forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 "Pravi" muškarac - ALFA- Sa stripovi.com
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/07/2013 : 21:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

Ja mogu pljun't 'edno triest metara udalj. Korisno ili ne, sasvim je nebitno. Bitno da mogu.

Sarcasm off: koja je svrha topika?

Prepoznati alfa mužjake sa stripova.com. Naravno
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 07/07/2013 : 21:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:
Originally posted by dosada

tu sam Tonkec, kaj te muci?

evo Obi je vec objasnil pa da se ne ponavljam, uglovnom iskompleksirani jadnici kao i oni koji misle da dizanjem utega mogu izljecit komplekse!

Obiju cu ja Kasnije odgovoriti nemas brige.
Pa ako pricamo o kompleksima, da mi je birati rade bi bio iskompleksiran i dizao utege i na nešto licio, nego bio iskompleksiran s nekakvom jadnom titulom profesora koji misli da je popio svu pamet svijeta a svi ostali misle kako je plitak i zatupljen... i kao + vjerovatno s trudnickim trbuhom ispred sebe

Ne mogu vjerovati!!
Jeste vi shvatili ovo? Jesu svi shvatili ovo?!
Gdje je dno dna ljudske gluposti i bezobrazluka, uvijek se pitam..
izgleda da nema dna, vec bezdan.

Protestiram.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 07/07/2013 : 21:29:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

A nakon njihove detekcije slijedeci korak je... ?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 07/07/2013 : 21:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by Obi-wan

Alfa muškarac je za mene balkanska seljacina, agresivan, ne pere se, voli popit, glasno prdi i podriguje, jebe mater prijatelju pa se pomire, žene smatra kurvama, polupismen, mrzi pacifiste, homoseksualce, razne nacionalne grupacije. Radim sa nekoliko takvih...

Ovdje gdje ja zivim takve nazivamo idiotima ili glupim seljacinama(ne mislim na postene seljake).
Alfa muzjak je za mene osoba koja se u svom okruzenju uspije da postavi kao uzor i dominatana osoba. Sve zavisi od okruzenja o kakvom se tipu radi. Medju mafijasima je to najveci razbijac, jebac, tip koji ima najbolja kola. Medju muzicarima je to najveci muzicki talenat, jebac, tip koji ima najbolja kola. Kod fudbalera je to tip koji je najuspjesniji u fudbalu, jebac, lik koji ima najbolja kola. Kod nas stripofila je to malo drugacije, vecinom je to tip koji ima ogromnu kolekciju stripova, jebac, tip koji ima najbolja kola.

Kakva sad opsesija sa kolima? U našoj regiji najcešce je rijec o zadrtim tipovima koji dižu 7 kredita samo da bi kupili statusni simbol, a zapravo dane provode gladni i žedni. Pravim jebacima ne trebaju najbolja kola, jer pravim jebacima ne trebaju kola kojima kamufliraju vlastitu nesigurnost.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 07/07/2013 : 21:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
Ovaj ispod u linku je za mene definicija "alfe" (malo je takvih)... Carlita nam to mora samo potvrditi...

http://www.youtube.com/watch?v=zorEMHb3o0Y
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/07/2013 : 21:31:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:

quote:

evo Obi je vec objasnil pa da se ne ponavljam, uglovnom iskompleksirani jadnici kao i oni koji misle da dizanjem utega mogu izljecit komplekse!

Pa ako pricamo o kompleksima, da mi je birati rade bi bio iskompleksiran i dizao utege i na nešto licio, nego bio iskompleksiran s nekakvom jadnom titulom profesora koji misli da je popio svu pamet svijeta a svi ostali misle kako je plitak i zatupljen... i kao + vjerovatno s trudnickim trbuhom ispred sebe

Ne mogu vjerovati!!

Protestiram.

Sto se ima shvatiti?
A sto se tice dna, pa pogledaj malo u svoju cašicu... nema veceg dna vjeruj mi
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/07/2013 : 21:32:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:

A nakon njihove detekcije slijedeci korak je... ?

Sjesti za stolac i drkati kura* na takve. Zdovoljan odgovorom?
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 07/07/2013 : 21:33:05  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Ne mogu vjerovati!!

Protestiram.

Sto se ima shvatiti?

Stani malo na loptu, Tonka...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/07/2013 : 21:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Alfa muškarac je za mene balkanska seljacina, agresivan, ne pere se, voli popit, glasno prdi i podriguje, jebe mater prijatelju pa se pomire, žene smatra kurvama, polupismen, mrzi pacifiste, homoseksualce, razne nacionalne grupacije. Radim sa nekoliko takvih...

