Author |
Topic |
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 26/09/2013 : 16:56:51
|
quote: Originally posted by fikus
Uvijek je pomalo cudno kad prvi put trebaš spavati s partnerom. Potrebno je malo vremena kako bi upoznao necije tijelo i erogene zone. Kad si zaljubljen, vrijeme koje utrošiš na upoznavanje njegovog njezinog tijela zove se intimnost, odnosno vodenje ljubavi. Ipak, ako prakticirate samo seks radi seksa, jasna je razlika - seks je fizicki cin, rasterecen kemije koju posjeduju zaljubljeni pri vodenju ljubavi. I da, predigra ne pocinje u spavacoj sobi, ona pocinje flertom. Kad prvi put upoznaš nekoga i osjetite neku vrstu kemije, seksualna tenzija je sama po sebi predigra. Seks je samo akcija, ali zaljubljivanje ukljucuje predigru. Predigra znaci da vam se ne žuri sa seksom i da želite uživati u svakom dijelu. Kad nema predigre nema ni želje da zadovoljite jedno drugo na pravi nacin, što je velika razlika izmedu seksa i vodenja ljubavi.
Pojednostavljeno: vodenje ljubavi - kemija seks - alkemija
Alkemicar je dobro zvanje |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 26/09/2013 : 17:16:52
|
Apsolutna glupost...ali zabavna glupost |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38132 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47184 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 26/09/2013 : 21:09:48
|
quote: Originally posted by fikus
Da vidimo što struka kaže.
Što je "Pretjerana masturbacija"? Kojoj kategoriji pripada? - opceniti poremecaj
Uzroci - psihološki cimbenici, ponavljajuce gibanje
Simptomi i znaci pretjerane masturbacije - umor, gubitak pamcenja, zamagljen vid, bol u testisima i penisu, gubitak kose, seksualna disfunkcija, problemi s erekcijom
Neuobicajeno cesta masturbacija pronadeno u: - muškarci
Nasljedno - ne
Zarazno - ne
Dostupna cjepiva? - ne
Lijecenje - promjena nacina života
Prevencija - umjeren životni stil
Prognoza - ocekuje se potpuni oporavak
Specijalist - psiholog
ovo si vjerovatno prepisa sa Grozdovih stranica? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47184 Posts
Posted - 26/09/2013 : 21:21:20
|
znaci prepisujete iz istog izvora? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47184 Posts
Posted - 26/09/2013 : 21:30:20
|
kad se samo sitin kako ga je bago uništija |
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4572 Posts
Member since 22/04/2008 |
Posted - 27/09/2013 : 16:17:15
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Sneaksie Thiefsie
svecano izjavljujem da sam sve xxx izbrisao/bacio
ne virujen
taman posla d umrem pa da mi nadju svasta |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 27/09/2013 : 18:22:30
|
Ja sam puno stvari cuo što se ovoga tice, za neke me baš zanima jesu li tocne ali me strah uopce pitati da me neki brižni moderator ne utrpa u popravni dom stripova.com (gle, rimuje se) zbog vulgarnosti i delikventnog ponašanja... |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4572 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4572 Posts
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 01/10/2013 : 09:04:01
|
Nista strasno, to si samo previse puta pogledao scenu s Meg u filmu kad je Harry sreo Sally. Sto mi daje ideju da bih mogla otvoritie proizvodni pogon i osmisliti novi brend ' Orgasmic food ' i prihvatiti se kuhanja, a da imam materijala, odn spojeva hrane koja djeluje afrodizijacki, imam. Heej! Ovo jutro je bas bistro i pametno. Ovaj post zasticujem autorskim pravom a ideja je moje intelektualno vlasnistvo. Da ju niste maznuli. Tuzit cu vas sam tak. ;) |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
Lastsioux
Junior Member
USA
429 Posts
Member since 11/04/2011 |
Posted - 01/10/2013 : 11:31:12
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Nista strasno, to si samo previse puta pogledao scenu s Meg u filmu kad je Harry sreo Sally. Sto mi daje ideju da bih mogla otvoritie proizvodni pogon i osmisliti novi brend ' Orgasmic food ' i prihvatiti se kuhanja, a da imam materijala, odn spojeva hrane koja djeluje afrodizijacki, imam. Heej! Ovo jutro je bas bistro i pametno. Ovaj post zasticujem autorskim pravom a ideja je moje intelektualno vlasnistvo. Da ju niste maznuli. Tuzit cu vas sam tak. ;)
A gdje ces kupiti robu za taj 'Orgasmic Food'? |
"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 01/10/2013 : 12:20:17
|
Kak to mislis? Ako mislis na namirnice pod robom, pa vec ih imam u kuhinji. A ako mislis na uniformu za pripremu hrane,, pa obucem se ko sef kuhinje. Po pravilima. A u restirancicu osoblju uniforme dam dizajnirati Zigmanu.
I ne, ne salim se oko intelektualnog vlasnistva. Dam se malo u izradu plana i projekta jer za to jos nisam cula na trzistu. Dizajnom bi interijer mogao aludirati na to da je ideja potekla od scene u kojoj Meg svrsava na hranu. Voila.
Sve vas tuzim ako samo naidjem na slican koncept pa makar se zvao i gricni me na brzake, u ulicnom kiiosku. ;) |
|
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3112 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 01/10/2013 : 15:20:26
|
Kak to mislis? Ako mislis na namirnice pod robom, pa vec ih imam u kuhinji. A ako mislis na uniformu za pripremu hrane,, pa obucem se ko sef kuhinje. Po pravilima. A u restirancicu osoblju uniforme dam dizajnirati Zigmanu.
I ne, ne salim se oko intelektualnog vlasnistva. Dam se malo u izradu plana i projekta jer za to jos nisam cula na trzistu. Dizajnom bi interijer mogao aludirati na to da je ideja potekla od scene u kojoj Meg svrsava na hranu. Voila.
Sve vas tuzim ako samo naidjem na slican koncept pa makar se zvao i gricni me na brzake, u ulicnom kiiosku. ;)
Mozda bi mogla da pitas Jednog Evra za pomoc |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 01/10/2013 : 17:55:29
|
quote: Originally posted by ponki
Mozda bi mogla da pitas Jednog Evra za pomoc
Znam. I sama sam si licila na Eura pisuci ovo, jer on ima monopol ovdje na takve postove. A onda sam se pobojala da mi ne mazne ideju. Onda mislim da bih ga mogla razmotriti kao strucnjaka za marketing. Jer, ako nekog smatras prijetnjom, uzmi ga u svoj tim da igra za tebe, i imas ga jos uz to na oku. Je tako? Voila. |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47184 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47184 Posts
Posted - 04/10/2013 : 11:01:16
|
quote: Originally posted by lwood
mamlaze prije sexa pogledaj ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=sx9x-_bBowo
koji si ti gnjus. A ja cu nocas ruzno sanjat.
|
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
Topic |
|