Author |
Topic |
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 23/11/2013 : 22:22:49
|
quote: Originally posted by mladjo
Slijedeci politicki post rezultirati ce udaljavanjem sa topica.
Sa foruma(?) |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 24/11/2013 : 12:14:13
|
Pa što se može komentirati na ovu temu, a da nije politicko. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 24/11/2013 : 12:19:43
|
quote: Originally posted by tinton
Pa što se može komentirati na ovu temu, a da nije politicko.
Seks! (usko povezano a neprogonjivo) |
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 24/11/2013 : 12:29:21
|
upravo listam prilog -JFK - Playboy koji je promijenio svijet
Bio je zgodan i sarmantan, i uljudeno drzak .. Bijelu kucu pretvorio je u elegantno mjesto za okupljanje pisaca, umjetnika, intelektualaca .. Jackie je trpjela njegove ljubavnice, centar za seksualnu kontrolu mu je bio blokiran zbog lijekova.. Sophia Loren - filmska ikona tog vremena odbila je Kennedyjev poziv u postelju tijekom vecere u talijanskoj ambasadi. Loren mu je porucila da je ostavi na miru iako joj je ponudio da im se pridruzi i njezina prevoditeljica kako bi se "osjecala ugodnije". -bastard! |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47311 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 24/11/2013 : 13:32:29
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
upravo listam prilog -JFK - Playboy koji je promijenio svijet
Bio je zgodan i sarmantan, i uljudeno drzak .. Bijelu kucu pretvorio je u elegantno mjesto za okupljanje pisaca, umjetnika, intelektualaca .. Jackie je trpjela njegove ljubavnice, centar za seksualnu kontrolu mu je bio blokiran zbog lijekova.. Sophia Loren - filmska ikona tog vremena odbila je Kennedyjev poziv u postelju tijekom vecere u talijanskoj ambasadi. Loren mu je porucila da je ostavi na miru iako joj je ponudio da im se pridruzi i njezina prevoditeljica kako bi se "osjecala ugodnije". -bastard!
sad mi je još simpaticniji |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 24/11/2013 : 14:31:14
|
Eto vidis. Svaki pametni politicar zna kako biti uspjesan, osvojiti sve sto treba, dotaknuti zvijezde.. S jedne strane je to kroz divljenje muske populacije -(tiha politika, o njoj se ne zbori, tim mocnija) - s druge strane kroz zenske orgazme - (malo glasnija politika uz uzdahe i naj mocnije boljno polje - krevet - i o tome se ne zbori - ali ostavlja trag, kad zatreba kasnije.) Dakle, pogresan je stav da jednu naciju treba jebati kolektivno. Uspjeh se temelji na individualnom pristupu, tako da odaberes ono najbolje, i s uzitkom obradis kao zalog za buduce povjerenje i potporu. Je li Jackie ostavila Kennedya? Nije. Klinton je u Ovalnom posevio Moniku. Je li mu to naskodilo? Je li ga ostavila Hillary? Ma dajte, molim vas, pa nisu to lude zene. One znaju da njihovi muzevi rade svoj posao, kakav je takav je. Udate su za politicara, a to ima svoju cijenu, kao i korist, takoder.
Kad smo kod toga, ja bih rado potrosila naseg Prem.. Pali me njegov izgled, sarkazam i drskost.. da, priznajem. Steta sto nije vise poput Kennedya, pa da se za naciju samo ja, jedna, uz zadovoljstvo zrtvujem na jednu noc. Ma, vjerujem, dalo bi mu se i jos zena. Ali je jedinica za mjeru ipak - manage a trois.
Ja sam sva u seksu i mislim da mi je malo vruce. Zbog vrucine se ne dobiva ban? Idem sama na hladenje. Pod tus, moze?
|
|
Edited by - Just_Charlie on 24/11/2013 14:34:54 |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 24/11/2013 : 15:51:07
|
Kad smo kod toga, ja bih rado potrosila naseg Prem.. Pali me njegov izgled, sarkazam i drskost.. da, priznajem. Steta sto nije vise poput Kennedya, pa da se za naciju samo ja, jedna, uz zadovoljstvo zrtvujem na jednu noc. Ma, vjerujem, dalo bi mu se i jos zena. Ali je jedinica za mjeru ipak - manage a trois.
Ovo sam cuo od mnogo žena,svih uzrasta....ovo za želje sa Vladajucim. Primjetio sam i ja da što više politicar ima seks afera to je draži ljudima(i muškima i ženskima)....ima samo jedan uvjet,da je karizmatican ili zgodan.
Da se vratimo na JFK-a....predsjednik,playboy,potpuno razlicit od dotadašnjih ukocenih predsjednika(pa i poslije njega). Dolazi iz obiteljskog klana,ta kombinacija njega i Bobbya gdje se šuška da su ševili odreda sve što im je došlo pod ruku....mislim da je to mnogima potajno nešto cool. Mocan i sa stilom. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 24/11/2013 : 16:33:44
|
quote: Originally posted by Leonid
Ovo sam cuo od mnogo žena,svih uzrasta....ovo za želje sa Vladajucim. Primjetio sam i ja da što više politicar ima seks afera to je draži ljudima(i muškima i ženskima)....ima samo jedan uvjet,da je karizmatican ili zgodan.
