forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 32 piva, 24 sata = 2000 funti!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 04/08/2013 : 21:34:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message
Par puta sam popio cca 20 piva u jednoj veceri. Ne znam dal bi mogao 32...možda bi u 24 sata, al bi se oporavljao 72 sata nakon toga.

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 04/08/2013 : 21:47:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
tri sata pred rok sam zaradio 2000 para:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 04/08/2013 : 21:49:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
jucer od ponoci do sada 32 polalitarke uz spavanja od 8 sati:) a dobio sam nista a platio pun k... sa cascenjem frendova:(

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 04/08/2013 : 22:10:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

dobio sam nista a platio pun k...

Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 04/08/2013 : 22:11:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message
quote:

tri sata pred rok sam zaradio 2000 para:)

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 05/08/2013 : 00:34:21  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
quote:

jucer od ponoci do sada 32 polalitarke uz spavanja od 8 sati:) a dobio sam nista a platio pun k... sa cascenjem frendova:(

Nije loše, ako si naumio osvojit 2000 funti... je li uvijek isto pivo bilo u igri ili si miješao?

Problem je ako oni u Škotskoj kod te "igre" toce u svakom pubu drugo pivo... to može djelovati "kontraproduktivno"... : )
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/08/2013 : 00:48:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

pijanduro

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 03/09/2014 : 13:03:52  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message
To funkcionira tak da kad popiš 32 piva i dobiše 2000 funti i izadeš van , tolko si pijan da ne znaš za sebe i onda te ti konobari prate jedno sto metara ,pretuku i opet uzmu pare

Edited by - raic1922 on 03/09/2014 13:04:46
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27024 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 03/09/2014 : 13:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
prije ce biti da je pinta mjera a ne pola litre pive:
The imperial pint (˜ 568 mL) is used in the United Kingdom and Ireland and to some extent in other Commonwealth nations.
i sad pomnožite sa 32 pa vidite koliko je to litara

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17832 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 03/09/2014 : 13:58:27  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
u životu nisam popio cašu pive

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 03/09/2014 : 14:01:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
I do sad si se trijeznio? :D

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 03/09/2014 : 14:22:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Ovo je ludi pothvat gdje su stvarno male šanse za uspjeh; tj. moraš biti prekaljeni pivopija premazan svim mastima, imati ogromni pivski trbuh za smještaj takve kolicine i s vremena na vrijeme pojesti nešto slano što potice žed da bi mogao uopce razmišljati o uspjehu.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Space Marine
Senior Member

Croatia
1301 Posts

Member since 08/09/2013

Posted - 03/09/2014 : 14:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Space Marine a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

u životu nisam popio cašu pive

Tako je!! Pivo se pije ravno iz boce

Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17832 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 03/09/2014 : 14:47:10  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
meni damfa :D
volim samo jeger :)

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/09/2014 : 15:17:38  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
ako je ovo istina: 32 pive za 24 sata i nagrada 2000 funta, od ovoga bi se moglo napraviti SUPER DOKUMENTARAC!

Pocevši sa kvalifikacijama kod nas npr (Slovenija, Srbija, Hrvatska,...) ono kao neke pripreme, slicno kao oni koji trce maraton,....intervjuji,....onda neki izbornik napravi ekipu od ovih "alkoholicara" i ide se u Škotsku na osvajanje ove nagrade....
Sve bi naravno pratili kamerom, pa nakraju montirali u dokumentarac.

Eto, ovo bi stvarno mogao biti prvi projekat za 1Euro Productions:

Jel može netko provjeriti, da li ovo stvarno postoji, pa da napravimo neki koncept, možda pronademo nekog sponzora, da nam placa put za Škotsku, i da, jel ima netko kameru, inace cemo snimiti mojim mobitelom,....
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 03/09/2014 : 15:37:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Za mene je ovo nedostizan pothvat, ali znam neke za koje bi bilo previse lako. Stoga sumnjam da postoje ovakva mjesta, nije 32 piva nesto nemoguce, gledao sam svojim ocima neke koji i vise mogu popiti.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12742 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 03/09/2014 : 15:44:25  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
1Euro, super ti je ova ideja, bez zajebancije. To sa kvalifikacijama i tako dalje, svida mi se

