forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 zasto sve manje volim ljudsku vrstu?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 02/09/2013 : 23:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:
Originally posted by Kruger

quote:

krugeru ajd ne pravi i mene i sebe glupim. molim te.

mamlaze, ti se ocito pomalo gubis

nije stvar u tome koliko imas zelju objasniti zasto bi nasa komunikacija trebala izgledati glupom, a nije
zar ne primjecujes jaskovo isprdavanje ( i vecine osim mene i zlatka ), ocito si previse utrosio energije u neposten prikaz nase komunikacije ne primjetivsi jaskovo ismijavanje i to da se mozes suprostaviti ozbiljnije zlatkovom misljenu

to je tvoj problem sa jaskom ciju si reakciju sam izazvao. ja sam tebi odgovorio vrlo ozbiljno da mi ne trpas ikakve zivotinje ili jos manje biljke u topik. nije me briga sa kime smo u srodstvu vec je moja briga jasno napisana u naslovu topika.

ne mozes se bas izvuci
ti si postavio opcenito pitanje, dakle ocekuje se pomalo opcenit odgovor, ja ne zelim bas pljuvati po ljudskoj vrsti, iskoristio bih tvoje opcenito pitanje pa bih usporedio s kim su ili s cim ljudi slicni, dakle jasno nam je da s biljkama nisu
da bi se odgovorilo na tvoje pitanje treba razmotriti koliko ljudi imaju slicnosti s zivotinjama i kako na to reagiraju

Edited by - Kruger on 03/09/2013 01:35:31
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 02/09/2013 : 23:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
oprosti mamlaze ako nisam zamijetio da samo nama dvojici odgovaras, sorry, moj propust

no moram istaci da bas nisi kvalitetno i na odgovarajuci nacin odgovorio zlatku, on je dosta ozbiljan sugovornik
mislim da se moras potruditi kvalitetnije odgovoriti na zlatkova razmisljanja
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 03/09/2013 : 00:14:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
Trenutno te pere neka depra pa je ljudska vrsta kriva?
Meni u takvim trenucima pomogne kada zamislim nešto lijepo. Recimo sada mi pada na pamet kako bi bilo super da su ženske grudi pune cokoladnog mlijeka...

...ali nisu i zato je ljudska vrsta u qrcu!
Kamo srece da nas stjenice pojedu.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/09/2013 : 00:20:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
dr. varteks

oh, tko su to ti o kojim ti pises na ovijem forumu misllec na zenske grudi ?
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 03/09/2013 : 11:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
quote:

dr. varteks

oh, tko su to ti o kojim ti pises na ovijem forumu misllec na zenske grudi ?

Pretpostavljam da je pitanje upuceno meni?
Oprosti, ali nisam ga shvatio
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 03/09/2013 : 23:43:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
quote:
Originally posted by fikus

S obzirom na vlastita iskustva sa mizantropima, problem je uvijek psihološke prirode. Uglavnom, ništa što se ne može riješiti lobotomijom. Ili milovanjem muškosti konja. To uvijek pomaže.

Dobra, dobra....

Mamlaz, meni isto tako nekad dode... Ali jebi ga, moraš to muški podnjeti

No sikiriki
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 04/09/2013 : 19:09:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

oprosti mamlaze ako nisam zamijetio da samo nama dvojici odgovaras, sorry, moj propust

no moram istaci da bas nisi kvalitetno i na odgovarajuci nacin odgovorio zlatku, on je dosta ozbiljan sugovornik
mislim da se moras potruditi kvalitetnije odgovoriti na zlatkova razmisljanja

odgovorio sam jedino njemu smisleno. i nadam se da ce mi jos koji pametan razlog dati.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 04/09/2013 : 19:13:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by zlatko900

quote:

quote:

...zato što covjek covjeka najviše mrzi??? Hvala nebesima što nemožemo jedni drugima citati misli. Vec bi nas davno nestalo... a i ovako nismo daleko od toga...

ne. prejednostavno za razlog da ljude volim sve manje. idemo dalje.