Mmmmm..da. Eto, ima zena koje znaju prepoznati, kada ugledaju vatru iza govornice - koja gori na pogresnom mjestu - mislim da mislimo tada, kad raspali drsko, zestoko po.. nebitnima. A mi tada zamislimo TO - primijenjeno u krevetu i osjecamo da zna i mislim da je svjestan, drznik bezobrazni, da mi znamo da on zna da mi to znamo. Samo da pojasnim, nije vlast ta zbog koje se palimo na njega, vlast ga je samo eksponirala, dala mi da ga vidim, dozivim.. i da mi raspali prljavu mastu. I da ostane bez svega, ja bih mu platila pice i taksi do mene doma, pa nek casno izvoli sluziti narodu,, dobro, ne pretjerivati - samo meni. Eto tako su ti politika, vlast i seks nerazdvojni i protiv toga se ne moze. Iako ja umijem razdvojiti ovdje muskarca i zelju da potrosim tog covjeka na bezbroj prljavih nacina, od Premijera i njegovih uspjeha - kada na red dode izbor izmedu dvojice koji jednako - nis ne vrijede, mozda - pa nisam luda da izaberem nekoga tko ne moze Pokarati ni crknutu lisicu u sumarku. Moj glas, bez logike i suvise razuma imat ce onaj kojega ja zelim poseviti, pa makar mu to i bilo jedino sto nosi taj moj glas. Eto, tako odabiru zene. Ja. I bez da me posevi ko Kenedy Merlinku, jer on blagotvorno djeluje na neke moje hmm .. podrazaje.
quote: Originally posted by Leonid Da se vratimo na JFK-a....predsjednik,playboy,potpuno razlicit od dotadašnjih ukocenih predsjednika(pa i poslije njega). Dolazi iz obiteljskog klana,ta kombinacija njega i Bobbya gdje se šuška da su ševili odreda sve što im je došlo pod ruku....mislim da je to mnogima potajno nešto cool. Mocan i sa stilom.
Tako je. Ma koliko mi sutjeli o tome, sve se vrti oko seksa, i seks je mocan kada se pametno primijenjuje. U izboru izmedu dvojice jednakih, ponekad jednostavno presuduje divljenje. A muskarci su nesebicni u tome, ne zavide ko zene - kucke jedna drugoj, vec ga otvoreno iskazuju pripadniku koji je na ponos svog roda. A ni zene im ne zamjeraju na tome, kad su zadovolj(e)ne. |
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 24/11/2013 : 16:50:37
|
quote: Originally posted by Tutta
Citajuci Charlitine postove...ode i ja pod tus.
heh..Tutta, ovo je vruca tema. Meni je vruce jer mi hladni tus nije pomogao, nastavila sam klececi ususavati tepih centimetar po centimetar, oskudno obucena, samo u uskom body-stezniku velikog dekoltea, kakvi oni i jesu, jer vani nije hladno, a pec grije, ali ni do toga nije - ovo sto sam pisuci ovdje prozivjela, to me izbezumljuje. Sad idem van, na svjezi zrak, prosetati psa i ohladiti glavu. Nadam se da je dovoljno hladno da izbacim iz glave premijera, kako bez majice, kud sad budem prolazila, kosi travu.. Strasno!
|
|
|
|
dnevni boravak
Senior Member
Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 24/11/2013 : 22:00:26
|
quote: Originally posted by Tutta
Citajuci Charlitine postove...ode i ja pod tus.
heh..Tutta, ovo je vruca tema. Meni je vruce jer mi hladni tus nije pomogao, nastavila sam klececi ususavati tepih centimetar po centimetar, oskudno obucena, samo u uskom body-stezniku velikog dekoltea, kakvi oni i jesu, jer vani nije hladno, a pec grije, ali ni do toga nije - ovo sto sam pisuci ovdje prozivjela, to me izbezumljuje. Sad idem van, na svjezi zrak, prosetati psa i ohladiti glavu. Nadam se da je dovoljno hladno da izbacim iz glave premijera, kako bez majice, kud sad budem prolazila, kosi travu.. Strasno!
nakon ovog ja odoh u frižider da se hladim. svaka cast na iskrenosti |
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 24/11/2013 : 22:15:42
|
carlita upala ti moja ki.a... gde nade milanovica izrezbarena lica... pa jebozovniji ti je bandic...
inace, ona milanka opa(n)cic je riba i po, al ni u pola o naša alenka |
Edited by - KRAS on 24/11/2013 22:16:20 |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 25/11/2013 : 00:54:18
|
A jeste vidjeli kako politika nedjeljom moze biti zanimljiva i zaciniti dan Cudo jedno sto od mene radi, poput afrodizijaka .. a maltene me i pretvara u Vedranu Rudan jer ima tema o kojima ne mozes drugacije u sridu.