Have mercy
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 03/09/2014 : 15:54:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Kvalifikacije za ulazak u balkansku momcad u cuganju pive: 6 skupina po 4 kandidata, iz svake skupine najbolji ulazi u izabranu momcad.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12742 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 03/09/2014 : 16:02:05  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
A drugoplasirani razigravaju za preostala slobodna mjesta.
Disciplina: brzo ispijanje na gladan stomak

Have mercy
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 03/09/2014 : 17:05:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Samo treba paziti da se ne desi ovakva situacija.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/09/2014 : 23:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

1Euro, super ti je ova ideja, bez zajebancije. To sa kvalifikacijama i tako dalje, svida mi se

pa vec duže vrijeme razmišljam da bi snimio neki dokumentarac i tražio sam ideje o cemu da napravim dokumentarac a da ga vec netko drugi nije snimio ili da bude bar malo zanimljiv i eto, ovo bi mogla da bude prilika.
Ako napravimo dobar koncept, "možda" bi nas cak neka PIVOVARA sponzorirala (jer bi u neku ruku radili i reklamu za njezine proizvode npr,...), ništa nas ne košta da ih kontaktiramo.

A koncept bi bio onako "reality show" sa malo humora naravno, ono tragikomicki realisticni dokumentarac koji bi pratio jedan takav put od samoga pocetka pa do kraja.

Npr na pocetku stavimo oglas da tražimo ljude koji žele sudjelovati u tim kvalifikacijama. Ako nas sponzorira neka PIVOVARA, ona ce nam dati i pive za vježbanje.
Onda svi oni koji se budu javili, napravimo kratak intervju sa njima, gdje ce nam oni objasniti zašto su se prijavili, šta ocekivaju, kakve misle da su im šanse itd,....vidjet cemo kakav profil ljudi se nam je javio i da li su se javili zbog pica, novca, izazova,...znaci to bi bio pocetni dio dokumentarca.

Onda ih pratimo kamerom, dok oni vježbaju, pa onda kvalifikacije, pa onda intervjuji kada budu vec usred takmicenja, gdje ce im se jezik razvezati pa cemo vidjeti kako se neki ljudi ponašaju kada popiju jedno pivo, pa drugo pivo, pa 6, pa 8,....tu ce sigurno biti svašta i komicnih situacija a i tužnih,...jer ima svakakvih ljudi kada su pijani.

Onda nakon kvalifikacija odabere se jedan, dva, tri,...ovisi koliko cemo novca imati i tog covjeka cemo onda pratiti kako on trenira, kakve su sve pripreme, ocekivanja,...i na kraju se ide na Škotsko na taj turnir.

Ono ništa zakomplicirano, bez nekog scenarija, mislim ono okvirni scenarij da naravno ali bez previše glume, ono reality.

Mislim da bi nam ovo stvarno moglo poci za rukom!

Ako slucajno ovakvo takmicenje ne postoji u Škotskoj, možda pronademo neke kafice pa im objasnimo ideju pa ce ga oni napraviti. Ili napravimo nekakav GRAND SLAM gradova/država (slicno kao kod tenisa npr) koji bi željeli napraviti ovakav turnir.
Bila bi to dobra reklama i za njih, i za pivovare, kafice,...sigurno bi nakon tog dokumentarca dosta ljudi to pokušavalo pa bi se i tim kaficima isplatilo a mi smo im napravilu reklamu ovakvim dokumentarcem.

I još nešto, PIVOVARE imaju puno novca, i jako se vole reklamirati, pa sam siguran da cemo pronaci neke pivovare koje bi nam pomogle, ako ne kod nas onda u Njemackoj, Ceškoj,....

Znaci, tko se želi pridružiti tom mom projektu pa da stvarno napravimo i snimimo taj dokumentarac, ako ništa drugo za you tube,....sigurno cemo imati dosta ogleda, a ako pronademo i neku Pivovaru koja nas bude sponzorirala, neke pivnice/kafice koji žele sudjelovati u našem GRAND SLAMU,...možda cak budemo nešto zaradili od svega toga.

Eto, kao i uvijek, u svakom mom projektu ima mijesta i za vas, p ase javite želite li biti dio toga, p acu vec nešto pronaci za vas da li budet esnimatelj, sudac, budete radili intervju, radili i razvijali koncept/scenarij,.....sigurno cemo se dobro zabavljati!
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000