Author |
Topic  |
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 07/07/2013 : 23:34:49
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
quote: Originally posted by nagor
Ovaj ispod u linku je za mene definicija "alfe" (malo je takvih)... Carlita nam to mora samo potvrditi...  
http://www.youtube.com/watch?v=zorEMHb3o0Y
pogledat cu rado poslije na sto mislis, sad Glembajeve gledam i nikako da ovo zasvijucem iz krila kroz prozor! .. 
sjetih se da sam ti rekla poslije odgovoriti.  Iskreno, tesko mi je reci kada nemam ispred sebe tocnu definiciju alfa muzjaka, a ovaj nacin nikako nije dobar.. Gledala sam Kalifornikaciju.. ne znam je li ovaj bas dobar primjer tog alfe. Koliko se sjecam bio je sjeban, promiskuitetan, pio je, mislim..i svasta nesto. Ja trenutno ne znam, ili ne mogu reci sto je alfa muzjak, jer za mene je to netko totalno drugaciji od svih purana sto se sepure i hvalisu..Na kojim poljima sve mora biti uspjesan da zadovolji i koje kriterije.. Nije mi godilo gledati ovaj video po zadatku da potvrdim da li je to, po meni, alfa muzjak, jer je prizvalo na povrsinu potisnutog alfa muzjaka, po mojim kriterijima, mog zivota.. divan, osjecajan, njezan, savrsen u vodjenju dugotrajnih razgovora samnom kojima se opustao, samozatajan, inteligentan..san mojih snova--do tud sam mislila da je portir, doista..- voda tima, najbolji manager u ovom dijelu europe, cijenjen, uspjesan, da..ima dobar auto, stan, placu, 24satno radno vrijeme, stres, posao, posao..negdje putem izgubio je mene.. da je barem ostao portir..mozda bi to na vrijeme primjetio... Sta je uopce alfa muzjak, kada ti ja jebem i aute i pare,i sve na svijetu, kad oduzmu ono sto portir ima...
Ma, nisam ja prava za ovu temu..ne znam ja nista o muzjacima, i nikada necu znati..a vi samo pokusavajte prodati, mozda vas netko i kupi..
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 07/07/2013 : 23:35:24
|
quote: Originally posted by Tonka24
a sve vise i vise ima " nestabilnih " psihicki, fizicki i duhovno tipova.Koji nisu sposobni brinuti sami o sebi a kamoli o ženi.
Ako su oni alfa kako bi ti nazvao onda ove koji odgovaraju navedenom opisu..
 |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 07/07/2013 23:36:42 |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 07/07/2013 : 23:42:09
|
po mojim kriterijima, mog zivota.. divan, osjecajan, njezan, savrsen u vodjenju dugotrajnih razgovora samnom kojima se opustao, samozatajan, inteligentan..san mojih snova
Interesantno je da 90% zena ovako opisuju svog muskarca iz snova. Jos interesantnije je to da je 90% zena prije ili kasnije zavrsilo u krevetu nekog od macho muskarca. Kod vas zena teorija i praksa nikako ne idu zajedno.  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 07/07/2013 : 23:43:14
|
Da se vratimo na temu. Stvarno vremena su se promjenila i sve manje ima alfa muskaraca, danasnje zene zaraduju vise od muskaraca, nesvjesno preuzmu dominaciju i onda to ne valja a sve vise i vise ima " nestabilnih " psihicki, fizicki i duhovno tipova.Koji nisu sposobni brinuti sami o sebi a kamoli o ženi.
kako koja. a ko ima para taj vodi igru |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 07/07/2013 : 23:43:30
|
divan, osjecajan, njezan, savrsen u vodjenju ljubavi..
Taj sam.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 07/07/2013 : 23:44:16
|
quote: Originally posted by King Warrior
po mojim kriterijima, mog zivota.. divan, osjecajan, njezan, savrsen u vodjenju dugotrajnih razgovora samnom kojima se opustao, samozatajan, inteligentan..san mojih snova
Interesantno je da 90% zena ovako opisuju svog muskarca iz snova. Jos interesantnije je to da je 90% zena prije ili kasnije zavrsilo u krevetu nekog od macho muskarca. Kod vas zena teorija i praksa nikako ne idu zajedno. 
prije bi reka 98 %  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 07/07/2013 : 23:44:32
|
quote: Originally posted by brni
Taj sam..
  |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 07/07/2013 : 23:46:52
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by brni
Taj sam..

vidjela sam rijec. Moderacijo, u przun s njima, ako vam je stalo do njih.  
ali da.. i to..
edit-falilo mi slovo.. |
|
Edited by - Just_Charlie on 07/07/2013 23:52:16 |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 07/07/2013 : 23:50:56
|
Interesantno je da 90% zena ovako opisuju svog muskarca iz snova. Jos interesantnije je to da je 90% zena prije ili kasnije zavrsilo u krevetu nekog od macho muskarca. Kod vas zena teorija i praksa nikako ne idu zajedno. 