Statistika pokazuje da u vecini društvenih normi jednostavnost donosi konacno rješenje. Zašto i ovdje nebi bilo tako??? Po domaci receno-pa zašto da ih volim kad sustavno uništavaju sve što ja volim,a i mene skupa s time?!?!

da pojasnim odgovor zbog krugera. vec sam prestar da bi ljude poceo manje voljeti zbog ovog razloga. vec bi ih ranije nevolio. treba mi nesto novo.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 04/09/2013 : 19:59:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
mali , gubi se , odrasli pricaju:) odi na topike o umjetnosti:)

Mrzim mrznju!

Edited by - mamlaz on 04/09/2013 19:59:40
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 04/09/2013 : 20:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by fikus

E sad te više ne volim.

neee, ja sam samo bio musko pa se sramio javno iznijet osjecaje:( fikusicu, ne nspustaj me:)
ps. prljava pedercino:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 04/09/2013 : 20:31:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
ja ovaj topic ne razumin.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 04/09/2013 : 20:33:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
ne razumis. nisi globinjo da pricas hajducki:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 04/09/2013 : 20:35:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
ali imam zato termo masku od konjske balege na licu, pa mi svejedno kako prican, asti gospe.

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 04/09/2013 : 20:38:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
grrr:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 04/09/2013 : 20:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
a, e, ja i dalje ne razumin, a jos cu manje razumit kad skinem masku od konjske balege, a i napipala sam jedan pristic na bradi dole livo.. forume, jel to stize pms? Zamislite, moj pms, i onaj vasih zena se usklade, pa nemas kud pobjeci. Pms doma, pms na forumu.. stvarno vama nije lako. Da..mozda se tek ovo u postu nekako nategnuto moze uklopiti u ovu temicu, cudnog imena, koju sad prepoznah kao moguce pmsovsko utociste kad mi dode da dodem jadna i kukavna amo nabrajat
sve moguce i nemoguce manjkavosti ljudske vrste.

Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

955 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 04/09/2013 : 23:57:45  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message
Mamlaze-ako nije tajna,koliko imaš godina? Možda je u tome razlog?? Cuo sam da što je covjek stariji to više onako "ispod oka" gleda na ljude-kriticki i nepovjerljivo-jer se tokom niza godina naslušao i nagledao svakakvih gluposti,prevara i podmetanja "klipova u kotace" od strane ljudi,pa ih promatra onako stisnutih zubi i suženih ociju (citaj-jeb.. bi mamicu svima...) Ipak bi na to pitanje najbolje sam znao odgovor,ako si dovoljno samokritican,pa se zamisliš šta te dovuklo do toga da ih sve manje voliš. Mislim da nema osobe koja ne doživi onaj dan kad prije podne mrzi sebe,a popodne cijeli svijet,ali to je takav dan-dode i prode. Poslije kiše uvijek sunce. Meni osobno kad dode takav dan,pogotovo ljeti,samo izadem i kad vidim sav taj lijepi ženski svijet oko mene u minimalnoj garderobi-ah ljepote,odmah mi se popravi raspoloženje Tako bi i ti trebao-naci nešto što te cini sretnijim,pa bi bolje to podnosio. Nije covjek stvoren da živi sam,pa onda nebi trebao ni da ima odbojnost prema ostalim ljudima (osim ovih prolaznih kriza koje svi imamo,ali sreca pa su kratkotrajne). Natjeraj sebe da možeš svakoga poslušati,a živjeti onako kako tebi paše,pa neceš više imati takav osjecaj. Covjece-svi skupa smo coporativno u banani,ali to nije razlog za pesimizam bilo kakve vrste.
Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

955 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 05/09/2013 : 00:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

a, e, ja i dalje ne razumin, a jos cu manje razumit kad skinem masku od konjske balege, a i napipala sam jedan pristic na bradi dole livo.. forume, jel to stize pms? Zamislite, moj pms, i onaj vasih zena se usklade, pa nemas kud pobjeci. Pms doma, pms na forumu.. stvarno vama nije lako. Da..mozda se tek ovo u postu nekako nategnuto moze uklopiti u ovu temicu, cudnog imena, koju sad prepoznah kao moguce pmsovsko utociste kad mi dode da dodem jadna i kukavna amo nabrajat

Ma Charlita-samo ti nama javi kada ti je pms,pa ceš ga možda lakše preživjeti kad to podijeliš sa nama. Ima nas koji imamo sluha za tude probleme,a ima i njih koji misle da je samo njima teško. Pusti ti njihove žene neka vode svoju "krvavu borbu",pa ti nama reci kako bi taj pms izgledao kad ti dode u onom svemirskom brodu? U beztežinskom stanju koje tamo gore vlada?
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 05/09/2013 : 18:01:11  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message
quote:

?

