forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 zasto sve manje volim ljudsku vrstu?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 07/09/2013 : 00:05:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by zlatko900

Nemam pojma šta je sa ovim covjekom. Nakon što ni sam nezna zašto mrzi ljude-sad još i naziva stokom i one koji su normalno s njim pokušavali riješiti njegov problem. Ovaj covjek definitivno treba malo poraditi na komunikaciji sa ljudima.

bez nervoze:) i dalje vas volim sa foruma:) najnormalniji nacin komunikacije:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 07/09/2013 : 00:11:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

Nemam pojma šta je sa ovim covjekom. Nakon što ni sam nezna zašto mrzi ljude-sad još i naziva stokom i one koji su normalno s njim pokušavali riješiti njegov problem. Ovaj covjek definitivno treba malo poraditi na komunikaciji sa ljudima.

mrzi ljude??? o cemu ti pricas? ja ih samo manje volim! mozda je i ovo jedan od razloga. ja pitam zasto manje volim ljude a kvazi psihijatar mi odgovara da ih mrzim.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

955 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 07/09/2013 : 00:33:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message
Oduvijek sam volio filozofe. Dobrodošao u klub...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/09/2013 : 01:45:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
nešto fale stinki ,noemis i mhejl da upotpune topic

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/09/2013 : 20:35:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Kruger

Kad vec spomenuh macke, trebalo bi napomenuti da macke svoje potomke nauce ono što trebaju nauciti i tog se drže stoljecima ( hrana, maženje, ulizivanje onome tko donosi hranu, spavanje i težak zadatak lov ako nema dovoljno hrane ).
Ljudi svojim potomcima ne mogu puno toga prenijeti, jer kak objasnit roditelju slavonskog djeteta da su prije u slavoniju svi dolazili ne bi li preživjeli, a danas takva situacija nije baš za primjer jer slavonci moraju uz svoje obilje tražiti negdje drugdje posao ne bi li preživjeli. Za razliku od životinja, ili u ovom slucaju macaka, covjek se ne može osloniti na tisucugodišnju tradiciju jer se sve mijenja u par godina, da ne kažemo mjeseci.

E moj Krugeru,zbog slicnih razloga sam prije 20 godina otišao iz slavonije. Kad sam pricao kuda to sve vodi i da idem dalje tražiti posla-na prste ih mogu nabrojiti koji mi nisu govorili-pa šta ti je,nebudi lud,bit ce bolje, tu si roden i odrastao,kako ceš sad iz pocetka... A sada je svima redom krivo što nisu i oni nekuda otišli,da se pobrinu za sebe dok je vrijeme. Ali neka-ja volim slavoniju,a nije ona kriva što je tako kako je. Ljudi su krivi,pa ih svejedno ne mrzim-svatko neka sam sebi kroji svoj život onako kako misli da mu paše. Treba širiti ljubav,a ne mržnju. JEL TAKO CHARLITA??? Eto vidiš,i ona ode pajkiti,pa onda odoh i ja... A da samo zna kako moje ruke ne miruju ni dok spavam...eh,baš su nestašne...

pa mislim da ti ljudi nisu pogrijesili sto su te prozivali, jer za njih danas nema posla u sferi u kojoj si se ti zaposlio

pojednostavljeno
prije 4 - 5 godina se u glavnom gradu moglo naci posla bez problema
sad ni tamo to nije moguce
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/09/2013 : 20:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:

quote:
Originally posted by Dr. Westax

quote:

dr. varteks

oh, tko su to ti o kojim ti pises na ovijem forumu misllec na zenske grudi ?

Pretpostavljam da je pitanje upuceno meni?
Oprosti, ali nisam ga shvatio

kad si napisao ovaj post napisao si ga tocno ispod mog, "al nis tocno odredio koms obracas" ( bar tako ne izgleda ), dakle, "moglob se rec das obracas i meni"
eto, to ti je propust, najvjerojatnije si post ( sto i ja mislim ) uputio mamlazu, stavio si smajlice, dakle, ocito si se planirao malo zabavljati

e pa sad, i ja sam se odlucio malo zabavljati a nisam stavio smajlice, pa s obzirom posto se nisi izjasnio kome se obracas imam pravo to iskoristiti i malo se zabavljati

to sto sam napisao iskrivljeno tvoj nickname je dio planirane zabave, te se ocekuje vidjeti koliko ti to znaci, koliko ce te zivcirati, kako ces reagirati, itd...?

ako je ikako moguce pricaj na jeziku i recenicnim konstrukcijama koje bar ijedan lingvist na svijetu moze prevest. hvala unaprijed.

pa to je lingvisticki banijsko narijecje, ak mislijes na ov stosam stavijo u navodnikje

nedavno, ovog vikenda, imao si prilike gledat film shrek, a u tom filmu u kojem su nasi htveovci odredili prijevod shreka moglo "bs" se rec kak je u maniru dijelakta dalnmatinske zagore
e sad mogli bi mi pomalo o tome filozofirati i gubiti vrijeme al pitanje je kud bi nas to dovelo

ev ja sam s cak udostojija, ili ce bit udostojil, kak bi ti omogucijo nebil vidja das radi o necem kompliciranom

zar mislis kako slavonsko dijete stvarno moze razumijeti dalmatinca kad napise neznan, to mlado slavonsko bice moze samo nerazumljivo gledati u tu pisanu rijec i razmisljati o cemu se radi: o bedastoci ili o necemu drugome

Edited by - Kruger on 10/09/2013 20:52:14
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/09/2013 : 21:01:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
mamlaze, pusti dijalekte na miru i drzse teme
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 16/11/2013 : 22:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
i sta dalje? i dalje jos manje volim covjekove!