Ovdje gdje ja zivim takve nazivamo idiotima ili glupim seljacinama(ne mislim na postene seljake).
Alfa muzjak je za mene osoba koja se u svom okruzenju uspije da postavi kao uzor i dominatana osoba. Sve zavisi od okruzenja o kakvom se tipu radi. Medju mafijasima je to najveci razbijac, jebac, tip koji ima najbolja kola. Medju muzicarima je to najveci muzicki talenat, jebac, tip koji ima najbolja kola. Kod fudbalera je to tip koji je najuspjesniji u fudbalu, jebac, lik koji ima najbolja kola. Kod nas stripofila je to malo drugacije, vecinom je to tip koji ima ogromnu kolekciju stripova, jebac, tip koji ima najbolja kola.

Kakva sad opsesija sa kolima? U našoj regiji najcešce je rijec o zadrtim tipovima koji dižu 7 kredita samo da bi kupili statusni simbol, a zapravo dane provode gladni i žedni. Pravim jebacima ne trebaju najbolja kola, jer pravim jebacima ne trebaju kola kojima kamufliraju vlastitu nesigurnost.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/07/2013 : 21:34:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by nagor

Ovaj ispod u linku je za mene definicija "alfe" (malo je takvih)... Carlita nam to mora samo potvrditi...

A tko je ona? Kao nekakav primjer dobre ribe? Ili ribe koja pliva u moru svoje cašice
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 07/07/2013 : 21:36:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

quote:

Na forumu nema baš totalnih alfa mužjaka (teško je sve i ispoljiti na forumu), ali ima nekoliko perspektivnih.

Alfa muškarac.
Kao prvo takav je izuzetno jak psihickih, doslovno konjskih živaca, može sve podnijeti.
S time se radaš ali trebaš znati prepoznati to u sebi, tatin sin koji ima sve u životu ne može biti Alfa muškaraca, mozda ima to u sebi ali ne zna za da ima.
Oni su rodeni vode, imaju to u sebi, tako se ponašaju...
Primjer mozete pogledati u bilo kojoj firmi, ima radnika koji se strase sefa, koji ponizno slusaju... rijetko cete vidjeti da ima netko tko je poslusan ali ima hrabrosti reci sefu nije tako, nisi u pravu... to su alfa muskarci.
Alfa muskarci su po vanjstini vecinom grubi, drugi imaju barem malu dozu straha, respekta prema njima... ali kada se udeu u verbalni kontakt stvari se mjenjau iz grubosti u toplu osobu sa jasnom cvrstocom svoga stava.
Alfa muskarci dobro razmisle prije nego nesto kazu ili naprave.
Ne daju se lako isprovocirati, naljutiti...
Sto se tice zena, emotivno su skroz zatvoreni jedan period dok se ne uvjere kakva je zena... i da li joj se moze dati srce!
Naravno Alfa muzjak pazi na fizicki izgled, i da nije prirodno snazan doci ce do toga da bude snzana i jak fizicki.

Slažem se sa svim, al ne i sa zadnjom recenicom.
Um caruje, sila klade valja

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/07/2013 : 21:36:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne mogu vjerovati!!

Protestiram.

Sto se ima shvatiti?

Nisi vidio njeno obracanje meni danas popodne u drugom topicu... cura ne zna gdje joj je mjesto...i više nego ocito... meni takve spike ne može prodavati. Samo se nemoj mješati, zamolio bih te
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/07/2013 : 21:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Ne slazem se za ovo vezano za dizanje utega (koliko god sarkasticno to zvuci kad dosada napise)..naime fizicka snaga je usko povezana s mentalnom, i covik dobije nevjerovatno kolicinu samopouzdanja koju crpi iz toga..pomaze i kod odnosa sa zenama..virujte mi..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 07/07/2013 21:37:27
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 07/07/2013 : 21:37:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

Sjesti za stolac i drkati kura* na takve. Zdovoljan odgovorom?

Baš i ne, ocekiva san ipak nešto jace. Razocaran san cak...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 07/07/2013 : 21:38:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

pogledat cu rado poslije na sto mislis, sad Glembajeve gledam i nikako da ovo zasvijucem iz krila kroz prozor! ..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/07/2013 : 21:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by brni

Ne slazem se za ovo vezano za dizanje utega (koliko god sarkasticno to zvuci kad dosada napise)..naime fizicka snaga je usko povezana s mentalnom, i covik dobije nevjerovatno kolicinu samopouzdanja koju crpi iz toga..pomaze i kod odnosa sa zenama..virujte mi..