Možda zato što nas sustavno bombardiraju crnom kronikom u kojoj uglavnom glavnu ulogu ima ljudska vrsta. Zbog istog razloga ruše se sve moralne i ljudske vrijednosti i isticu se samo negativnosti. Kada u sve to još upakiraš današnje društvo u kojem živimo lako je zakljuciti da covjek nikada nije manje vrijedio.

Naravno sve to ovisi i o tvom okruženju, ljudima oko tebe.

Pokušaj za pocetak napraviti jedno "cišcenje" uma od medija, TV-a, vijesti i ostalih sranja.
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 05/09/2013 : 18:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message
quote:

Covjece-svi skupa smo coporativno u banani,ali to nije razlog za pesimizam bilo kakve vrste.

Zlatko cijenim tvoj optimizam i baš zato moram napisati svoje mišljenje.
Zašto misliš da smo u banani? Što naše stanje uopce odreduje? Materijalni svijet? Novac? Ljubav? Zdravlje? Sve što je potrebno je shvatiti što imamo, a ne patiti za onim što nemamo.
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 05/09/2013 : 21:00:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
Cekajte malo. Mamlaz je nazvao topic "zašto sve manje volim ljudsku vrstu?" Pa neka on da svoj odgovor. Mi smo svi ovdje nahrupili s odgovorima, a možda smo fulali ceo fudbal!

No sikiriki
Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

955 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 05/09/2013 : 22:13:27  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message
quote:
Originally posted by stripofil

quote:

Covjece-svi skupa smo coporativno u banani,ali to nije razlog za pesimizam bilo kakve vrste.

Zlatko cijenim tvoj optimizam i baš zato moram napisati svoje mišljenje.
Zašto misliš da smo u banani? Što naše stanje uopce odreduje? Materijalni svijet? Novac? Ljubav? Zdravlje? Sve što je potrebno je shvatiti što imamo, a ne patiti za onim što nemamo.

Mislim opcenito na covjecanstvo,a ne na ove vrijednosti koje si nabrojao. To što si ti nabrojao je sve ok,ali je prolazno,kao vjetar. Ja osobno nastojim da što kvalitetnije živim,ali ne razbijam glavu ako u necemu ne uspjevam. Htjeo sam reci da je cijeli svijet u banani,a i mi smo dio toga,a kako vidim-baš i nemožemo puno utjecati na razvoj dogadaja. Pita nas se samo radi reda,a opet ce biti kako mocnici odluce. I upravo zato se ja veselim svakom novom danu,pa dokle ide-neka ide. Pogledaj šta se dogada u svijetu-sve je kao jedna tempirana bomba koja samo što ne eksplodira. Pa kako onda nismo u banani?! I zato-živim kao da cu sutra umrijeti,a radim kao da cu živjeti sto godina. I uopce nevidim razloga zašto bih mrzio ljudsku vrstu-jer opet ce biti kako mora biti,pa-svakom po zasluzi.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 05/09/2013 : 22:17:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Moj prišt na licu danas je još malo narastao. :)

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/09/2013 : 22:18:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
bice štrukavanja

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 05/09/2013 : 22:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Just_Charlie

Ma Charlita-samo ti nama javi kada ti je pms,pa ceš ga možda lakše preživjeti kad to podijeliš sa nama. Ima nas koji imamo sluha za tude probleme,a ima i njih koji misle da je samo njima teško. Pusti ti njihove žene neka vode svoju "krvavu borbu",pa ti nama reci kako bi taj pms izgledao kad ti dode u onom svemirskom brodu? U beztežinskom stanju koje tamo gore vlada?

Lako za pms u Svemiru. Mene zanima kakav je seks gore.

edit: bilo "u" viska.

Edited by - Just_Charlie on 05/09/2013 22:24:34
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 05/09/2013 : 22:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

bice štrukavanja

ne stiskam. psujem. (ponekad)

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page