Author |
Topic |
split85
Advanced Member
Croatia
8270 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 17/12/2013 : 23:28:38
|
@johnhartson
Niako mi nije jasno kako se niti jedna od dosadašnjih vlada RS i RH nije uhvatila u koštac s Thompsonon i Bajom? Možda im paše da netko od njima slicnih zaokuplja narod, da skrenu poglede od stvarnih problema. Možda uvjek žele imat dedurnog krivca. Samo toliko se tih vlada prominilo a njih dvojica još jašu. |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 17/12/2013 : 23:31:05
|
Mislim da taj Baja duuuuuuugo nije pevao u Srbiji. Cini mi se da se mota po RS-u i da mu je tamo publika. Možda i grešim, ali ja njega nit vidim, nit cujem. |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 17/12/2013 : 23:32:45
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by bosancicigor
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by hello
A Thompsonov koncert nije govor mržnje?
Tumpsonovi koncerti nisu (samo) govori mržnje, to su jeftini politicki pamfleti koji igrajuci na kartu lažnog domoljublja namijenjenog glupanima, u prostoru i vremenu izgubljenim(zarobljenim) dušama i obijesnim klincima, služe tom profiteru za dodatno bogacenje i ismijavanje "pravne države". Cijeli se taj cobanski cirkus (dernek) nažalost kotrlja pod patronatom dobrog dijela crkvenih krugova.....ali hvala bogu da postoji i Pula koja nam bar malo cuva obraz.
U sridu
Pa dobro ne moramo nazivati glupanima sve koji slušaju Thompsona. Ne slušam ni Thompsona ni narodnjake ni onu rave muziku gdje samo klimaju glavama pa necu vrijedati one koji to vole. Poštujem svaciji izbor. Ako Thompson i njegovi sljedbenici nisu tolerantni ne moramo mi biti isti kao oni. |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8270 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 17/12/2013 : 23:37:10
|
quote: Originally posted by Jasko
Mislim da taj Baja duuuuuuugo nije pevao u Srbiji. Cini mi se da se mota po RS-u i da mu je tamo publika. Možda i grešim, ali ja njega nit vidim, nit cujem.
Kaom srece da je tako i s ovim našim poreznim dužnikom.
Da, ali o njihovim profašistickim aktivnostima bi se trebalo pozabavit sudstvo. Thompsonu uvik nadu neku rupu u zakonu da ga se ne privede, makar na obavijesni razgovor.
|
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 17/12/2013 : 23:40:31
|
quote: Originally posted by split85
Mislim da taj Baja duuuuuuugo nije pevao u Srbiji. Cini mi se da se mota po RS-u i da mu je tamo publika. Možda i grešim, ali ja njega nit vidim, nit cujem.
Da, ali o njihovim profašistickim aktivnostima bi se trebalo pozabavit sudstvo. Thompsonu uvik nadu neku rupu u zakonu da ga se ne privede, makar na obavijesni razgovor.
Mislim da u BiH nema apsolutno nikakvog zakona za takve stvari. Što se toga tice BiH je možda i "najliberalnija" zemlja na svijetu :) |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 17/12/2013 : 23:43:43
|
@johnhartson
Niako mi nije jasno kako se niti jedna od dosadašnjih vlada RS i RH nije uhvatila u koštac s Thompsonon i Bajom? Možda im paše da netko od njima slicnih zaokuplja narod, da skrenu poglede od stvarnih problema. Možda uvjek žele imat dedurnog krivca. Samo toliko se tih vlada prominilo a njih dvojica još jašu.
Pa i ja mislim da je tako. Daj narodu igara i zaboravice da mu treba hleb
Ali pravo kaze Jasko, u Srbiji Baja nije popularan skoro uopste. Moj je utisak da njegovu publiku cine mahom Republika Srpska i srpski gastarbajteri. U Srbiji je sav taj pro-sovinisticki "folklor" prozet mrznjom sasvim na navijackim tribinama, dok medju mainstream muzickim izvodjacima bas i nema nekih ispada poput Thompsona. Naravno, ja cu uvek recimo Cecu pobrojati medju takve i vec sutra potpisati peticiju da joj se zabrani da nastupa, ako ni zbog cega drugog onda zbog stihova poput "udari opet, grome moj" koji podseca na Arkana (teska mu crna zemlja). Ali njenu publiku opet mahom cine zene (plus momci koji ih muvaju ili idu po sluzbenoj duznosti), tako da ni sam ne znam koji je najbolji ovdasnji mainstream primer. Mozda Bora Corba, ali ne toliko zbog tekstova pesama vec zbog svojih kretenskih stavova |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10284 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 17/12/2013 : 23:48:10
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by bosancicigor
quote: Originally posted by tinton
A Thompsonov koncert nije govor mržnje?
