Dobar je ovaj koji je Hrvatskoj nacrckao špicaste zube i zle oci, onako ko krokodil, jer tako ustvari i izgleda. Ne kužim ove koji kažu da zemlja izgleda kao neka ptica, možda ako se Istra razmatra kao glava, ali ne, malo je nategnuto. Ništa, dakle krokodil.
Dobar je ovaj koji je Hrvatskoj nacrckao špicaste zube i zle oci, onako ko krokodil, jer tako ustvari i izgleda. Ne kužim ove koji kažu da zemlja izgleda kao neka ptica, možda ako se Istra razmatra kao glava, ali ne, malo je nategnuto. Ništa, dakle krokodil.
Nije ptica nego zmaj
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
poslije duze vremena sam se ponovno posvetio ovom testu, na svijetskom mi je uspilo dobiti IQ 111 (10 stupanj), opet jebeni micro azijski otocici i Afrika
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Ja sam zaglibio na predzadnjem, sjebaše me otocici. Inace, zabavnije su mi ove igrice za zastave i fotografije svijeta nego ova "glavna" igra s gradovima.
82 IQ za Afriku. 91 za Sj. Ameriku. 95 za Lat Ameriku 106 za Europu. 85 za Australiju/Oceaniju/ Južnu Aziju. 89 glavni gradovi svijeta. 103 za zastave. 81 za Kanadu. 92 za fotografije. 91 za Aziju. 82 za USA.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ja sam zaglibio na predzadnjem, sjebaše me otocici. Inace, zabavnije su mi ove igrice za zastave i fotografije svijeta nego ova "glavna" igra s gradovima.
Moze link za to?
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0