Author |
Topic |
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 05/11/2013 : 17:45:54
|
Poll Question:
Ajmo caskat. Buduci da je ova slikica ispod podigla dosta bure u "Vicevima", otvaram poll.
Je li ovo humor? Jesu li osobe, koje odobravaju takve postove, potencijalni ubojice i politicari? Zašto smo toliko osjetljivi na djecu? Koliko je sati? Gdje je Jura?
|
Results: |
To je humor, neukusan, ali humor. |
[25%] |
16 votes |
To nije humor! |
[62%] |
39 votes |
Nagore, ti si bolesna osoba, koja je odgovorna za aids, glad u africi i karijes.. |
[13%] |
8 votes |
Poll Status:
Locked »» |
Total Votes: 63 counted »» |
Last Vote:
10/05/2014 18:09:04 |
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12494 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
1Euro
Advanced Member
12494 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 05/11/2013 : 18:02:26
|
ono kurac nacrtan na djetetu...još ispred usta, kao da "umjetnik" želi da sada razmišljamo o tome da li ce ovo djete "popušit" taj kurac ili što? Mislim gdje je tu štos? Zašto bi to bilo smiješno? |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5305 Posts
Member since 10/02/2011 |
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 05/11/2013 : 18:11:51
|
Što sjedi u kutu i postaje manje i manje? Beba koja se cešlja nožem.
Ovo iznad je po meni primjer uistinu bolesnog vica, o klincima ili ne. Ona slika gore može podici dosta bure medu narodom, i podržavam tvoj zadnji post s te teme gdje kažeš kako se i s klincima može sprdat, ali ova slika mi uopce nije smiješna. Neki tip nacrtao kurac bebi na lice i to je to. Ne znam sad šta bi tu trebalo biti tako smiješno. |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4102 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3023 Posts
Member since 16/12/2010 |
Posted - 05/11/2013 : 18:18:12
|
ma šalu na stranu, ja to vidim ovako: jedno su vicevi a drugo stvarnost. svi se smijemo npr. vicevima o židovima i hitleru, ali kad vidimo slike mrtvih židova u logorima onda nam više nije smiješno. drugo je fikcija i izmišljotina gdje je više manje sve dozvoljeno jer znamo da je rijec o šali, a drugo je stvarnost. to je i ovdje slucaj. radi se o stvarnoj bebi na kojoj je izvršeno nešto što nitko ne bi htio svom djetetu. meni nije smiješno ali bilo bi mi smiješno da je recimo umjesto ku... nacrtana pivska flaša ili cigareta. |
https://xilrion.deviantart.com/ |
|
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Posted - 05/11/2013 : 18:18:26
|
Inace, ne kužim ljude (s ovog ili onog topica) koji misle da je ovo povezano s pedofilijom. Ovo je ona tipicna glupa šala kad netko zaspe pa mu ljudi crtaju kurceve po licu, jedino je autor fotke to napravio bebi jednostavno zato da prijede granicu ukusa. Mislim, ako je ovo pedofilija, onda je bestijalnost reci "Jebo ti pas mater". |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 05/11/2013 : 18:18:53
|
Prava pitanja su, odakle je ova fotka, ko se na nju nasmejao i šta je ovde, tebi, smešno? I zašto ti ne osecaš gadenje kada vidiš ovo?
|
Edited by - Jasko on 05/11/2013 18:30:16 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19703 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 05/11/2013 : 18:24:20
|
Nisi odgovoran za ništa, ali ovo jednostavno nije smiješno. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 05/11/2013 : 18:31:59
|
Trebala je biti ponudena i opcija: degutantno je i nije nimalo smiješno! Ovako se autor unaprijed zaštitio blagim i neodgovarajucim opcijama, pa je onu na(j)goru zamotao u nekakav pokušaj ironije, hiperbole, cega li.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
Edited by - Johnny Difool on 05/11/2013 18:36:58 |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 05/11/2013 : 18:36:26
|
Imao nagor viska vremena, pa u sto da ga utrosi, on postavi na viceve sliku kao provokaciju, i ceka reakciju. Kolicina vise no ocekivana i dobi se ideja da se otvori zasebna tema, da popuni prazni hod u vremenu ili ucmalu atmosferu na forumu. Mozda sad u monitor gleda i samo se smije; navukao nas u jazbinu lukave lije.
Da se ovo desilo na nekom drugom mjestu, pitala bih se sta se to desava u drzavi zanimljivog, da nam paznju odvlaci fotka nagora lukavog.
Sudjelujem i ja jer volim salu, i svi smo pretvoreni u jeza budalu |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 05/11/2013 : 18:54:26
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Imao nagor viska vremena, pa u sto da ga utrosi, on postavi na viceve sliku kao provokaciju, i ceka reakciju. Kolicina vise no ocekivana i dobi se ideja da se otvori zasebna tema, da popuni prazni hod u vremenu ili ucmalu atmosferu na forumu. Mozda sad u monitor gleda i samo se smije; navukao nas u jazbinu lukave lije.