ja ne znam u cijem cu krevetu zavrsiti, ali razlog ako i zavrsim lezi u nastavku mog posta - gdje on ipak nije portir, samo inzinjer, a ja tek..aplikacija na koncu..da. Tako sam se nazvala.. ne znam primjecuje li..da mu server ne radi savrseno..? |
|
 |
|
bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 08/07/2013 : 00:38:28
|
Sta sam ono tila rec.. e, da..imam zavrsnu 
Dakle.. sva ta alfa sranja su sranja i moru vam proc kod, na zalost ipak ih ima, onih koje doista nisu naucile plivati u duboko. Naidete li na jednu poput mene, tu se svasta dozivi, pa je zato bolje da se to ne desi, jer vam razjebe i auto, i kartice ako ih imate, i sve sto vam nosi samopouzdanje, u vasoj uvjerenosti da to jeste -samopouzdani alfica muzjak. Nikada nisam, a pogotovo sto sam starija..ublazila sarkazam kojim ubijam sve macho, sve koji misle da su mi bogom dani, od boga poslani.. Velik je muskarac, i pokaze se da je tako onaj..za kojega doista mislis da je portir, jer je velik u svojoj jednostavnosti, postenju, pravednosti.. i osvaja te srcem i dusom, ne stavlja ispred sebe, kao garanciju za uspjeh, ili bolje sanse.. svoju moc ili imovinu. Takav kada te jednom osvoji, zauvijek te ima, i moze svojom zvati.. Zvati svojom, i kad tako vise nije - jer je skolovao za dalje, postavio visoke kriterije, i naucio sto hoces, a sto ne zelis.. To je alfa. |
|
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 08/07/2013 : 00:48:19
|
Dakle.. sva ta alfa sranja su sranja i moru vam proc kod, na zalost ipak ih ima, onih koje doista nisu naucile plivati u duboko. Naidete li na jednu poput mene, tu se svasta dozivi, pa je zato bolje da se to ne desi, jer vam razjebe i auto, i kartice ako ih imate, i sve sto vam nosi samopouzdanje, u vasoj uvjerenosti da to jeste -samopouzdani alfica muzjak. Nikada nisam, a pogotovo sto sam starija..ublazila sarkazam kojim ubijam sve macho, sve koji misle da su mi bogom dani, od boga poslani.. Velik je muskarac, i pokaze se da je tako onaj..za kojega doista mislis da je portir, jer je velik u svojoj jednostavnosti, postenju, pravednosti.. i osvaja te srcem i dusom, ne stavlja ispred sebe, kao garanciju za uspjeh, ili bolje sanse.. svoju moc ili imovinu. Takav kada te jednom osvoji, zauvijek te ima, i moze svojom zvati.. Zvati svojom, i kad tako vise nije - jer je skolovao za dalje, postavio visoke kriterije, i naucio sto hoces, a sto ne zelis.. To je alfa.
Skola zivota. Valjda si nesto naucila iz gresaka. Nije taj mogao nikad biti kako treba, vec si ti imala paravan od ljubavi ispred ociju. Takvi se likovi mogu prepoznati, pa cak i onda dok jos rade kao portiri, samo treba malo bolje iza zavjese pogledati. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 08/07/2013 : 00:49:21
|
quote: Originally posted by bosancicigor
nije vrag da si pomislija na krugija i makija? sram te bilo. 

|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 08/07/2013 : 00:53:01
|
Dakle.. sva ta alfa sranja su sranja i moru vam proc kod, na zalost ipak ih ima, onih koje doista nisu naucile plivati u duboko. Naidete li na jednu poput mene, tu se svasta dozivi, pa je zato bolje da se to ne desi, jer vam razjebe i auto, i kartice ako ih imate, i sve sto vam nosi samopouzdanje, u vasoj uvjerenosti da to jeste -samopouzdani alfica muzjak. Nikada nisam, a pogotovo sto sam starija..ublazila sarkazam kojim ubijam sve macho, sve koji misle da su mi bogom dani, od boga poslani.. Velik je muskarac, i pokaze se da je tako onaj..za kojega doista mislis da je portir, jer je velik u svojoj jednostavnosti, postenju, pravednosti.. i osvaja te srcem i dusom, ne stavlja ispred sebe, kao garanciju za uspjeh, ili bolje sanse.. svoju moc ili imovinu. Takav kada te jednom osvoji, zauvijek te ima, i moze svojom zvati.. Zvati svojom, i kad tako vise nije - jer je skolovao za dalje, postavio visoke kriterije, i naucio sto hoces, a sto ne zelis.. To je alfa.
Skola zivota. Valjda si nesto naucila iz gresaka. Nije taj mogao nikad biti kako treba, vec si ti imala paravan od ljubavi ispred ociju. Takvi se likovi mogu prepoznati, pa cak i onda dok jos rade kao portiri, samo treba malo bolje iza zavjese pogledati.
Znam da govoris istinu..ja volim iskrenost i istinu.. zajebana tema za ovaj topic, zar ne.
edit- zaboravih reci..pa skoro veliku stvar, mozda nekima nepoznatu- lako se pametnim zenama boriti protiv ljubavnica, zena. Ali kada je posao ljubavnica.. tu pobjede nema. Ne postoji taktika. Spoj kvaliteta koje ga cine mr savrsenim i posao kom se posvetio.. nenadjebivo, pa makar se radilo..i o mojoj malenkosti. 
Idem spavati. Ponedjeljak je. Garfield ljut. Noc.
 |
|
Edited by - Just_Charlie on 08/07/2013 01:02:50 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 08/07/2013 : 02:03:08
|
To je to izostavila si par stvari ali na dobrom si putu... Nitko nije rekao da su alfa muskarci primitivne seljacine s bjelim mercedesom... sto ti kazes takav moze biti i medu portirima. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 08/07/2013 : 14:06:05
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by Tonka24 Evo ga poceo je najaci argument 
ima li vec argumenta od tebe samog 
Da imam još profesorsku diplomu e to bi bio vrhunac 
e vidiš, na to zaboravi. Tu treba puno više od dizanja par kila željeza, ili kamenje dižeš po moru kaj li vec?
 |
 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
Topic  |
|