forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Novi najveci egocentrik foruma je...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 24/12/2013 : 00:43:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

Pet glasova.

tintone, nemoj se saliti, odi tamo i lijepo glasaj za tetu.
Pa te necu tuziti mami da bez nadzora na internetu viris na Tuttin topic s golim tetama i predloziti joj da ti racunalo premjesti u dnevnu sobu gdje si pod nadzorom

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/12/2013 : 00:46:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Žao mi je, ali vec na pocetku sam glasao za Timbera. Da sam malo pricekao možda bi imala više srece. Kompjuter mi, inace, u mojoj sobi niakd bio nije, u dnevnoj vec je.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 24/12/2013 : 00:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

Žao mi je, ali vec na pocetku sam glasao za Timbera. Da sam malo pricekao možda bi imala više srece. Kompjuter mi, inace, u mojoj sobi niakd bio nije, u dnevnoj vec je.

Doktore, imam problem. Dok moje dijete spava, naletim na drugo koje me zajebava.

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 24/12/2013 : 01:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
Carli, vidim da želiš pobjedu... evo ti moj glas... : )
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 24/12/2013 : 01:38:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Dobro. Samo nastavite.

Ovo ja iz kreveta jos jednom provjeravam kako stojim.
Sva sam vrazja. Sva sam onlajn.

Da. Ne zaboraavite. I mito i korupciju sam
postavila na onlajn. ;)

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 24/12/2013 : 06:53:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Ne mogu vjerovati kako me nece! 12:8 ne-za mene.
A mislila sam da smo si dobri.

Sad moram na teren po forumu da varam, potkupljujem, ucjenjujem, prijetim, lazem, obecavam, obmanjujem, ulizujem se, laskam, tepam ..

Rekla sam da nemam vremena za postenu kampanju. Sad strepite, kad ste tako htjeli.

Tintone, ako zatvoris glasanje prije nego vidis da vodim, onesposobit cu Djeda Mraza prije ulaska u tvoj dimnjak i nista neces dobiti..u stvari, hoces.. ja ti tarantulu stavim u krevet. I par pijavica, tek da tarantuli ne bude dosadno. A stripove ti zalijem cokoladnim sirupom i pospem kokosovim brasnom. Napravim ti cupavce od njih.

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3275 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 24/12/2013 : 09:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
samo još jedan post u stilu "sanjala sam"...."ninja"...."i nesto u troje"...i diže se rating.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/12/2013 : 09:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Ne mogu vjerovati kako me nece! 12:8 ne-za mene.
A mislila sam da smo si dobri.

Sad moram na teren po forumu da varam, potkupljujem, ucjenjujem, prijetim, lazem, obecavam, obmanjujem, ulizujem se, laskam, tepam ..

Rekla sam da nemam vremena za postenu kampanju. Sad strepite, kad ste tako htjeli.

Tintone, ako zatvoris glasanje prije nego vidis da vodim, onesposobit cu Djeda Mraza prije ulaska u tvoj dimnjak i nista neces dobiti..u stvari, hoces.. ja ti tarantulu stavim u krevet. I par pijavica, tek da tarantuli ne bude dosadno. A stripove ti zalijem cokoladnim sirupom i pospem kokosovim brasnom. Napravim ti cupavce od njih.

Ne moraš se brinuti, mislim da profin ego ne može podnjeti da ga ovako necim proglase pa ce sa svih nickova glasati za tebe. N e diraj mi Djeda Mraza.

EDIT: A i nije loše, fale ti samo dva glasa.

Edited by - tinton on 24/12/2013 09:44:01
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 24/12/2013 : 09:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Ajmo jos ta dva-tri glasa.

Tintone, budi spreman zatvoriti ove izbore kad prebrojis glasove u kojima vodim. Uci se dijete demokraciji, ona se igra dok zeljeni ne povede, tada se stopira daljnje glasovanje, da ne pode nesto po zlu.

