forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 prorocanstva
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

xilrion
Advanced Member

Croatia
3032 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 19/12/2013 : 17:55:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
izgleda kao neki filmski horor-slijepi-prorok klišej

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 19/12/2013 : 19:30:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

quote:
Originally posted by alen

2076: Communism takes over.

juhuuu:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

954 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 19/12/2013 : 22:28:35  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message
A šta onda reci za Nostradamusa? Mislim da je malo onih koji nisu culi za njega i njegova predvidanja...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 19/12/2013 : 23:20:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by zlatko900
Vjerujete li opcenito u prorocanstva?

Samo u biblijska.
Nikakve Vange i slicno.

Ustvari i ja tako.
Samo dobra stara Biblija je vjerodostojna.
Nikakve Baba-Roge i ostale gluposti...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 19/12/2013 : 23:22:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

A šta onda reci za Nostradamusa? Mislim da je malo onih koji nisu culi za njega i njegova predvidanja...

Ja inace ne vjerujem u te gluposti, ali Nostradamus je nešto sasvim drugo!
Osim njega vjerujem samo još Baba Vangi i nikome više.
I naravno u biblijska prorocanstva...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 20/12/2013 : 01:15:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
evo vam jedan horoskop za 2014. za zabavu.
meni je svasta nadrobilo da se nisam snasla tako da ce sigurno sve ispasti tocno naknadnim tumacenjem

http://www.b92.net/zivot/horoskop-godisnji.php

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/12/2013 : 01:30:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:
Originally posted by kiky

quote:
Originally posted by alen

2076: Communism takes over.

juhuuu:)

pazi da ne doživiš 2076.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/12/2013 : 01:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Nostradamusa ionako svako tumaci kako mu paše

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 20/12/2013 : 10:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Ja inace ne vjerujem u te gluposti, ali Nostradamus je nešto sasvim drugo!
Osim njega vjerujem samo još Baba Vangi i nikome više.
I naravno u biblijska prorocanstva...

Dobar combo

Inace, tko želi procitati prilicno dobra prorocanstva može ih pronaci na Bonelli topicu. Najgušca koncentracija se veže oko termina ¨Ludens¨ i ¨Agarthi¨.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3282 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 20/12/2013 : 16:31:09  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
beli put ?
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3032 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 20/12/2013 : 18:56:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
ovo su prilicno tocna prorocanstva iliti predvidanja, da se malo i naježi covjek:

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 20/12/2013 : 19:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Hehh..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

954 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 21/12/2013 : 00:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

evo vam jedan horoskop za 2014. za zabavu.
meni je svasta nadrobilo da se nisam snasla tako da ce sigurno sve ispasti tocno naknadnim tumacenjem

http://www.b92.net/zivot/horoskop-godisnji.php

Ma u horoskope uopce nevjerujem. Ponekad ih procitam cisto iz dosade,ali mislim da bi bolje pogodio vidoviti Milan nego itko od ovih medijski eksponiranih pametnjakovica. Ali me nešto po tom pitanju kopka-gdje god sam citao karakteristike moga znaka-poprilicno svi pogode,to moram priznati da sam primjetio. A ova naklapanja sa predvidanjima- bljak...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 21/12/2013 : 15:36:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by xilrion

ovo su prilicno tocna prorocanstva iliti predvidanja, da se malo i naježi covjek:

Pa Clarke je bio izuzetno pametan covjek i naucnik te je svoje predvidanje temeljio na zdravom razumu i logici umjesto na citanju graha, umišljenim nutarnjim glasovima i vidovitosti. Mi ustvari danas imamo potrebnu tehnologiju da ostvarimo putovanja iz njegovih Odiseja. Zašto se to ne dešava? Odgovor je kao i uvijek - novac.

Edited by - Obi-wan on 21/12/2013 15:39:23
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 21/12/2013 : 16:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Najvecja strava na toj zemlji je to, što su pogrešni i zli ljudi preuzeli svijet u svoje ruke.
Eto dobar primer ( pogledaj od 1:25:35- 1:28:20) i (od 1:35:10-1:40:00)
http://www.youtube.com/watch?v=upgFOpMDHa8
Naravno cijeli film je odlican pogledao sam ga nekoliko puta, zadnji put na Klasik tv prekjucer.
Taj film sam uzeo na kiosku u Novom Sadu za vreme Exita i cuvam ga ko zlato.
-

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 21/12/2013 17:09:58
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/12/2013 : 22:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
A Sta je sa Raspucinom , najpoznatijim svetskim mistikom? http://www.youtube.com/watch?v=ENWGwMUrJqw

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens

Edited by - masni on 21/12/2013 23:29:38
Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

954 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 21/12/2013 : 23:26:06  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message
quote:
Originally posted by masni

A Sta je sa Raspucinom , najpoznatijim svetskim mistikom?