Da se ovo desilo na nekom drugom mjestu, pitala bih se sta se to desava u drzavi zanimljivog, da nam paznju odvlaci fotka nagora lukavog.
Sudjelujem i ja jer volim salu, i svi smo pretvoreni u jeza budalu
Carli, nisam toliko genijalan, da bi vas na takav nacin mamio u "svoj topic".
Zasmetale su mi reakcije i odreagirao sam poll-om. Možda sam samo sociolog, koji ovdje statisticki istražuje poimanje humora i granice istog.
Nije mi ovdje namjera gaziti i gaditi djecu (Jasko!), nego vidjeti kako forum diše po ovom pitanju humornog neukusa.
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 05/11/2013 : 18:57:42
|
quote: Originally posted by Opti
Po cemu je cijeli topic neukusan?
Zbog Hrape!
Šalu na stranu,slika je odvratna a onaj ko vidi tu nešto smiješno taj je budala...
|
Wtf?
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 05/11/2013 : 19:00:18
|
Humor je naravno..zavisan od cinjenica..ali humor. Ako mu je to nacrtao stariji brat..heh Ako mu je to nacrtao otac sklon ovoj vrsti humora..heh Sve ostalo je upitna vrsta istoga koja vjerujem za razlog ima preispitivanje ukusa i poimanja istoga. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 05/11/2013 : 19:11:48
|
No big deal. Nije mi smiješno. Ali nije ni nešto posebno strašno. Ljudi su definitivno skloni pretjerivanju kada su u pitanju djeca. Cigaret dim vašem djetetu škodi znatno više nego nacrtan penis. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 05/11/2013 19:13:26 |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 05/11/2013 : 19:16:24
|
quote: Originally posted by nagor
Zasmetale su mi reakcije i odreagirao sam poll-om. Možda sam samo sociolog, koji ovdje statisticki istražuje poimanje humora i granice istog.
Nije mi ovdje namjera gaziti i gaditi djecu (Jasko!), nego vidjeti kako forum diše po ovom pitanju humornog neukusa.
Ako se dobro sjecam ti nisi razumio u cemu je fora s onom slikom Onement i kako to moze biti umjetnost. Ja sam je s lakocom osjetila, dozivjela, interpretirala .. Ovim ti primjerom pokusavam pojasniti svoju mentalnu blokadu da razumijem i povezem ovu fotku s humorom. Ne mogu. Da li je to znak da sam ogranicena, da jos nisam uspjela izaci van imaginarnih granica, da imam predrasuda, da sam licemjer.. da sam ograniceni umjetnik.. Da sam osjetljiva kao zena, majka.. ili nebitno - kao ljudsko bice.. Kako bilo, volim da znam da me ogranicava razum. ( U ovom slucaju da, a ponegdje me izbezumi koliko si problema stvorim.) |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
Edited by - Just_Charlie on 05/11/2013 19:17:49 |
|
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Posted - 05/11/2013 : 19:16:50
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Je li ovo humor?
To može biti humor samo izopacenim bolesnicima.
Eto i nezaobilaznih uvreda! Naravno da je humor, smiješan tebi ili ne. Tipu koji je to slikao i nagoru je bilo smiješno, nekima nije. Jebiga, šta sad. |
Edited by - Opti on 05/11/2013 19:17:16 |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 05/11/2013 : 19:30:55
|
Ako se dobro sjecam ti nisi razumio u cemu je fora s onom slikom Onement i kako to moze biti umjetnost. Ja sam je s lakocom osjetila, dozivjela, interpretirala .. Ovim ti primjerom pokusavam pojasniti svoju mentalnu blokadu da razumijem i povezem ovu fotku s humorom. Ne mogu. Da li je to znak da sam ogranicena, da jos nisam uspjela izaci van imaginarnih granica, da imam predrasuda, da sam licemjer.. da sam ograniceni umjetnik.. Da sam osjetljiva kao zena, majka.. ili nebitno - kao ljudsko bice.. Kako bilo, volim da znam da me ogranicava razum. ( U ovom slucaju da, a ponegdje me izbezumi koliko si problema stvorim.)
Dobro znaš da ne mislim da si ogranicena. U biti dala si odlican primjer sa tom apstraktnom slikom.
Ja u onome ne vidim ništa osim plave boje, kao uostalom što ti ne vidiš u ovoj gore slici humor.
Stoga, glede te problematicne bebe, pokušajte nas "bolesne" razumjet na taj nacin. Ili vidiš gore humor ili ne. Tocka.
Nema potrebe za uvredama.
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Topic |
|