vam na svako iduce pitanje odgovarao na isti nacin,' zapoceo je Mourinho, a potom krenuo redom cestitati.
'Prije svega želim cestitati svojim igracima jer su dali sve što su imali i ono što nisu imali. Cestitam Sunderlandu, jer je pobijedio. Zatim cestitam Mikeu Deanu (sucu) jer je fantasticno sudio utakmicu. I cestitam Mikeu Rileyju (šefu premierligaških sudaca) koji tijekom cijele sezone odraduje fantastican posao. Pogotovo u završnici sezone, posebno kada su momcadi koje su u igri za naslov u pitanju,' rekao je Mourinho te se zaputio prema izlazu kada su novinari graknuli da žele objašnjenje komentara.
'Rekao sam sve što sam imao. Te su cetiri kljucne stvari koje sam imao za reci. Cestitao sam svojim igracima jer su dali sve od sebe. Borili su se i igrali su do posljednje sekunde, te smatram da su zaslužili moju pohvalu. Zatim sam cestitao igracima Sunderlanda, neovisno na koji su nacin ili zašto su osvojili ova tri boda, ali jesu. To je velika stvar za njih i zato im cestitam. Cestitao sam i Mikeu Deanu, jer smatram da je njegova izvedba bila nevjerojatna i smatram da je u redu da mi menadžeri odamo priznanje sucima za takve nastupe. Došao je na Stamford Bridge odraditi povijesni nastup i u tome je uspio. Mikeu Rileyju sam cestitao jer je on šef svim sucima i jer smatram da je iza njega fantasticna sezona. Zato cestitam i njemu. Hvala vam,' rekao je Mourinho i napustio konferencijsku sobu.
Kakve ce posljedice snositi zbog svojih sarkasticnih komentara teško je predvidjeti, jer teoretski nije izjavio ništa pogrdno prema sucima. Hvalio ih je, ali na sarkastican nacin. Bit ce zanimljivo vidjeti hoce li engleska Premierliga imati hrabrosti kazniti Mourinha zbog toga.
|
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30976 Posts
Posted - 20/04/2014 : 10:58:31
|
Stavrno sam mislio kako Chelsea nema gdje kiksnuti, senzacija jucer Chelsea-Sunderland 1:2! |
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
Posted - 20/04/2014 : 11:35:43
|
Celsi jeste ostecen za penal, a kod izjednacujuceg gola, dva igraca Sanderlenda su bila u zaledju, ali ne i igrac koji je postigao pogodak. Greske se desavaju, ali Celsi je sam kriv.. igrao je protiv poslednje ekipe.. Sad se setih onog gola Kerola kada je faulirao Minjolea, a sudija mrtav ladan priznao pogodak...
Murinjo ove sezone mnogo serenda.. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
Posted - 20/04/2014 : 12:03:15
|
Meni deluje da je Altidor ispruzio nogu u pokusaju da iscenira... mada, ne vidi se lepo da li je bilo dodira...gledam, gledam, ali ne mogu da procenim...kad bi bilo ugla i spreda... |
|
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 20/04/2014 : 13:00:25
|
quote: Originally posted by Caleb
Murinjo ove sezone mnogo serenda..
Ove sezone? Pa uvijek to radi. |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Tonto
Advanced Member
8294 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
Posted - 20/04/2014 : 15:28:26
|
Znam da je ulog veliki, ali totalno je nepotrebna onakva kukavicka taktika. Mogli su da daju gol, doslovno kada su hteli. Noric me odusevio borbenoscu. Zao mi ih kada vidim sa kime sve igraju do kraja. |
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30976 Posts
Posted - 20/04/2014 : 18:11:30
|
Teška pobjeda danas, bitni su bodovi, ali bit ce teško do kraja, srecom zabija Liverpool puno, pa se nadamo najboljem! |
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30976 Posts
Posted - 21/04/2014 : 20:21:01
|
Burnley od danas novi clan Premierleague, najmanji grad koji ima prvoligaša (73.000 stanovnika)! |
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 21/04/2014 : 21:33:27
|
Jedna zanimljivost: Regija gde je Bristol, jedina nikad nije imala prvaka Engleske :) |
Edited by - Jasko on 21/04/2014 22:04:33 |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
Posted - 27/04/2014 : 17:06:11
|
Svaka mu cast, zna da postavi igru (ma koliko odvratno delovala). Liverpul jalov. Steta da nisu barem bod uzeli, bio bi veliki ka Enfild. Sad sve zavisi od Sitija.
Dzerardu je sada najteze, bas mi je krivo zbog njega. Ovo mu moze obeleziti karijeru, ako Liv ne uzme titulu. |
|
Edited by - Caleb on 27/04/2014 17:17:14 |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12500 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26822 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 27/04/2014 : 18:46:46
|
Liverpool je izgubija utakmicu koju nije smio izgubiti. Chelsea je opet parkirao autobus a castio ih je Gerrard sa greškom koja ce ih koštati naslova.Donekle mi raspoloženje popravlja što ce prvak biti City koji ipak igra napadacki nogomet za razliku od plavih. Liverpoolu simpatije ali naslov nece uzeti još ohoho godina jer ce dogodine i City i United i Chelsea uložiti ogromne pare a Liverpool ih nece moci pratiti. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 27/04/2014 : 19:08:10
|
Šteta jer je ovime propuštena velika prilika za Liverpool a slijedecu mogu cekati opet 24 godine kako je krenulo. S ovom pobjedom Chelsea je puno više pomogao Cityju nego sebi u borbi za naslov a to je još jedna nevolja u svemu tome. Nikako mi nije drag taj City a po svemu sudeci uzet ce drugi naslov više zahvaljujuci drugome nego sebi. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30976 Posts
Posted - 27/04/2014 : 21:16:20
|
Odluka ce pasti u Liverpoolu u mecu Everton-City vec 3.5.2014., sada City ima mec loptu! |
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
Posted - 29/04/2014 : 22:57:44
|
Vigan osigurao plej of. Mislio sam da ce nakon ispadanja jos vise potonuti. |
|
|
|
Topic |
|