Tumpsonovi koncerti nisu (samo) govori mržnje, to su jeftini politicki pamfleti koji igrajuci na kartu lažnog domoljublja namijenjenog glupanima, u prostoru i vremenu izgubljenim(zarobljenim) dušama i obijesnim klincima, služe tom profiteru za dodatno bogacenje i ismijavanje "pravne države". Cijeli se taj cobanski cirkus (dernek) nažalost kotrlja pod patronatom dobrog dijela crkvenih krugova.....ali hvala bogu da postoji i Pula koja nam bar malo cuva obraz.
U sridu
Pa dobro ne moramo nazivati glupanima sve koji slušaju Thompsona. Ne slušam ni Thompsona ni narodnjake ni onu rave muziku gdje samo klimaju glavama pa necu vrijedati one koji to vole. Poštujem svaciji izbor. Ako Thompson i njegovi sljedbenici nisu tolerantni ne moramo mi biti isti kao oni.
Naravno da ne moramo nazvati glupanima svih, ali buduci da dobar dio njegove publike odgovara upravo ovome šta je Igor napisa smatram da velika vecina jesu glupani. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19023 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 17/12/2013 : 23:56:46
|
USTAŠI SU BILI SAVEZNICI HITLERA, pa je njihov pozdrav isti onome Adolfa Helligena.... kome to nije jasno ili ima opran mozak ili je prespavao povijest i slušao samo Tomsoncica i Bredicu...isti ološ su cetnici, da se razumemo...svoje podlo postojanje opravdavaju ljubavlju do domovine...šipak, domovinu su prodali fašistima prvi sat... To je jedina greška druga Tita i partije te komunista.... izdajice svoga naroda trebali su pospremit(na sigurno)....odmah i sve do zadnjeg... Domaci izdajnik i saveznik okupatora je govno a govno smrdi...i zato imamo štalske vile...da se rešimo govna... Cudi me Hello da u nekoj meri zagovara gamad....dvije godine zatvora bi bila advekatna kazna...recimo tupoglavom klokanu Šimunicicu..... onda se cudimo da opet ništa od Malog rendžera za novu godinu... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8192 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 17/12/2013 : 23:59:07
|
ne idem po tompsonovim koncertima, božesacuvaj, ali mislim, odnosno siguran sam, da se jasenovac i gradiška stara ne izvodi onaj video na prošloj stranici ima sliku s nekog velikog koncerta, a zvuk i tekst je s nekog derneka u ercegovini doduše, publika bi guzice dala da im marko oce to otpjevat ali, eto, nije red
i onda ta ista publika na after party ode po narodnjackim klubovima
|
if you tolerate this, then your children will be next |
Edited by - ken2 on 18/12/2013 00:00:11 |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 17/12/2013 : 23:59:25
|
Mislim da u BiH nema apsolutno nikakvog zakona za takve stvari. Što se toga tice BiH je možda i "najliberalnija" zemlja na svijetu :)
Nisi u pravu,ima u BiH sijaset zakona o sprecavanju govora mržnje u koje se ubrajaju i razne pjesme i tekstovi...Jedini problem je što je zakon isparcan kao i napacena zemlja pa je nekom Bajina pjesma uvreda a nekom herojski spjev...Vjerujem da su ga ljudi što žive 150 metara od najvece masovne grobnice u Europi od drugog svjetskog rata,zloglasne Tomašice,slušali na sav glas kad su prije 17-18 godina bageri kopali a kamioni istovarali leševe oko cetiri stotine mucki pogubljenih nevinih ljudi pa jadni nisu ništa culi ni vidjeli šta im se u dvorištima dešava...Koliki covjek mora biti kreten da živi na takvom mjestu i da skoro 20 godina šuti kao zaliven?Vjerovatno dovoljno velik kreten da bi slušao Baju i slicne..Joj na šta me navodite da baljezgam....Ma jebem vam price i topic-e picka li vam materina dajte više zabranite ovakve teme na ovome sajtu i ostavite barem malo mjesta normalnim ljudima i razgovorima... |
Wtf?
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Topic |
|