Ja volim puno pricati, odn. ovako - pisati, to je evidentno.
Jedan je politicar, kome sam bila draga, mozda me i volio, davno je to bilo.. Ima jedna stvar koju znam, i treba odvojiti od politike same, ako je ikako moguce. I oni su ljudi. Ponekad usamljeni, uvijek sami, i kad je masa svijeta oko njih a svjetla uperena u njih.. Imaju svoje ceznje, svoje snove, svoje slabosti, tuge i nemoci, umor i male radosti, a nemaju ih uvijek s kim podijeliti, u doba kada nema nikoga, kad ostaju sami sa sobom.. Tada su ispod maske, doista samo ljudi. Pisao mi je dugacke mailove u noci. Znajuci da ce ujutro, netko na tragove covjeka u njemu, ipak naici ..
|
|
Edited by - Just_Charlie on 25/11/2013 00:55:04 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47311 Posts
Posted - 25/11/2013 : 01:42:26
|
šta mislite ko ga je likvidira? cia,mafia,komunisti,neka kombinacija od navedeneih? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4625 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 25/11/2013 : 08:10:06
|
quote: Originally posted by lwood
šta mislite ko ga je likvidira? cia,mafia,komunisti,neka kombinacija od navedeneih?
americki kapitalisti-korporatokrati? bankari? jer se, izmedu ostaloga, zalagao za beskamatne kredite? |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
|
trolodtroje
Advanced Member
3275 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 25/11/2013 : 09:52:13
|
And here's another cracker: Who killed Marilyn!?
5:25 August fifth, 1962 Found her lying on her chest Her face all turning blue You think it was an overdose But could it have been the pact Could it have been the Kennedys Was it LAPD It ain't a mystery Baby not to me Funny, funny, funny mystery Baby not to me Rotted corpse, sex decay Breasts all full of slugs No answer for the accident Her cunt has all dried up, you see
Glenn (obviously) knows
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
Edited by - Poli on 25/11/2013 10:08:32 |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 25/11/2013 : 11:58:27
|
šta mislite ko ga je likvidira? cia,mafia,komunisti,neka kombinacija od navedeneih?
Meni je uvijek bila logicna teorija iz filma JFK. Da se zamjerio operativnom dijelu vojske i CIA-e debaklom u Zaljevu Svinja. Sve mi djeluje kao nekakva osveta,"evo ti gade što si nas iznevjerio". Mafia?? Kriminalci nikada nisu bili tako mocni da srede jednog predsjednika. Komunisti? Nemaju razloga.
Jedini koji su dovoljno obuceni i disciplinirani za takve pothvate su vojno-obavještajni krugovi. A sad,zašto...na to je pitanje teško odgovoriti bez ulaznih informacija ali svakako vjerujem da motiv treba tražiti u raznim propalim operacijama u to doba. Ono što me cudi je Bobby,zar on nije mogao pretpostaviti o kome se radi ili kome su se zamjerili.Isti tipovi su i njega sredili. Dva brata su negdje nekome stali na žulj. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 25/11/2013 : 12:10:29
|
Sto jos povezuje dvojicu brace. Marilyn. Svaki ocevidac je gledao u svom smjeru u trenutku hitca, a je li moguce da nitko nije pogledao u pravom, neocekivanom smjeru? Najjednostavnije je pretpostaviti ocito. |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47311 Posts
Posted - 25/11/2013 : 12:48:55
|
quote: Originally posted by Leonid
Meni je uvijek bila logicna teorija iz filma JFK. Da se zamjerio operativnom dijelu vojske i CIA-e debaklom u Zaljevu Svinja. Sve mi djeluje kao nekakva osveta,"evo ti gade što si nas iznevjerio". Mafia?? Kriminalci nikada nisu bili tako mocni da srede jednog predsjednika. Komunisti? Nemaju razloga.
Jedini koji su dovoljno obuceni i disciplinirani za takve pothvate su vojno-obavještajni krugovi. A sad,zašto...na to je pitanje teško odgovoriti bez ulaznih informacija ali svakako vjerujem da motiv treba tražiti u raznim propalim operacijama u to doba. Ono što me cudi je Bobby,zar on nije mogao pretpostaviti o kome se radi ili kome su se zamjerili.Isti tipovi su i njega sredili. Dva brata su negdje nekome stali na žulj.
baš si me nasmija. a ko je ono upuca oswalda pred kamerama da mu zacepi usta?
|
|
|
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
|
IGMAN2
Senior Member
2426 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 25/11/2013 : 14:40:52
|
Upuco ga Comedian iz Watchmena, ne znam za strip, ali u filmu je lijepo pokazano |
|
|
Topic |
|
|
|