Author |
Topic |
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 05/11/2013 : 22:18:53
|
auuu, nagore, ocito nisi ocekivao ovakvu reakciju kada si išao pisati ovaj topik... pa si se tu našao malo uvrijeden (i neshvacen?)... pa sad u toj svojoj uvrijedenosti i neshvacenosti, i da se nekako malo iskopaš, tu ideš nešto suprotnoj strani da predbacuješ... pa na nekom promašenom gej primjeru pokušavaš da nam moraliziraš... ali ti baš ništa ne ide od ruke... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47180 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 05/11/2013 : 22:21:56
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Just_Charlie
quote: Originally posted by lwood
igra san trešetu na fejsu ..
daj mi tu link, zelim se prisjetiti jer nisam dugo igrala, pa cu bar virtualno ponekad.
upiši trešeta prvenstvo
bmti kako lako! samo sam usla, dodijelilo mi suigraca, nisam se ni snasla, otvorilo spil, sekunde vidim odbrojava, ja ne znam odakle poceti, treba se snaci i .. i... heh ..izgubila zbog odugovlacenja. Story of my life. Onlajn.
inace, tenkju lwoode
ja to igran svaki dan. iako se raspizdin kad izgubin |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 05/11/2013 : 22:27:59
|
S obzirom na sve, topic ide pod kljuc. Molim da se rasprava ne prebacuje na druge topice, a narocito molim da se suzdržite od uvredljivih poruka upucenih jedni drugima |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Topic |
|
|
|