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/11/2013 : 19:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
a voliš li ženskije?, uopce me ne zabrinjava ak ne voliš covjekove, al ak ne voliš ženskije pak bi trebal razmislit si na pravijoj strane
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2430 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 18/11/2013 : 20:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message
Možda... je otkrio perad?
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/11/2013 : 18:25:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Ovo je istina.
Ovo je firma za koju radim 11 godina.
Ovo je ..zasto....

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 19/11/2013 : 19:14:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
hehe murdok

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 19/11/2013 : 19:15:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by IGMAN2

krenuo pubertet pa mislis da je sve u seksu:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 20/11/2013 : 12:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

Ovo je istina.
Ovo je firma za koju radim 11 godina.
Ovo je ..zasto....

Jako dobar dokumentarac.
Strašne stvari rade te svjetske firme.

I mislim da je Charlie u pravu da ako je ovo tvoja firma, bilo bi bolje ukloniti video. Možda je paranoican stav, ali nije vragu virovati..

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/11/2013 : 13:15:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
bolje da skine jerbo se nikad ne zna

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 20/11/2013 : 16:30:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Heh..neka stoji...nije u soldima sve..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 20/11/2013 : 20:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
da si pametan pobrisao bi to. nijedan gazda u nijednom drustvu ne voli kritiku. budi pametan murdoku.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 20/11/2013 : 21:14:35  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Da,veliki brat nadgleda i opskurne topic-e na scom forumu...Ukloni ovo dok nisu Markosu srušili sajt...

Wtf?
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2430 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 21/11/2013 : 00:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by IGMAN2

krenuo pubertet pa mislis da je sve u seksu:)

Aaa... nije ?
Murdoc kaže da nije ni u šoldima... u cemu li je onda...

OK, eto pošto sam dobrica i ne mogu si pomoc, red je da ti, kao vec pubetertlija, dam savjet-dva (ne brini, ušli su svi u to, pa ceš i ti, može ti tad i zatrebati).

Daklem, sudbina se pobrinula da baš ja budem taj koji ce te prosvjetliti, onaj koji ce ti otkriti najvecu tajnu postojanja.
(Naravno, sad slijede oni bubnjevi, fanfare...)

U ono doba, dok su misticne kozmicke rijeke Hvergelhra, slijevajuci se kroz vjecnu tminu, da bi natopile ravnice Joutunheima i mocno korjenje Yggdrasilovo... siroti ljudski rod se je, u svojoj zabludi, smatrao centrom univerza, da se sve vrti oko Zemlje.

Tužna zabluda, jer Geocentrizam se je Kopernik, pravim Kopernikanskim obratom, ispravio u Heliocentrizam.
Avaj, jer je i on, u svojoj tužnoj zabludi, smatrao da se sve okrece oko Sunca.

Srecom, u današne, moderno doba, napokon takve zablude možemo izbjeci i staviti stvari na prava mjesta!
Sva ta golema mjerenja i deceniska racunanja napokon su dala rezultate!
Otkrivena je ultimativna i neporeciva istina-
Ne postoji Geocentricni sustav
Ne postoji Helicentricni sustav
Postoji samo jedno i oduvijek je postojalo -
Pickocentricni sustav!
Zemlja i cijeli univerzum, moj mamlaze, vrte se iskljucivo oko sexa!

Što nas opet, neumitno, vraca na peradarstvo...
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 21/11/2013 : 15:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
a sto je sa krznasima:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 21/11/2013 : 15:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
ps. igmane i ja jedva cekam taj pubertet, cini mi se ful fora:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/11/2013 : 20:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
još kad ti izbiju cirevi..

Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2430 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 21/11/2013 : 22:18:35  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message
quote:

a sto je sa krznasima:)

HA! Krznaši! Svi bi odma htjeli na krznaše!
Ne može to tako!
Koliko god da se teoreticari kaosa bunili, u univerzumu ima i neki red.
Poslije živine prvo dolaze glavonošci, pa... ma krznaše moraš i zaslužiti

Što se tice puberteta, problem je što neki... neki i ne izadu...
Podivljali hormoni i alkohol, neceš mi sad vjerovat, znaju tvorit cudne kombinacije ideja

A i stigli su mi nalazi ...

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 25/02/2014 : 17:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Danas sam se sjetila bas naslova ove teme i doslo mi za dusu da ovdje
ispisem bez nekog reda i logike par misli.

meni je ljudska vrsta dosadna, uglavnom. Da mi nema mene umrila bih od dosade.
Jako me izbezumi i ubija u pojam glupost. Cista, nepatvorena glupost, koja cak nije niti hinjeno znanje.
Ljudska vrsta me umara glupostima koje su meni jako dosadne.

Ne znam da li ju manje volim ali to me cini tako ravnodusnom.

Mozda ovdje leze neki razlozi zasto odabirem radije osamu od mnostva ljudi, i zasto je pisanje meni moj vlastiti psihokauc i utociste od svijeta.

e, tako.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/02/2014 : 19:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
dosta stare istocnjacke filozofije ( kineske i prvenstveno japanske ) smatraju kako sve ljude koje sretneš u životu ustvari sretneš s razlogom, oni su tvoje ogledalo ( bez obzira hoceš li sresti dobre ljude ili loše ), na te susrete moraš reagirati najbolje što možeš
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000