Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Zagor12
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/page (4) - kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 31/07/2013 : 00:33:07
|
Poll Question:
Nedavno sam cavrljao sa Zlotvorom i malo smo pricali o ovim poslasticama koje su po ljetu vrlo aktualne. Iako ne sumnjam da ce roštilj debelo pobijediti, pitam vas što više volite i što bolje pravite? Ja sam recimo medu onima koji preferiraju finu kotlovinu, ali ne odbijam ni roštilj... Mislim, svatko normalan ( ) voli oboje, ali necu stavljati tu opciju jer ne bi bilo dileme...
Ali obadvoje se rade u istoj atmosferi; uvijek na otvorenom, uz radensku, s time i neizostavni gemišt, u suncana nedjeljna jutra/popodneva. Uživancija.
|
Results: |
Kotlovina |
[8%] |
3 votes |
Roštilj |
[92%] |
33 votes |
Poll Status:
Locked »» |
Total Votes: 36 counted »» |
Last Vote:
03/08/2013 17:48:42 |
|
|
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
Zlotvor
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/šuker.gif)
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Zagor12
Advanced Member
![](AvatarUpload/page (4) - kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
Kruger
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kruger 4.jpg)
Croatia
17243 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 31/07/2013 : 00:54:03
|
da sam znao, glasao bi za kotlovinu ionako je to stvar ukusa
zao mi je sto se topic nije razvio, ali mislim da je mala razlika izmedju tog tko je bolji kotlovina ili rostilj |
Edited by - Kruger on 31/07/2013 00:54:52 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Kruger
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kruger 4.jpg)
Croatia
17243 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 31/07/2013 : 00:57:11
|
s obzirom kad se pitanje postavilo moja sugestija izgleda glupa, no, nadam se da ce se topic razviti s obzirom kako se radi o zanimljivoj temi |
|
Darth Ivan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Avatars_Avengers_BlackWidow4.jpg)
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
DzekDenijels
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/jack_daniels(2).jpg)
Serbia
2531 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
magnus
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/heavy metal women.jpg)
Slovenia
342 Posts
Member since 22/08/2004 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/tex(3).jpg)
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 31/07/2013 : 08:18:02
|
Nema do roštilja. ![](icon_smile.gif) |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
maddox031
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
|
MarxH
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Croatia
146 Posts
Member since 09/12/2011 |
Posted - 31/07/2013 : 08:31:24
|
Više volim roštilj. I priredivati i jesti...
Jedino što i jedno i drugo zalijevam pivom , vrlo rijetko gemištom.
Cudna sam biljka... Puno više volim raditi roštilj , vec je uobicajeno da u društvu ja budem pecenjar , nego ga jesti. Kotlovina je mrvicu zahtjevnija, potrebno je jako dobro istempirati ubacivanje povrca plus što jako pazim da je meso uvijek potopljeno.
|
Ocean tuge je beskrajan i dubok. Okreni se oko sebe i naci ceš obalu... |
|
selanne
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/tex(3).jpg)
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 31/07/2013 : 08:38:11
|
quote: Originally posted by MarxH
Više volim roštilj. I priredivati i jesti...
Jedino što i jedno i drugo zalijevam pivom , vrlo rijetko gemištom.
Cudna sam biljka... Puno više volim raditi roštilj , vec je uobicajeno da u društvu ja budem pecenjar , nego ga jesti. Kotlovina je mrvicu zahtjevnija, potrebno je jako dobro istempirati ubacivanje povrca plus što jako pazim da je meso uvijek potopljeno.
Da, ovo sam zaboravio napomenuti. ![](icon_smile_big.gif) |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
mr murdoc
Advanced Member
![](AvatarUpload/assassdddwwww478ly2.gif)
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
maddox031
Senior Member
Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
|
ninel
Senior Member
![](AvatarUpload/bulledencre16.jpg)
Serbia
1584 Posts
Member since 16/11/2004 |
|
Mord
Advanced Member
Croatia
3134 Posts
Member since 20/10/2001 |
|
Amos
Senior Member
![](AvatarUpload/biblical-scholar.gif)
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 31/07/2013 : 09:46:00
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Od ovo dvoje - gradele. Pravi duel bi bia "peka VS gradele" ![](icon_smile_tongue.gif)
Isto i kod mene.
A jedini pravi šampion je peka. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/banana.jpg)
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Zlotvor
Advanced Member
![](AvatarUpload/šuker.gif)
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 31/07/2013 : 10:47:53
|
quote: Originally posted by Amos
Od ovo dvoje - gradele. Pravi duel bi bia "peka VS gradele" ![](icon_smile_tongue.gif)
Isto i kod mene.
A jedini pravi šampion je peka.
Can I get an "amen" in here?
![](http://i1102.photobucket.com/albums/g442/cammyr12/tumblr_lfsqzdo7z01qenz53o1_250.gif) |
Trljam ruke. |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47428 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47428 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
![](avatars/aragorn2.gif)
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
Amos
Senior Member
![](AvatarUpload/biblical-scholar.gif)
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 31/07/2013 : 12:00:32
|
quote: Originally posted by Amos
Isto i kod mene.
A jedini pravi šampion je peka.
Can I get an "amen" in here?
![](http://i1102.photobucket.com/albums/g442/cammyr12/tumblr_lfsqzdo7z01qenz53o1_250.gif)
Touch the screen! Feel the power! :) |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kurdy.jpg)
Croatia
10506 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/player_dalglish(1).jpg)
Croatia
31548 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 31/07/2013 : 12:42:21
|
roštilj |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
izivko
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(167).jpg)
Germany
12785 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|