Lwoode, svaka cast na topiku Krugeru, odi spavat trolcino stara...
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
mi smo obrisali postove, pa bilo bi uredu da i to ucinis
Šta sise usro moderacije a?
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
mi smo obrisali postove, pa bilo bi uredu da i to ucinis
Šta sise usro moderacije a?
pa ne to je izmedju mene i zlotvora
da si pratio od pocetka primjetio bi da sam izbrisao topice nakon njegovog reagiranja
zasto bih se bojao moderatora koji su dovolili topic politicke prirode?
A ne Krugeru stari, ovo je javni forum tako da ?izmedu mene i Zlotvora? ne postoji. Da se ne bojiš moderacije ne bi brisao postove...
paro, stvarno si pogrijesio, to ti zlotvor moze potvrditi
a sto se tice politike kad me vec zelis uvuci, kako da se bojim neceg kad se i moderator javno izjasnjava u topicu koji je politicke prirode, a to je protivno pravilima foruma, dakle u cemu sam ja kriv zato sto ne mislim kao moderator?, pa bi trebao letjeti?
a sto se tice politike kad me vec zelis uvuci, kako da se bojim neceg kad se i moderator javno izjasnjava u topicu koji je politicke prirode, a to je protivno pravilima foruma, dakle u cemu sam ja kriv zato sto ne mislim kao moderator?, pa bi trebao letjeti?
Ma Krugeru, krivo si shvatio, ne mislim ja da bi netko trebao letit...ko ovdje više leti?...Osim Tonke? Nego stari moj šta se bojiš pa brišeš postove ko da imaš 12 godina..jbte letenje...ko ce te više ovdje izbacit? Pijani mlado? Ili možda pijani globinjo? Daj me nemoj jebat
Jbga, Mlado se javio dok sam tipko Krugeru..sorry Mlado..
Ma Krugeru, krivo si shvatio, ne mislim ja da bi netko trebao letit...ko ovdje više leti?...Osim Tonke? Nego stari moj šta se bojiš pa brišeš postove ko da imaš 12 godina..jbte letenje...ko ce te više ovdje izbacit? Pijani mlado? Ili možda pijani globinjo? Daj me nemoj jebat
ako ti zlotvor ne zeli objasniti ni ja to ne mogu, pa ce ostati da sam kukavica, a nikad nisam bio