Daj brate nemoj, izbriši post... sa ce mi doci dosada izvlaciti neke podatke iz mracnog kutka svoga uma, kako nisi u pravu. Imaj milosti.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 07/07/2013 : 21:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne mogu vjerovati!!

Protestiram.

Sto se ima shvatiti?

Nisi vidio njeno obracanje meni danas popodne u drugom topicu... cura ne zna gdje joj je mjesto...i više nego ocito... meni takve spike ne može prodavati. Samo se nemoj mješati, zamolio bih te

Ne trebaš ti mene ništa moliti...
Nedavno nisam reagirao kad je primitivac gazio žensku... pa mi je sada malo žao... nadam se da me razumiješ što ti želim reci...
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 07/07/2013 : 21:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

Opet, i to je diskutabilno.
Pogledaj ovu mulariju danas. Televizija, advertajzing i ostala masmedije im je nabila standarde, žderi suplemente i izgledaj ka Hulk jer je to pojam i skupit ceš sve picke iz zaseoka. I naravno, provode vecinu vrimena u teretani, sa 20 godina se jedva znaju potpisat a jedino što su stekli je agresija koju svako malo ispoljavaju.
Nemoj mislit da iman išta protiv održavanja fizicke kondicije (jebate, pa i sam trcin, plivan, veslan itd. ), ali dopustit da te na bilo koji nacin oblikuje okolina bez da sam znaš prepoznat svoje karakterne kvalitete je idiotarija.
Entiendes?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/07/2013 : 21:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Nedavno nisam reagirao kad je primitivac gazio žensku... pa mi je sada malo žao... nadam se da me razumiješ što ti želim reci...

Ja volim iskoristit jednu izreku vezano sa naslije muskaraca nad zenama u vezama ili brakovima itd.:

Kad muskarac prvi puta udari zenu sram njega, kad je udari drugi put onda treba biti nju sram..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 07/07/2013 : 21:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne mogu vjerovati!!

Protestiram.

Sto se ima shvatiti?

ne mogu mu preci preko onog dosadi.
ali, sto se mene tice, pustite ga..tonka ima demone s kojima se bori..nosi..bori.. nek ih istjera bar van, ako vec ne umije drugacije s njima.
Doista. On je samo povjetarac, koji malkice puse u mom smjeru..

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/07/2013 : 21:43:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

hm, poznati su mi suprotni primjeri. Pomaže sa ženama (nadam se da misliš na cure), ali samo na prvu a dalje si opet livada. A opet, možda i nisam najbolji primjer jer me cure zanimaju isto koliko i muškarci, intelektualno a ne fizicki!

p.s. Tonka nikad nisam imal probelm s prekomjernom težinom, a uostalom sportaš sam od malih nogu

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/07/2013 : 21:43:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne mogu vjerovati!!

Protestiram.

Sto se ima shvatiti?

Sve 5 stari...
Ja nisam primitivac kao prvo a kao drugo prije bi sebi pucao u glavu nego gazio na bilo koji nacin ( izuzev jednoga ) žensku osobu.
Zaštitnice ne brini ovdje posla za tebe nema, curka malo podbada ništa više.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/07/2013 : 21:44:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:

Pogledaj ovu mulariju danas. Televizija, advertajzing i ostala masmedije im je nabila standarde, žderi suplemente i izgledaj ka Hulk jer je to pojam i skupit ceš sve picke iz zaseoka. I naravno, provode vecinu vrimena u teretani, sa 20 godina se jedva znaju potpisat a jedino što su stekli je agresija koju svako malo ispoljavaju.
Nemoj mislit da iman išta protiv održavanja fizicke kondicije (jebate, pa i sam trcin, plivan, veslan itd. ), ali dopustit da te na bilo koji nacin oblikuje okolina bez da sam znaš prepoznat svoje karakterne kvalitete je idiotarija.
Entiendes?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/07/2013 : 21:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
nakon gejeva na red su došli i alfa mužjaci.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/07/2013 : 21:45:07  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Entiendes?

Slazem se da, jer ljudi danas masu toga rade iz pogresnih razloga..zdrava prehrana i sport bi trebali biti zdrav razum i prvenstveno bi to tribali raditi radi sebe a ne okoline..

Edited by - brni on 07/07/2013 21:46:09
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.69 seconds. Snitz Forums 2000