Moram se spremati za domjenak, idem pod tus..vruci tus i pjenusavu kupku na spuzvi kojom cu se cijela istrljati...

za svaki novi glas - nova recenica
Idemo trgovati. Ovo je igra u kojoj nema milosti niti skrupula.

budite marljivi..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 24/12/2013 : 09:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
mmmm ...jos jedan glas.

kazem ja - treba narodu poticaj.

skidam se... mislim da mi je u zurbi grudnjak zavrsio na lusteru..
vratim se .. da prebrojim glasove..mokra..zamotana u rucnik...

ajde, pa ne boli jedan klik za jedan glas..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 24/12/2013 : 10:01:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Zamislite da ste na hipodromu, a ova tri konja mi pomazete ostaviti u prasini za duzinu grudi - mojih grudi.. pjenusavih, u toploj kupki, ispod tusa ..

nije tesko, ne?

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 24/12/2013 : 10:05:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
mmm.. To! To mi radi! Izjednaceno!

Tintone, dijete..gdje si sad da sacekas da povedem i zakljucis glasanje??

Ajmo forume.. zuri mi se, vruca kupka me ceka i voda se vec prelijeva iz kade, mozda...dajte mi da uronim...da se opustim...
mislit cu..na sve vas...

sve vas volim.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/12/2013 : 10:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Editurao na everyone, izlogirao se, glasao za inza, ulogirao se, vratio na members only, hoce li me Djedica kazniti?

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 24/12/2013 : 10:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
maleno si dubre koje brzo uci kako postati veliko - politicar.

Majka moze biti ponosna na tebe.

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 24/12/2013 : 10:38:50  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
bože...tintac, aj reci pošteno-drkaš li..nije sramota, nije...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 24/12/2013 : 10:53:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
gdje je zapelo?
nema glasova, nema recenica..
dok ja mokra, u rucniku provjeravam stanje.. kapljice mi klize niz kozu..preko trbuha do bedara..

ovo je totalno bedasto. Dajte da svrsimo s tim vise.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/12/2013 : 10:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

maleno si dubre koje brzo uci kako postati veliko - politicar.

Majka moze biti ponosna na tebe.

Reko sam ti da ne moraš brinuti, kad ovdje nahrli inz, nema ti spasa. Ja sam ovo uradio samo da bude zanimljivije. Evo sad je opet na everyone, još pet minuta, pa kako se snadete.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/12/2013 : 11:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Snašla se Charlie.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 24/12/2013 : 11:24:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
tintinicu, stavi tetu na ignore dok ova utrka za glasovima traje!!

-Nemam vise vremena za postenu kampampanju, nemam vise vremena za nista - na brzake sam navukla tange, crvene tange na kojima stoji natpis "Dear Santa, I can explain!" (dobila na poklon, nosim samo na ovaj dan)
Oooo..imat cu ja Dear Santi objasnit stosta!
Toliko.

Budem li pobjednica kad se vratim doma, napisem sto sam skinula sa sebe, kad vise nemam vremena napisati sto sam dalje obukla...

Santa, bila sam jako zlocesta.
Ne trebaju mi tvoji pokloni. Take a hike!

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/12/2013 : 11:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Ne moraš se više truditi, vidiš da vodiš.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21264 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/12/2013 : 12:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
kako da znamo da je Charlie zaista žensko?
Na DW forumu je bila izvesna Jeja, za koju se ispostavilo da je Vronski.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47311 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/12/2013 : 12:47:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by anto

nisan zna za ovo. misliš da je carli vronski?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 24/12/2013 : 12:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Pa valjda su je vidjeli prije par dana u Rijeqi, mozda Macan pojasni ili netko od onih koji su bili, cistili sleper stripova ... ko je pomenuta dama sumnjivih morala. :)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 24/12/2013 : 13:25:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
cudi me da Stinky nije u igru... no, on je ipak NBA za ovu konkurenciju :)
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 24/12/2013 : 13:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Cak je i svadbu pravio...
btw, kad pomenu dokazivanje- sjetih se one forumašice Nike...
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.21 seconds. Snitz Forums 2000