On je više SKAKAC nego prorok...
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3032 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 22/12/2013 : 01:56:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
quote:

quote:

Pa Clarke je bio izuzetno pametan covjek i naucnik te je svoje predvidanje temeljio na zdravom razumu i logici umjesto na citanju graha, umišljenim nutarnjim glasovima i vidovitosti. Mi ustvari danas imamo potrebnu tehnologiju da ostvarimo putovanja iz njegovih Odiseja. Zašto se to ne dešava? Odgovor je kao i uvijek - novac.

to sam i rekao u postu prije. vrlo se lako mogu proreci neke stvari samo uporabom logike i zdravog razuma, zato sam i naveo ova dva primjera. cista zdrava prosudba.

Edited by - xilrion on 22/12/2013 02:00:28
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 22/12/2013 : 10:56:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

quote:

quote:

to sam i rekao u postu prije. vrlo se lako mogu proreci neke stvari samo uporabom logike i zdravog razuma, zato sam i naveo ova dva primjera. cista zdrava prosudba.

Evo, ja predvidam da ce se jednog dana djeca radati 99% iz inkubatora (ili nekog slicnog stroja). Ubaciš sastojke i cekaš. Usput ispravljaš ako ima ikakvih genetskih grešaka. Sigurno, lako i bez opterecenja za ženu.

Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 22/12/2013 : 11:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message
quote:
Evo, ja predvidam da ce se jednog dana djeca radati 99% iz inkubatora (ili nekog slicnog stroja). Ubaciš sastojke i cekaš. Usput ispravljaš ako ima ikakvih genetskih grešaka. Sigurno, lako i bez opterecenja za ženu.

Jednog dana da, ali kod nas ne tako skoro. Kod nas još nisu culi ni za prezervative pa nas ceka još iteko puno vjencanja ceka zbog istog razloga "a ostala je trudna". A svecenicima je to dobar bonus za župu jer oni se udalje kad ta neželjena djeca stvaraju probleme u zajednici (tucnjave, krade, vrijedanja i sl.), u tom slucaju to nije do Crkve.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 22/12/2013 : 12:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by sretan

quote:

Jednog dana da, ali kod nas ne tako skoro. Kod nas još nisu culi ni za prezervative pa nas ceka još iteko puno vjencanja ceka zbog istog razloga "a ostala je trudna". A svecenicima je to dobar bonus za župu jer oni se udalje kad ta neželjena djeca stvaraju probleme u zajednici (tucnjave, krade, vrijedanja i sl.), u tom slucaju to nije do Crkve.

Nisam ni mislio sutra. Recimo za 100 godina. Dotle ce valjda i crkva da pandrkne konacno. Mada u to nisam toliko siguran. Predugo su stvarali poziciju pa ce ih se biti teško rješiti...

Edited by - Obi-wan on 22/12/2013 12:41:23
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 22/12/2013 : 12:42:26  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message
Vrlo brzo u civiliziranom svijetu bude ovako nešto moguce, svega koja godina nas dijeli od toga.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 22/12/2013 : 12:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by sretan

Vrlo brzo u civiliziranom svijetu bude ovako nešto moguce, svega koja godina nas dijeli od toga.

Moguce vrlo brzo. 100 godina ce trebati da se shvati da je to moralno prihvatljivo.
Ipak smo mi jedna vrlo glupa vrsta (sa gomilom pametnih pojedinaca).
Zvuci suludno, ali ispada tako. Pokvarena, glupa i agresivna ljudska rasa ne zaslužuje da nastavi svoje postojanje. No, u toj rasi postoji odreden broj pametnih, dobrih i miroljubivih ljudi. Problem je što mase ne slijede takve vec uvijek slijede one glasne kao što je bio recimo Hitler. Dakle, ovce uvijek slijede silu, novac, laž.
Kada ideš na glasanje, uvijek imaš nekoliko podjednako loših opcija. Koju god izabereš, piše ti se isto. Ako i ne glasaš, masa glupaka ce vec izabrati svog vodu koji ce upravljati i tvojom sudbinom. Totalno sjeban sistem. Samo cudo nas može spasiti. Neka promjena svijesti ljudi. No, nisam optimista.

Edited by - Obi-wan on 22/12/2013 12:52:26
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/12/2013 : 12:51:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
koga uopce briga šta ce bit za 100 godina?

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 22/12/2013 : 12:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

koga uopce briga šta ce bit za 100 godina?

Sve one koji planiraju preseljenje u svoje novo robotsko tijelo za 50 godina kada udu u široku uporabu.

Edited by - Obi-wan on 22/12/2013 12:54:58
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000